Σελίδες

Thessaloniki video tour

27/12/21

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΕΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ -2 ΙΑΝΟΥΡΙΟΥ 2022

 



 

ΚΡΙΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα της χρονιάς  είναι λίγο περίεργη και καλό είναι να κρατήστε τις αποστάσεις σας από ζητήματα που κρύβουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες.

 Γενικά μείνετε ουδέτεροι απέναντι σε διάφορες καταστάσεις και μην πάρετε θέση γιατί μπορεί να βρεθείτε υπόλογοι χωρίς να ευθύνεστε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Στα επαγγελματικά σας όλα πηγαίνουν καλά και μάλλον είναι ώρα να ξεκουραστείτε λίγο για να μπορέσετε να αποδώσετε καλύτερα στην εργασία σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Όσο για τα αισθηματικά σας, είναι καιρός να αφήσετε τις ευθύνες και το άγχος και να δώσετε περισσότερο χρόνο στη σχέση και στον γάμο σας. Κάντε σχέδια και περάστε μια ρομαντική εβδομάδα με τον άνθρωπό σας.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 13,28,40,49.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Επιτέλους το χαμόγελο ξαναβρίσκει τη θέση του στο πρόσωπό σας. Μπορείτε να κάνετε σχέδια και να σκεφτείτε το μέλλον και την καινούργια χρονιά που έρχεται με αισιοδοξία.

Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας και μην παραμελείτε την υγεία σας αλλά και την εμφάνισή σας.

Μπορεί να δεχτείτε βοήθεια από κάποιο άτομο που θα εξελιχθεί σε καλό φίλο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Τα επαγγελματικά σας πηγαίνουν πολύ καλά και μπορούν να πάνε και ακόμα καλύτερα αν δεν βλέπετε τις καταστάσεις αρνητικά και αποφασίσετε να μείνετε ουδέτεροι μπροστά σε κάποιες καταστάσεις που πιθανώς να οδηγήσουν σε ρήξη με συνεργάτες σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Όσο για τα αισθηματικά σας, η αγάπη που θα σας δείξει ο σύντροφός σας θα σας γεμίσει χαρά και θα απαντήσετε με ρομαντικές κινήσεις που θα ανανεώσουν τη σχέση σας.

Όσοι είστε αδέσμευτοι, σύντομα θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας συναρπάσει.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 3,14,29,32.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δυστυχώς, το βρίσκετε δύσκολο ν’ αποφασίσετε εάν πρέπει να ακολουθήσετε τις νέες ευκαιρίες ή να σπρώξετε ακόμα περισσότερο για να γίνουν οι αλλαγές ή αν πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε τον παλιό οικείο τρόπο ζωής, τη ρουτίνα και το περιβάλλον σας.

Η μια πλευρά σας είναι ανυπόμονη να κάνει κάποιες μεγάλες αλλαγές, έχετε κουραστεί από την ίδια παλιά ρουτίνα και τον τρόπο ζωής, θέλετε να ελευθερωθείτε και να κινήσετε τα πράγματα. Και η νέα χρονιά είναι κατάλληλη για να κάνετε πράξη τα όνειρα σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Είναι λίγο υποτονικά αυτές τις ήμερες αλλά δεν πειράζει. Καλύτερα ξεκουραστείτε και με δύναμη θα συνεχίσετε την εργασία σας στην καινούργια χρονιά .

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Επειδή τελευταία ήσασταν λίγο απόμακρη κοιτάξτε αυτές τις ήμερες να επανορθώσετε και να περάσετε τρυφερά και ρομαντικά με το ταίρι σας.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,19,31,33.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βάλε σχέδια για το μέλλον. Μην αμελήσεις καταστάσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Η ονειροπόληση θα είναι το χαρακτηριστικό της εβδομάδας.

Δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Μην επιτρέψεις σε κανένα να σε αποσυντονίσει. Οι πλανήτες σε ευνοούν, για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνεις οτιδήποτε σε ενοχλεί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Στα επαγγελματικά θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει, να αρχίζουν να υλοποιούνται.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Διώξε αυτήν την τελευταία εβδομάδα του έτους τις απαισιόδοξες σκέψεις που έχεις και μην σκέφτεσαι προβληματικές καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει στην σχέση σου.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλά και διασκεδάζοντας.

 

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 7,16,23,37.

 

ΛΕΩΝ

Πρέπει να εκμεταλλευτείς όσο μπορείς αυτή την περίοδο, που έχεις την ικανότητα να βρίσκεις τα κατάλληλα άτομα την κατάλληλη στιγμή.

Βάλε σε πρώτη προτεραιότητα τις υποχρεώσεις σου, για να μπορέσεις να προχωρήσεις αργότερα στην υλοποίηση των στόχων σου.

Θέλει αρκετή οργάνωση. Αν έχεις κάποια οικογενειακά προβλήματα, αυτές τις μέρες θα ξεδιαλυθούν και οπωσδήποτε αυτό θα είναι κάποια ανακούφιση για σένα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φέρει την δουλειά σου σε σημείο που θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Αυτήν την τελευταία εβδομάδα του χρόνου, η διάθεσή σου θα είναι καλή και μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 4,19,20,33.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του χρόνου είναι  πολύ καλή για εσάς και θα το διαπιστώσετε αφού η διάθεσή σας θα είναι ευχάριστη και γιορτινή.

Γενικά θα έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε πολλές ευκαιρίες και να κινηθείτε με τρόπο ήρεμο απέναντι σε όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ακόμα και στη δουλειά σας θα προκύψουν προτάσεις που θα σας ανεβάσουν το ηθικό και θα σας κάνουν να γεμίσετε αισιοδοξία για την έκβαση των ζητημάτων που σας απασχολούν.

Τακτοποιήστε το συντομότερο οικονομικές εκκρεμότητες και κυρίως μην αναβάλετε τίποτα για κάποια άλλη στιγμή.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Τα αισθηματικά σας είναι σε μια καλή φάση και όσα προβλήματα σας απασχολούσαν τώρα μοιάζουν πιο εύκολα και νιώθετε ότι μπορείτε να τα ξεπεράσετε. 

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 10,26,34,59.

 

ΖΥΓΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα της χρονιάς θα είναι πολύ ευχάριστη με τρυφερές στιγμές αλλά και πολύ διασκέδαση. Χαρείτε τα άτομα που σας αγαπούν και ξεχάστε τα άτομα που σας στενοχώρησαν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Μια ενίσχυση στα οικονομικά και τα εργασιακά θα σας προσφέρει η εβδομάδα που αυτό θα σημαίνει ότι έρχεται μια πολύ καλή χρονιά για εσάς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ωραίες στιγμές πάθους και ρομαντισμού στα ερωτικά. Χαρείτε τον σύντροφο σας και μην σκέπτεσαι τις άσχημες στιγμές που περάσατε τελευταία. Κάντε έναν απολογισμό και αφήστε την αγάπη να κάνει και πάλι το θαύμα της.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 6,13,27,49.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απόφυγε άτομα που σε κουράζουν ψυχικά. Έχεις αρκετά προβλήματα δικά σου και δεν χρειάζεται να φορτώνεσαι και ξένες σκοτούρες.

Μίλησε με δικά σου άτομα για να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που τους προβληματίζει. Υπάρχουν αρκετά προβλήματα, που τον τελευταίο καιρό πρέπει να τα εξωτερικεύεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Τα επαγγελματικά θα είναι καλά, αλλά μερικές καθυστερήσεις που θα συμβαίνουν θα σε εκνευρίζουν. Δώσε τόπο στην οργή μέρες που είναι και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Χρειάζεται να μιλήσεις και να τονίσεις κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν στην σχέση και έτσι θα νιώσεις πιο ήρεμα και εσύ.

Φρόντισε μόνο να μην σας βρει η νέα χρονιά μαλωμένους με το ταίρι σας.

Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη θα σε κάνει να εκπέμπεις μεγάλο ερωτισμό, που θα έχει ανταπόκριση.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 16,27,36,41.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επειδή τον τελευταίο καιρό τα πράγματα δεν σας πάνε και τόσο καλά είναι ευκαιρία  να κάνετε μια καινούργια αρχή.

Ξεκινήστε από το καθημερινό σας πρόγραμμα και καταλήξτε στην αίσθηση αισιοδοξίας με την οποία πρέπει να κινηθείτε από εδώ και πέρα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

 Στη δουλειά σας χρειάζεται να δείξετε περισσότερη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να μη χάσετε την ψυχραιμία σας ότι κι αν συμβεί.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Στα αισθηματικά, ευνοούνται  οι συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να βρείτε οριστικές λύσεις για τα προβλήματα της σχέσης σας. Είναι ευκαιρία τώρα στις γιορτινές ημέρες να έρθετε πιο κοντά με τρυφερές ενέργειες.

Αν πάλι είστε αδέσμευτες, δεν θα ισχύει για πολύ ακόμα… γιατί το βέλος του έρωτα πιθανόν να σας χτυπήσει στην εκπνοή της χρονιάς.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,16,24,46.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συναισθηματική σας πλευρά εμφανίζεται σε όλο της μεγαλείο και δεν σας αφήνει να δείτε καθαρά τις καταστάσεις. Προσπαθήστε να γίνετε αντικειμενικοί για να μην πνιγείτε σε μια κουταλιά νερό.

Αν έχετε πρόβλημα με άτομα της οικογένειας σας, σύντομα θα μπορέσετε να τα ξεπεράσετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

 Τα επαγγελματικά σας θέλουν προσοχή. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και μην κλείσετε συμφωνίες αν δεν σκεφτείτε όλα τα ενδεχόμενα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η αισθηματική σας ζωή, απ’ την άλλη θέλει ειλικρίνεια και διάθεση για συζήτηση. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξετε τα συναισθήματα σας.

Είναι πολύ καλή ευκαιρία για ξεκαθαρίσματα με το ταίρι σας ώστε να πάτε παρακάτω μαζί ή και χώρια.

Αν είστε μόνες, μην χάνετε ευκαιρίες… και μην φοβάστε την δέσμευση γιατί όλα τα δάκτυλα του χεριού δεν είναι ιδία και η ευκαιρία δεν χτυπά την πόρτα συχνά. Κοίτα δίπλα σου και ίσως συνειδητοποιήσεις ότι ήρθε η ώρα να κάνεις την κίνηση σου .

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,17,22,45.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να ανασκουμπωθείς, για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις πολλά θέματα.

Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό. Να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς, για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς και να αναγνωριστεί ότι κάνεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Απόφυγε να εκνευριστείς στην δουλειά σου, γιατί θα δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

 Δώσε  περισσότερη σημασία στο ταίρι σου και μην απορροφάσαι τόσο πολύ, από τις τόσο πολλές άλλες δραστηριότητες που έχεις.

Εσένα που ακόμη η μοναξιά που έχεις σε νευριάζει, σε βεβαιώνω ότι έφτασε ο καιρός που θα βρεις το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 15,39,41,52.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν πρέπει να ανοίγεστε εύκολα σε ανθρώπους που γνωρίζετε μόνο λίγο χρονικό διάστημα και να εκμυστηρεύεστε τα σχέδια σας γιατί πολλοί είναι αυτοί που από ζήλια και μόνο θέλουν να σας βλάψουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

 Θα διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να εφαρμόσετε ιδέες και σχέδια τα όποια είχατε μελετήσει εδώ και αρκετό καιρό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Οι δεσμευμένες θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας και να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Στην ερωτική σας ζωή,  θα υπάρξει ευκαιρία για αναθέρμανση των σχέσεων σας.

Προσέξτε  εσείς οι αδέσμευτες, δεν πρέπει να μπερδευτείτε και να τα κατανοήσετε λάθος, γιατί θα βρεθείτε αργότερα σε δύσκολη θέση. Είναι καιρός τώρα τις τελευταίες μέρες του χρόνου να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι θέλετε και να το απαιτήσετε. Μην υποτιμάτε την αξία σας γιατί μια υπέροχη χρονιά σας περιμένει.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,12,36,48.

 

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ  ΓΕΜΑΤΗ  ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ !!!