Σελίδες

Thessaloniki video tour

25/4/23

Η Μεγάλη Αναχώρηση…!!!!

 


Για τη Μεγάλη Αφύπνιση σου μίλησαν.
Σου είπαν πως η εποχή αυτή θα είναι μοναδική. Η Ανθρωπότητα θα ξυπνήσει από Λήθη αιώνων, θα ανοίξει τα μάτια και θα δει. Θα πάψει να κοιτάζει, θα πάψει ν΄ αφουγκράζεται, θα πάψει να αγναντεύει τη ζωή πίσω από ένα παραμορφωτικό γυαλί.

Σου είπαν πως τώρα η Ανθρωπότητα θα Βλέπει και θα Ακούει. Θα σπάσει πια τα γυαλιά της φυλακής της όπου έχουν απομείνει, και θα βγει ελεύθερη στο Τρανό της Αύριο.

Για τη Μεγάλη Αφύπνιση σου μίλησαν.

Για τη Μεγάλη Αναχώρηση σιώπησαν. 

Ή ίσως και να σου ψιθύρισαν, μα εσύ τ΄αυτιά είχες κλείσει τότε και ονειρευόσουν. Ονειρευόσουνα μαζί μου το πιο Λαμπρό και Φωτεινό Αιώνιο Αύριο. Ονειρευόσουν την διαρκή Αγάπη, τη Γαλήνη, τη Συμπόνια. Ονειρευόσουν τη Δικαιοσύνη και το Σεβασμό, και ίσως πάνω απ΄όλα την καθημερινή Ευγνωμοσύνη.

Την ώρα που σου λέγανε για τη Μεγάλη Αναχώρηση μέσα σου έλεγες «αυτό δε θα με αγγίξει, εγώ γνωρίζω πια καλά το ποιος αλήθεια είμαι, το πού βαδίζω και το πώς θέλω τον κόσμο!» 

Μα τώρα, μα τώρα που ο σταθμάρχης βγάζει τη σφυρίχτρα, μα τώρα που οι οδηγοί τις θέσεις παίρνουν πίσω απ΄τα τιμόνια, μα τώρα που στους επιβάτες βλέπεις τη μάνα σου, τον αδερφό σου, την κουμπάρα, το σεβαστό σου Δάσκαλο, τον κολλητό σου… 

Μα τώρα που οι βαλίτσες σέρνονται και ορυμαγδός τ΄αυτιά σου τα θερίζει, τώρα που η αποβάθρα γέμισε με κόσμο και πιότερο φοβάσαι αν θα προλάβεις ν΄αποχαιρετήσεις….τώρα….

Κι η πλάση πάλι σου θυμίζει, με μια αναχώρηση, μιαν άφιξη, έναν πόνο, με μια χαρά, έναν έρωτα, ένα δώρο… 

Η πλάση πάλι σου θυμίζει πως δεν είσαι εσύ ο Μεγάλος Ρυθμιστής, δεν είσαι εσύ επειδή ακόμη δε χωράς το μέγεθος του σύμπαντος του κόσμου. Εσύ είσαι ο μικρός μαθητευόμενος μελλοντικός ο Γητευτής των Οραμάτων, μα τώρα μόνο το δικό σου το μικρό τεράστιο όραμα μπορείς να ζωντανέψεις…

Κι Εσύ, κι Εγώ, Εμείς…

Εμείς στο πιο λαμπρό μας Αύριο θα μοιράσουμε μοναδικά αποχαιρετισμού εγκάρδια δώρα Αληθινής Αγάπης.




𝕞𝕚𝕔𝕙𝕒𝕖𝕝𝕒
Όλες οι μεταφράσεις του παρόντος ιστολόγιου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της blogger του Eternal Now, εκτός από εξαιρέσεις στις οποίες αναγράφεται ο μεταφραστής.