Σελίδες

Thessaloniki video tour

25/7/22

5 δηλητήρια του πνεύματος : Σχεδόν όλοι όσοι είναι δυστυχισμένοι με την ζωή, είναι δυστυχισμένοι για τους ίδιους λόγους...!!!!

 


Η ευτυχία είναι αυτό που όλοι θέλουμε στην ζωή μας. Η σημασία της στο να πετύχουμε την ανώτερη ενέργεια έχει κατανοηθεί από πολλούς πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο. 

Αλλά υπάρχουν κάποια δηλητήρια του πνεύματος που μπορούν να διώξουν την ευτυχία σας και να καταστρέψουν την ζωή σας. Εδώ, σε αυτό το άρθρο θα εκθέσουμε τις πιο συνηθισμένες αιτίες (προσδοκίες) για μια δυστυχισμένη ζωή. 

Αυτές οι προσδοκίες είναι : 

1. Οι ευκαιρίες απλώς θα εμφανιστούν 
Συμφωνώ πως ο νόμος της έλξης βοηθά στο να φέρει πράγματα που θέλετε πολύ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα πάρετε χωρίς να παλέψετε γι' αυτά. Ένας βαθμός σκληρής δουλειάς είναι απαραίτητος. 

Μερικές συμβουλές για να βρείτε ευκαιρίες: 

· Να είστε περίεργοι για την ζωή γενικά 

· Δοκιμάστε καινούργια πράγματα κάθε τόσο 

· Γνωρίστε ανθρώπους έξω από το πεδίο σας (από άλλες χώρες/άλλους πολιτισμούς) 

2. Θα πρέπει να αρέσω σε όλους 
Η πικρή αλήθεια της ζωής είναι πως δεν θα σας συμπαθήσουν όλοι ανεξάρτητα από το πόσο καλοί είστε. Συχνά είναι οι προκαταλήψεις, η ιστορία και οι ανασφάλειες που εμποδίζουν τους «κακούς» να δουν το καλό μέσα σας. 

Σταματήστε να περιμένετε την αγάπη και την αναγνώριση από όλους. Αντιθέτως συγκεντρωθείτε στην δουλειά σας. 

3. Η ζωή θα είναι δίκαιη 
Όλοι ξέρουμε πως η ζωή δεν είναι δίκαιη για όλους, αλλά όμως εξακολουθούμε να περιμένουμε πως η ζωή θα ισορροπήσει τα πράγματα για εμάς. 

Αν νιώθετε το ίδιο, τότε χρειάζεται να αναλάβετε τον έλεγχο των πράξεων σας και να δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε αυτό που θέλετε. 

4. Οι άνθρωποι μπορούν να διαβάσουν το μυαλό μου 
Αυτή η προσδοκία δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις. Όταν περιμένετε ο σύντροφος σας να ξέρει τα πάντα, χωρίς να λέτε αυτό που θέλετε, απλώς προσκαλείτε περισσότερα προβλήματα για όλους. 

Προσπαθήστε να βάλετε τον εαυτό σας στην θέση του συντρόφου σας και να καταλάβετε την κατάσταση του. 

5. Τα υλικά πράγματα θα μου φέρουν χαρά 
Ναι, υπάρχουν πράγματα που μπορούν να κάνουν την ζωή μας ευκολότερη και πιο χαλαρή. Ναι, υπάρχουν πράγματα με τα οποία μπορείτε να διασκεδάσετε. Αλλά μην πέσετε στην παγίδα πως αυτά τα πράγματα μπορούν να σας δώσουν την αληθινή ευτυχία. 

Αν θέλετε να ζήσετε ευτυχισμένα σε αυτόν τον κόσμο, χρειάζεται να βρείτε τον αληθινό σκοπό σας και να δουλέψετε σκληρά για να τον πετύχετε. 

Ορίστε τους στόχους σας και να έχετε θετική νοοτροπία προς την επίτευξη τους.