Σελίδες

Thessaloniki video tour

26/4/22

Τα ζώδια για την Τρίτη 26/4/2022

 


Κριός

Γενικά

Φίλε Κριέ, σήμερα είναι μία ημέρα, που θα επιλέξεις την απομόνωση και την ηρεμία σου! Στρέφεις το ενδιαφέρον σου και επικεντρώνεσαι αποκλειστικά στην ψυχική σου και συναισθηματική σου κατάσταση! Μέσα από συγκυρίες και καταστάσεις που θα προκύψουν, αναγνωρίζεις τις βαθύτερες ανάγκες σου και τις πραγματικές σου επιθυμίες! Για να τις εκπληρώσεις, κινήσου παρασκηνιακά και φρόντισε οπωσδήποτε να διαφυλάξεις τα μυστικά σου και τα σχέδια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος στην σχέση σου με το άλλο σου μισό, θα υπάρξουν πιθανόν αποτυχίες ή απογοητεύσεις, αλλά και καυγάδες χωρίς λόγο. Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σε φλερτ και νέες γνωριμίες σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απέφυγε στον εργασιακό χώρο ίντριγκες και κουτσομπολιά, για να μην εκτεθείς! Οικονομικά, οργανώνεσαι και βρίσκεις λύσεις!


Ταύρος

Γενικά

Φίλε Ταύρε, η ημέρα της έκπληξης και της αλλαγής, μόλις ήρθε! Ετοιμάσου για απότομες, αλλά σίγουρα θετικές ανατροπές στην ζωή σου! Οι κοινωνικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, ενδυνάμωση και ενθουσιασμό! Οι φίλοι είναι δίπλα σου, σε κάθε σου δραστηριότητα και έρχεστε σαφώς πιο κοντά συναισθηματικά, αφού σου αποδεικνύουν την αγάπη τους και την αφοσίωση τους σε σένα, με λόγια, αλλά και πράξεις! Να ακούς τις συμβουλές τους, χωρίς δισταγμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, είσαι αποφασισμένος να τα αλλάξεις όλα και να ρισκάρεις ερωτικά! Αν είσαι δεσμευμένος, συγκράτησε νεύρα και ξεσπάσματα απέναντι στο ταίρι σου, για να μην χαλάσεις το ανανεωτικό και χαρούμενο κλίμα της σχέσης σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, διατηρείς σε άψογα επίπεδα τις συναδελφικές σου σχέσεις, αλλά οικονομικά έρχονται πολλά ξαφνικά έξοδα και αγχώνεσαι!


Δίδυμοι

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, θα καταφέρεις να πετύχεις την αποδοχή των γύρων σου με ευκολία, γεγονός που το έχεις ισχυρή ανάγκη σήμερα! Οι ώριμες αντιδράσεις σου, αλλά και οι σοφές και προσεκτικές σου απαντήσεις και αποκρίσεις, κερδίζουν τον σεβασμό και τον θαυμασμό του περίγυρου σου, ακόμα κι αν αυτό ξυπνήσει τον φθόνο σε ανταγωνιστές και αντιπάλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την ευκαιρία τώρα να δείξεις την υπευθυνότητα και την εντιμότητα σου! Εκφράζεις συναίσθημα, χωρίς υπερβολές και λόγια μεγάλα, αλλά με πράξεις και με τυπικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, αναμένεται σήμερα μία γνωριμία που υπόσχεται μέλλον και σταθερότητα! Το άτομο αυτό, είτε θα είναι μεγαλύτερο από σένα, είτε θα έρθει μέσα από τον χώρο της εργασίας σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε διακρίνει πνεύμα αποταμίευσης και αποφασίζεις να οργανωθείς οικονομικά, ώστε να έχεις κέρδος! Επαγγελματικά, έχεις επιτυχία και εκπληρώνεις φιλοδοξίες


Καρκίνος

Γενικά

Σήμερα φίλε Καρκίνε, καταφέρνεις και μετατρέπεις αισθήματα και βαθιές ανάγκες, σε δράση και πράξη! Αυτή η διάθεσή σου, εξυπηρετεί απόλυτα, την εκπλήρωση των υψηλών και μεγαλεπήβολων στόχων σου! Αν μετριάσεις βιασύνη και υπέρμετρο ενθουσιασμό, που ενδεχομένως να σε οδηγήσουν σε λάθη, θα καταφέρεις να έχεις θετικότητα και εύνοια, σε επαφές, αλλά και μετακινήσεις! Είσαι αισιόδοξος, κεφάτος, γεγονός που θα σε κάνει περιζήτητο και αγαπητό στους κοινωνικούς σου κύκλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η αγάπη σου για περιπέτεια, ανεμελιά και ερωτική ανανέωση, θα σε οδηγήσει σε ερωτικές επαφές και φλερτ και θα φέρει στον δρόμο σου, άπειρες νέες γνωριμίες, κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις νεύρα, κόντρα και ανεπιθύμητους καυγάδες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χρειάζεται προσοχή ο τομέας της καριέρας, αφού είσαι αρκετά παρορμητικός, πέφτοντας σε λάθη! Οικονομικά, πετυχαίνεις στόχους και μάλιστα η ημέρα ενδείκνυται για οικονομικά συμβόλαια και συμφωνίες!


Λέων

Γενικά

Προβλήματα εμφανίζονται τώρα στα επαγγελματικά σου, κάποιοι στόχοι σου μπλοκάρουν ενώ δεν λείπουν και κάποιοι προβληματισμοί, για το γάμο, ή και την προοπτική μίας σχέσης. Η εβδομάδα όμως έχει και τα καλά της, τα οποία αφορούν τα οικονομικά σου, όπου θα καταφέρεις να βρεθείς κερδισμένος είτε μέσω ενός δανείου, επιδόματος είτε από κάποια τυχερή συνθήκη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα παράπονα στα αισθηματικά σου είναι πολλά και βλέπεις κάπως πιο ευαίσθητα κάποιες καταστάσεις αυτό τον καιρό, με αποτέλεσμα να γίνεσαι αρκετά ευσυγκίνητος! Είναι όμως και ένα διάστημα που πρέπει να διακρίνεις με ποιον άνθρωπο μπορείς να έχεις μία κοινή προοπτική και με ποιον όχι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι δύσκολη για τα επαγγελματικά σου και ίσως κάποιο σχέδιο ή ένας στόχος να ναυαγήσει αυτό το διάστημα. Στα οικονομικά σου οι συνθήκες είναι καλές και καταφέρνεις να βρεις τις ισορροπίες σου!


Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, κλείνει οριστικά μία εκκρεμότητα νομικής φύσεως ή τακτοποιείς έγγραφα που ήταν σε εκκρεμότητα. Η Αφροδίτης, ο Άρης, ο Δίας και ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων στρέφουν το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις σου ενώ μία τυχερή εξέλιξη σε μία σχέση αισθηματική ή επαγγελματική θα σου δώσει ανέλπιστη χαρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εκεί που μπορεί να είχες χάσει την ελπίδα σου, αναζωπυρώνεται μία σχέση και ζεις τις πιο αγαπησιάρικες στιγμές του έτους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θέλει αυτοσυγκράτηση και αποφυγή του ρίσκου! Κάποιες διαφωνίες με συνεργάτες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Τα οικονομικά διανύουν μία καλή περίοδο!


Ζυγός

Γενικά

Η μέρα προκαλεί έντονο το αίσθημα της ανεπάρκειας και της αμφιβολίας για τα οικονομικά σου και θα υπάρξουν και οι αιτίες για να ταραχτείς από κάποια οικονομική έκβαση. Η εβδομάδα ωστόσο είναι κατάλληλη, για επαγγελματική βελτίωση, αλλά και για ασχοληθείς περισσότερο με θέματα φυσικής κατάστασης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου το διάστημα είναι κάπως στάσιμο, και ίσως τρώγεσαι λίγο παραπάνω με καταστάσεις που μεσολάβησαν, με αποτέλεσμα να εκδηλώνεις μία απαιτητική και έκρυθμη συμπεριφορά προς το άτομο που έχεις στην καρδιά σου! Μην λειτουργείς απαιτητικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές βελτίωσης και λαμβάνεις χαρούμενα νέα. Τα οικονομικά σε προβληματίζουν σημαντικά και είναι ένα διάστημα που πρέπει να λειτουργήσεις με σύνεση και εγκράτεια!


Σκορπιός

Γενικά

Τα ζητήματα που θα σε προβληματίσουν αυτές τις μέρες αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, σε αυτούς τους τομείς θα προκύψουν κάποιες ανατροπές αυτό το διάστημα και θα βρεθείς σε εκνευρισμό! 

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι ισορροπίες είναι λεπτές στα αισθηματικά σου, όμως δεν παύει να έχει και τις εκπλήξεις της … Ο έρωτας γίνεται μία μοιραία υπόθεση, έτσι θα δούμε ξαφνικούς χωρισμούς αλλά απρόσμενες νέες γνωριμίες ή και δυνατούς έρωτες να γεννιούνται κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνε έναν καλό προγραμματισμό στα επαγγελματικά σου και μην στηρίζεσαι σε συνεργάτες σου αυτή την εβδομάδα γιατί άνετα μπορεί να υπάρξουν καβγάδες ή και ρήξεις. Στα οικονομικά η περίοδος είναι καλή, αλλά η σπατάλη δεν λείπει!


Τοξότης

Γενικά

Αισθάνεσαι κουρασμένος, ότι προσπαθείς πολύ χωρίς να έχεις τα αποτελέσματα που περιμένεις, ενώ δεν λείπουν και οι ανησυχίες για τα οικονομικά της εργασίας σου! Όμως έρχονται χαρές και ικανοποίηση για ζητήματα οικογενειακά, προσωπικά, ενώ λαμβάνεις και μία μεγάλη ψυχολογική ανταμοιβή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι ευαισθησίες σου είναι τονισμένες και μία σχέση από τα παλιά ενδυναμώνεται και έρχεσαι πιο κοντά με το άτομο της καρδιάς σου, μία επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή ! 

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χρειάζεται να προγραμματιστείς αρκετά προκειμένου να διαχειριστείς και τα ξαφνικά ευτράπελα που θα δημιουργούνται!


Αιγόκερως

Γενικά

Έρχεται ένα προσωρινό κύμα έντασης στα αισθηματικά, ίσως να νιώθεις ανικανοποίητος, είτε ότι το άτομο με το οποίο συνδέεσαι δεν σε εκτιμά έτσι όπως θα θελες. Υπάρχει εύνοια για ταξίδια, μετακινήσεις, νέες επαφές, ή και συμφωνητικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές αυτή την εβδομάδα, νιώθεις προσωρινά ανασφάλεια για την έκβαση των ερωτικών σου… Παρόλο που υπάρχει αστάθεια, θα έχεις και μήνυμα ή συνάντηση έκπληξη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νιώθεις πεσμένα τα φτερά σου στα επαγγελματικά σου, είτε έχεις χάσει το κέφι, το μεράκι και την δημιουργικότητά σου! Μία πρόταση που θα δεχθείς θα προσφέρει χαμόγελα! Στα οικονομικά υπάρχουν ακόμα ζόρια!


Υδροχόος♒ 

Γενικά

Βρίσκεσαι σε ένα σημαντικό σταυροδρόμι αποφάσεων αλλά και αλλαγών ζωής αγαπητέ μου Υδροχόε, αλλάζεις συνήθειες, τρόπο ζωής, σπίτι ή ακόμα και τόπο διαμονής … Κλείνεις σημαντικά κεφάλαια του παρελθόντος και βλέπεις την ζωή σου να αλλάζει άρδην! 

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν βρίσκεσαι στη πιο ρομαντική εποχή τη ζωής σου, όμως για τα αισθηματικά σου επιζητάς να επικεντρωθείς μόνο σε ότι έχει αξία και είναι σημαντικό για σένα. Στο τέλος της εβδομάδας έρχεται και μία σημαντική ερωτική επικοινωνία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά νιώθεις αστάθεια, είτε ασχολείσαι επαγγελματικά με κάποιο κλάδο που φθίνει και είσαι σε αναζήτηση νέας εργασίας, είτε εμφανίζεται κάποιο εμπόδιο που πρέπει να διαχειριστείς. Στα οικονομικά δέχεσαι ωστόσο ευκαιρίες για να βρεις λύσεις!


Ιχθύες

Γενικά

Η εύνοια σου συνεχίζεται αλλά και κορυφώνεται προσφέροντας γενναιόδωρα ευκαιρίες ανανέωσης, χαράς, ικανοποίησης, εκπλήρωσης σχεδίων ζωής! Ήρθε η ώρα να πάρεις κάποιες καθοριστικές αποφάσεις για την ζωή σου και το μέλλον σου! Δείξε παραπάνω προσοχή στα λόγια, στις συζητήσεις και στις μετακινήσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σε αναγεννά και σε κάνει να βγάζεις την πιο όμορφη πλευρά του χαρακτήρα σου! Ένας έρωτας γεννιέται αλλά και εξελίσσεται με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου βάζεις μπροστά νέα δημιουργικά σχέδια, ωστόσο καθυστερούν ή και μπερδεύονται κάποια ζητήματα εγγράφων. Στα οικονομικά σου δείξε αυτοσυγκράτηση γιατί θα παρασυρθείς σε πολλά έξοδα