Σελίδες

Thessaloniki video tour

24/7/22

Η πέρλα της ακτινοβόλου υγείας...!!!!

 


Μία τεχνική για να προσφέρει Συμπαντική ενέργεια σε όλο το ενεργειακό σύστημα: θα σας τονώσει και θα δώσει ζωτικότητα στα ενεργειακά κέντρα! Όσο πιο συχνά την επαναλαμβάνετε, τόσο θα τα θρέφετε και να εδραιώνεται μέσα σε αυτά η υγεία. 

Οραματιστείτε μία φωτεινή πέρλα να έρχεται από το πιο ιερό μέρος του Σύμπαντος. Δείτε τη να στέκεται λίγο πιο πάνω από το κεφάλι σας και να αρχίζει να ακτινοβολεί. 

Συνεχίζοντας τον οραματισμό σας, δείτε τις ακτίνες να γίνονται κόκκινες και να διαχέονται στο πρώτο κέντρο, το Κέντρο Βάσης. Δείτε να το γεμίζουν και να το δυναμώνουν, δημιουργώντας μία δεξιόστροφη κίνηση. 

Μείνετε για λίγα δευτερόλεπτα στην κίνηση αυτή. Συνεχίστε με τον ίδιο τρόπο στο δεύτερο κέντρο, το Κέντρο Ιερού, με πορτοκαλί ακτίνες, στο τρίτο κέντρο Κέντρο Ηλιακού Πλέγματος, με κίτρινες ακτίνες, στο τέταρτο κέντρο, Κέντρο Καρδιάς, με πράσινες ακτίνες, στο πέμπτο κέντρο, το Κέντρο Λαιμού, με μπλε ακτίνες, στο έκτο κέντρο, που είναι το Κέντρο Τρίτου Ματιού, με μωβ ακτίνες και, τέλος, στο έβδομο κέντρο, το Κέντρο Κεφαλής, με λευκές ακτίνες. 

Όταν τελειώσετε με όλα τα ενεργειακά κέντρα, οραματιστείτε πως η πέρλα βγάζει χρυσές ακτίνες, οι οποίες γεμίζουν το σώμα και την αύρα σας. Δείτε ακόμα να εστιάζονται περισσότερο στα σημεία που έχετε ανάγκη. Κρατήστε αυτόν τον οραματισμό όσο έχετε ανάγκη, ώστε να νιώσετε γεμάτοι ενέργεια.