Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/12/19

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΕΩΣ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020.

Αποτέλεσμα εικόνας για βαλεντινη βασιλειαδου

ΚΡΙΟΣ
Η νέα χρονιά ξεκινά ιδιαίτερα δυναμικά και ευνοϊκά καθώς θα σου προσφέρει βοήθεια ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ζητήματα τα οποία όλο το προηγούμενο αλλά και το επόμενο διάστημα δεν θα σταματήσουν να σε απασχολούν. Δεν αποκλείεται με την αρχή του έτους να έχεις και μία πρόταση για την αρχή μιας νέας επαγγελματικής συνεργασίας ή ακόμα και σταδιοδρομίας. Μην  παρασύρεσαι από διάφορα ερεθίσματα και δεν θα είναι εύκολο να μείνει συγκεντρωμένος σε κάτι ή κάποιον που θέλεις.

Επαγγελματικά

Το νέο έτος ξεκίνα ιδιαίτερα δυναμικά και στα επαγγελματικά ζητήματα καθώς θα γίνουν γόνιμες συζητήσεις οι οποίες θα σε βοηθήσουν πολύ στη δουλειά. Δεν αποκλείεται να σου γίνει μία πρόταση για μία νέα δουλειά ή μία νέα συνεργασία από την οποία θα βγεις κερδισμένος. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις από την πλευρά σου είναι να αποφύγεις πομπώδη λόγια και μεγάλες υποσχέσεις προκειμένου να εντυπωσιάσεις κάποιον, καθώς είναι πολύ πιθανόν να μην μπορέσεις να ανταποκριθείς σε αυτά που θα πεις.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…12,25,33,44.

ΤΑΥΡΟΣ
Η νέα χρονιά ξεκίνα με πολύ θετικούς οιωνούς για εσένα καθώς φέρνει εύνοια και τυχερές συναντήσεις. Επίσης δημιουργεί ιδιαίτερα καλή διάθεση και αυτή θα είναι πολύ βοηθητική για να κανονίσεις το πρόγραμμα των επόμενων ημερών και να περάσεις καλά παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους. Καλό θα ήταν να ξεκινήσεις να είσαι περισσότερο προσεκτικός με τα οικονομικά σου ζητήματα, καθώς είναι πιθανόν να προκύψουν έξοδα τα οποία είτε είναι έκτακτα είτε είχες ξεχάσει πως υπήρχαν!

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να μην σκέφτεσαι ακόμα επαγγελματικά ζητήματα όμως παρόλα αυτά δεν αποκλείεται να κάνεις κάποιες γνωριμίες οι οποίες θα σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο με τη δουλειά σου και μπορεί να έρχονται από το εξωτερικό. Κράτησε από τις συζητήσεις που θα κάνεις νέες πληροφορίες και νέες γνώσεις, καθώς θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες για τις επόμενες κινήσεις σου.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,11,21,36.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Το νέο έτος ξεκινά ευνοϊκά και μπορεί να φέρει ξαφνικά κέρδη ή χρήματα από κάπου που δεν περιμένεις και αυτό θα είναι πολύ ευχάριστο για εσένα και η θετική του επίδραση θα φανεί στη διάθεσή σου. Το επόμενο διάστημα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός κατά τις επαφές με τους συνεργάτες αλλά και το σύντροφο σου, καθώς το κλίμα θα είναι πρόσφορο για εντάσεις.

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα θα είναι μόνο στο πλαίσιο του οικονομικού, διαφορετικά θα είναι πολύ δύσκολο να σκεφτείς τη δουλειά. Το πλανητικό σκηνικό σου χαρίζει ισχυρές διαπραγματευτικές ικανότητες, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ένα πολύ καλό οικονομικό deal σε περίπτωση που είναι στα σκαριά μία νέα επαγγελματική συμφωνία.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,18,29,42.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το νέο έτος ξεκινά με πολύ καλή διάθεση για εσένα καθώς δείχνει πως οι επαφές με αγαπημένους σου ανθρώπους θα σου φτιάξουν το κέφι. Επίσης δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια των συναντήσεων με εκείνους να γίνουν συζητήσεις οι οποίες θα σε χαροποιήσουν. Το επόμενο διάστημα θα έχεις πολλή δουλειά και θα χρειαστεί να σηκώσεις τα μανίκια και να αφιερωθείς σε αυτήν. Για αυτό το λόγω προσπάθησε να φορτίσεις τις μπαταρίες σου αυτές τις ημέρες και να ξεκουραστείς ώστε να επανέλθεις δριμύτερος.

Επαγγελματικά

 Αυτή η εβδομάδα είναι πρόσφορη για συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που αφορούν επαγγελματικά ζητήματα. Το επόμενο διάστημα θα έχεις αρκετά θέματα προς επίλυση σε εργασιακό επίπεδο ή ακόμα και κάποιες αγγαρείες για λογαριασμό συναδέλφων. Κράτησε δυνάμεις από τώρα και μην σπαταλάς την ενέργειά σου σε ανούσια ζητήματα.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…2,12,34,47.

ΛΕΩΝ
Το πλανητικό σκηνικό φέρνει αισιοδοξία και χαρά τις πρώτες ημέρες του έτους! Είναι πολύ πιθανόν ακόμα και αυτές τις μέρες εσύ να ασχολείσαι με εργασιακές υποχρεώσεις όμως κάτι πολύ ευχάριστο μπορεί να συμβεί είτε σε αυτές είτε στους υπόλοιπους τομείς, τους οποίους η αλήθεια είναι πως έχεις παραμελήσει.  Θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στα αισθηματικά σου ζητήματα και σε οτιδήποτε ή οποιονδήποτε σε κάνει να περνάς καλά και ευχάριστα!

Επαγγελματικά

Τα ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά θα σε απασχολούν και αυτές τις ημέρες παρόλο που θα παρατηρήσεις πως οι γύρω σου δεν θα έχουν την ίδια διάθεση με εσένα! Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και αυτό θα αλλάξει προς το καλύτερο ακόμα και τον τρόπο που βλέπεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…3,18,22,45.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το νέο έτος ξεκινά με πολύ καλούς οιωνούς για εσένα και αυτοί θα φανούν από τις πρώτες ημέρες του, καθώς υπόσχεται ένα νέο έρωτα ή ένα πολύ καλό νέο για την προσωπική σου ζωή. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και αυτό θα αποτελέσει πόλο έλξης για όλους τους ανθρώπους που θα βρεθούν γύρω σου. Είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί να ασχοληθείς με κάποια οικογενειακά βάρη για αυτές τις ημέρες όμως προσπάθησε να το κάνεις χωρίς να εκνευριστείς!

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά ζητήματα δεν θα σε απασχολήσουν άμεσα τουλάχιστον αυτή την εβδομάδα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν! Το επόμενο διάστημα θα έχεις κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις τις οποίες θα πρέπει να δεις αρκετά και να μην τις αφήσεις στην τύχη τους. Μέχρι τότε φρόντισε να περάσεις καλά, να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να ξεκουραστείς γιατί δεν θα έχεις δικαιολογία μετά!
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,27,35,40.

ΖΥΓΟΣ
Το νέο έτος ξεκίνα με μία τυχερή όψη πλανητική και αυτό θα δημιουργήσει μία ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι σου. Η επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους, ένα οικογενειακό δείπνο αλλά και συναντήσεις με συγγενικά σου πρόσωπα θα σε γεμίσουν χαρά. Το επόμενο διάστημα θα έρθεις σε επαφή με άτομα το περιβάλλοντος σου όμως ίσως προκύψουν και κάποιες διαφωνίες. Είναι στο χέρι σου αν θέλεις να τις διαχειριστείς ώστε να τις προσπεράσεις ή αν θέλεις να απομακρυνθείς.

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα μπορεί να μην αποτελέσουν προτεραιότητα σου στις αρχές του έτους όμως είναι πολύ πιθανόν να σου δοθεί τώρα η ευκαιρία να κάνεις γόνιμες συζητήσεις με ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, με αφορμή κοινωνικές συναντήσεις. Δεν αποκλείεται να ανεβάσεις λίγο τους τόνους με τους γύρω σου, και σε αυτούς συγκαταλέγονται και οι άνθρωποι που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…1,22,40,48.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι πρώτες ημέρες του έτους ξεκινούν ιδιαίτερα ευνοϊκά και κάνει τα άτομα που βρίσκονται γύρω σου να αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς. Κοινωνικές συναντήσεις, προσκλήσεις και επαφές με συγγενείς, φίλους, γνωστούς και γείτονες είναι μέσα στο σενάρια αυτής της εβδομάδας χαρίζοντας σου ιδιαίτερη εξωστρέφεια. Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να εμφανιστούν κάποια έκτακτα έξοδα ή κάποια έξοδα που δεν πρέπει να κάνεις καθώς θα είναι περιττά!

Επαγγελματικά

Οι δουλειές και υποχρεώσεις μπορεί να κρατούν καλά και αυτή την εβδομάδα όμως η διάθεσή σου θα είναι καλή και δεν θα σε επηρεάσουν αρνητικά. Αν ασχολείσαι με το εμπόριο αυτή θα είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για εσένα. Δεν αποκλείεται να αρχίσεις να συζητάς μία νέα συμφωνία η οποία θα ευνοήσει το ταμείο σου. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός με τα οικονομικά ζητήματα που απορρέουν από τα επαγγελματικά θέματα.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,15,24,46.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το νέο έτος ξεκίνα με μία ευνοϊκή όψη η οποία μπορεί να φέρει ένα δώρο οικονομικής φύσεως. Βέβαια μπορεί να φέρει και μεγάλες υποσχέσεις σχετικά με οικονομικά ζητήματα, για αυτό σε περίπτωση που ακούσεις κάτι τέτοιο καλό θα ήταν να εξετάσεις προσεκτικά τα δεδομένα που θα παρουσιαστούν. Το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό για εσένα, αλλά και εσύ θα έχεις την απαραίτητη ενέργεια προκειμένου να ανταπεξέλθεις σε δουλειές, υποχρεώσεις αλλά και στα θέλω σου! Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η νευρική διάθεση που θα έχεις κατά διαστήματα η οποία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα οι δουλειές και οι υποχρεώσεις μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα απαιτητικές για εσένα, όμως παρόλα αυτά θα υπάρξουν κάποιες που θα πρέπει να γίνουν άμεσα.  Είναι πολύ πιθανό να γίνεις αρκετά βιαστικός και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη και παραλείψεις, οι οποίες με τη σειρά τους μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στη δουλειά σου.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,13,25,47.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το νέο έτος ξεκινά με μία ευνοϊκή όψη φέρνοντας ευχάριστα νέα και ευχάριστες εξελίξεις σε ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Βέβαια αυτή η σύνοδος είναι πιθανόν να φέρει και αμετροέπεια η οποία χρειάζεται προσοχή προκειμένου να την κατευνάσεις και να μην την αφήσεις να σε εκθέσει σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Το επόμενο διάστημα αξίζει την προσοχή σου καθώς θα υπάρχουν παρασκηνιακές ενέργειες.

Επαγγελματικά

Ακόμα δεν ξεκίνησε το νέο έτος εσύ δεν θα χάσεις χρόνο και θα αρχίσεις να σκέφτεσαι ξανά επαγγελματικά ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά. Σίγουρα το ζώδιό σου δεν έχει τυχαία το όνομα του workaholic, αλλά λίγο πρέπει να χαλαρώσεις. Αν αφήσεις τα πράγματα να κινηθούν μόνα τους θα δεις πως θα αρχίσουν να εξελίσσονται με πολύ ευνοϊκό τρόπο για εσένα.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…3,21,41,45.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το νέο έτος ξεκίνα με μία ευνοϊκή όψη που φέρνει κοντά σου ανθρώπους που θέλεις να δεις και νέα που θέλεις να μάθεις. Είναι πολύ πιθανόν εσύ να μην κάνεις τίποτα για αυτό, απλά να έρχονται πληροφορίες για τα πράγματα που σκέφτεσαι τη στιγμή που τα σκέφτεσαι. Το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για να δεις τους αγαπημένους σου φίλους, να επενδύσεις χρόνο σε συλλογικές δραστηριότητες και να ασχοληθείς με οτιδήποτε σχετίζεται με ομάδες, συλλόγους και συνεταιρισμούς.

Επαγγελματικά

Είναι πολύ πιθανόν να έχεις στο μυαλό σου αρκετά επαγγελματικά ζητήματα καθώς και υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτά, όμως αυτή την εβδομάδα θα είναι δύσκολο να ασχοληθείς μαζί τους. Το πλανητικό σκηνικό θα ευνοήσει ιδιαίτερα την κατάσταση σε επαγγελματικά ζητήματα που εμπλέκονται και άλλοι. Οι συλλογικές δράσεις και δραστηριότητες στη δουλειά θα είναι πολύ βοηθητικές εκτός από την ίδια τη δουλειά και για τη σχέση που έχεις με τους συναδέλφους σου.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,17,31,45.

ΙΧΘΥΕΣ
Το νέο έτος ξεκίνα με μία όψη η οποία όχι απλώς σε φέρνει σε επαφή με φίλους σου, αλλά φέρνει πολλούς φίλους σου γύρω σου! Οι άλλοι θα σου φτιάχνουν τη διάθεση και δεν αποκλείεται να παρατηρήσεις πως η δημοτικότητα σου θα αρχίσει να ανεβαίνει καθώς θα είσαι η ψυχή της παρέας. Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα αρχίσουν να γίνονται πιο πιεστικές, για αυτό φρόντισε μέχρι τότε να έχεις γεμίσει τις μπαταρίες σου!

Επαγγελματικά

Οι πρώτες ημέρες του έτους μπορεί να κυλήσουν χαλαρά για εσένα όμως οι επόμενες ημέρες της εβδομάδας προμηνύονται πιο πιεσμένες σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσπάθησε να μην έχεις αφήσει εκκρεμότητες καθώς είναι σίγουρο πως με το που θα ξεκινήσει η νέα χρονιά αυτές θα αρχίσουν να σε πιέζουν. Ένα ρεαλιστικό πλάνο θα αποτελέσει βασικό στοιχείο για να ξέρεις ανά πάσα στιγμή τι έχεις να κάνεις και μέχρι πότε θα πρέπει να το κάνεις.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…2,14,26,43.