Σελίδες

Thessaloniki video tour

14/6/19

Κάρολος και Diana: Αυτό είναι το σπαρακτικό μυστικό που σήμανε το τέλος του γάμου τους



Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
O γάμος της πριγκίπισσας Diana με τον πρίγκιπα Κάρολο ήταν εξαιρετικά προβληματικός, αλλά η χειρότερη στιγμή του καταγράφηκε σε μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες τους, όταν γεννήθηκε ο πρίγκιπας Harry και πάντα υπό το βάρος του κοινού μυστικού ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας «δεν ήθελε ποτέ να παντρευτεί τη Diana», καθώς πάντα αγαπούσε την Camilla Parker Bowles.

Σύμφωνα με το βρετανικό τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ «The Royal Family at War», η πριγκίπισσα Diana συγκλονίστηκε από την αντίδραση του Καρόλου στη γέννηση του δεύτερου γιου τους.
Ο πρώην μπάτλερ της Diana, Paul Burrell, δήλωσε στο ντοκιμαντέρ: «Η Diana μου είπε: “Τη νύχτα που ο Harry γεννήθηκε, έκλαιγα μέχρι που αποκοιμήθηκα”. Μετά τη γέννηση, ο πρίγκιπας Κάρολος πήγε κάποια στιγμή να δει το μωρό και παραπονέθηκε για τα “κόκκινα μαλλιά του” με σαφές το υπονοούμενο ως προς τη σχέση που είχε η Diana με τον κοκκινομάλη James Hewitt. Μπερδεμένα τα πράγματα, βέβαια, καθώς ο ίδιος ο Hewitt που θωρήθηκε για πολλούς βιολογικός πατέρας του δούκα του Sussex ξεκαθάρισε ότι η σχέση του με την πριγκίπισσα ξεκίνησε δυο χρόνια μετά τη γέννηση του πρίγκιπα.
Έστω…
Σοκαρισμένη η πριγκίπισσα της Ουαλίας απάντησε: «Μα Κάρολε, αυτό είναι το γονίδιο των Spencer» και ο εκείνος είπε: «Λοιπόν, τουλάχιστον έχω τον διάδοχο μου και τον εφεδρικό – και τώρα πηγαίνω στο θέατρο».
Τα γεγονότα αυτά πραγματικά έκαναν το βασιλικό ζευγάρι να “πιάσει πάτο” με τον Κάρολο να περιφρονεί επιδεικτικά, πια, τόσο την Diana όσο και τον Ηarry. Σύμφωνα με τη βασιλική συγγραφέα Katie Nicholl, «η Diana κατέρρευσε αμέσως μετά τη γέννηση του Harry και δηλώνοντας “Κάτι μέσα μου πέθανε”, σήμανε, ουσιαστικά, την αρχή του τέλους του γάμου του ζευγαριού».