Σελίδες

Thessaloniki video tour

23/7/22

Οραματισμός συναισθηματικής θεραπείας...!!!!

 


Το κοινό λευκό οπάλιο είναι εξαιρετικό όταν θέλουμε να καθαρίσουμε από συναισθηματικά βάρη και να δούμε μία κατάσταση από μία πιο πνευματική οπτική. 

Το μόνο που πρέπει να προσέξουμε, είναι πως συνήθως τα λευκά και πολύ πνευματικά ορυκτά, όπως το λευκό τοπάζι, ο φαινακίτης κλπ. μπορούν να δημιουργήσουν έλλειψη γείωσης. Οπότε, αν έχετε αυτήν την τάση, κρατήστε έναν όνυχα ή έναν καπνία για λίγα λεπτά, μετά την εξάσκηση της πρακτικής σας. 

Ακόμη, όταν βρίσκεστε σε κάποια συναισθηματική έξαρση, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε ανασκόπηση και απελευθέρωση, αλλά για να εστιαστείτε στη φροντίδα και τη χαλάρωση από την όποια συναισθηματική διαταραχή. 

Σε αυτήν την περίπτωση, είναι καλύτερα τα πράσινα και τα γαλάζια ορυκτά, όπως το περίδοτο και η ακουαμαρίνα για παράδειγμα. Όταν νιώθετε όμως ότι είστε έτοιμοι να εισχωρήσετε και να ξεκαθαρίσετε μία κατάσταση, αυτός ο οραματισμός θα ενεργήσει θεραπευτικά: 

Επιλέξτε – τι θέλετε να καθαρίσετε σε συναισθηματικό επίπεδο; 

Κρατήστε στα χέρια σας το λευκό οπάλιο, πάρτε λίγο χρόνο να χαλαρώσετε και να συνδεθείτε μαζί του. Οραματιστείτε ότι βρίσκεστε στον εχωτερικό χώρο του λευκού οπαλίου. Δείτε το γεμάτο φως και ενέργεια που πάλλεται. 

Στη συνέχεια, δείτε ότι εναποθέτετε την καρδιά σας σε έναν ιερό βωμό στο κέντρο του χώρου, η οποία ανοίγει και βγάζει από μέσα το συγκεκριμένο τραύμα. Οραματιστείτε το όπως εσείς το έχετε βιώσει. Ως κάτι μαύρο και συμπαγές; Αιχμηρό; Ως σταγόνες από δηλητήριο; 

Είναι σημαντικό να του δώσετε την εικόνα που εσείς σχετίζετε με το βίωμά σας. Δείτε τώρα να βγαίνουν λάμψεις από το οπάλιο που καθαρίζουν την εικόνα του τραύματος που έχετε δημιουργήσει, όπως και την καρδιά. 

Όταν τη νιώσετε εντελώς καθαρή, δείτε τη να κλείνει, να είναι λαμπερή και αναζωογονημένη, πάρτε τη στα χέρια σας και τοποθετήστε τη στο στήθος σας. 

Όσο είστε ακόμα στο χώρο του λευκού οπαλίου, ρωτήστε: ποιο είναι το πνευματικό μήνυμά μου από αυτήν την εμπειρία; 

Μείνετε ανοιχτοί γιατί τα μηνύματα μπορούν να έρθουν με μία λέξη, μία πρόταση, μια εικόνα ή με όποιον άλλο τρόπο το δικό σας υποσυνείδητο μπορεί να σας τα μεταφέρει. 

Όταν πάρετε τα μηνύματά σας, ευχαριστείστε το ορυκτό βασίλειο για τη βοήθειά του, πάρτε μερικές βαθιές αναπνοές και επιστρέψτε με το χρόνο σας από τον οραματισμό σας.