Από την Άννα Παπαγεωργίου, PhD, Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
1. vegansalad
-Σπαράγγια,
φινόκιο σε κομμάτια, αβοκάντο, κολοκυθόσπορος, κοπανισμένος
λιναρόσπορος, κουκουνάρι και Σουλτανίνα Κορινθιακή σταφίδα, μουλιασμένη
σε χυμό ροδιού.
-Πράσινη
πανδαισία από γαλλική και σγουρή σαλάτα σε συνδυασμό από άσπρη και
κόκκινη κινόα, κορινθιακή σταφίδα μουλιασμένη σε χυμό ρόδι, αβοκάντο και
σάλτσα με βάση αμυγδαλόγαλα.
-Σαλάτα
με σπαράγγια, σπανάκι, τοματίνια cherry και κόκκινα φασόλια.
Συνοδεύεται με dressing από αγουρέλαιο, χυμό εσπεριδοειδών, κόκκινο
μπαλσάμικο
2.Greendetox
-Σαλάτα με σπανάκι, ρόκα, σέλερυ, φλύδες πράσινου μήλου, παπαρουνόσπορο, μαιντανό και σχοινόπρασο.
Δρ.Άννα Παπαγεωργίου
PhD, Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Ιατρική Σχολή Πανεπιστήμιο Αθηνών
Καθ.Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού
Επ.Υπεύθυνη προγραμμάτων προαγωγής της υγείας "ΕΥΡΩΣΤΙΑ"
Επικοινωνία:2106827284
Anna_diet@yahoo.gr
info@evrostia-health.gr
www.evrostia-health.gr
PhD, Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Ιατρική Σχολή Πανεπιστήμιο Αθηνών
Καθ.Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού
Επ.Υπεύθυνη προγραμμάτων προαγωγής της υγείας "ΕΥΡΩΣΤΙΑ"
Επικοινωνία:2106827284
Anna_diet@yahoo.gr
info@evrostia-health.gr
www.evrostia-health.gr