Σελίδες

Thessaloniki video tour

26/4/18

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/4/2018


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/4/2018

Προσοχή στις… παθιασμένες αντιδράσεις, στην οργή και στην εχθρότητα! Προσοχή επίσης στις αποκαλύψεις και στις λάθος οικονομικές επιλογές! Ποιοι επηρεάζονται από την Σύνοδο Άρη-Πλούτωνα; Παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρου!

Κριός



Γενικά
Είσαι ο καταλληλότερος άνθρωπος, Κριέ, για να βασιστεί κάποιος. Δεν πρόκειται να τον εγκαταλείψεις ποτέ, θα συνεχίσεις να τον στηρίζεις και να τον συμβουλεύεις, για όσο καιρό χρειαστεί. Με την αναλυτική σκέψη σου θα εξετάσεις όλα όσα αυτός αδυνατεί και θα του πεις ακριβώς τι πρέπει να κάνει. Οι φίλοι σου σε θεωρούν το σωτήρα τους, αφού με τις παρεμβάσεις σου τους έχεις βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το παρόν πλανητικό σκηνικό, Κριέ, σε ευνοεί (ο Ερμής είναι στο ζώδιό σου), οπότε ισορρόπησε τις καταστάσεις που σε απομάκρυναν από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς αυτή την περίοδο στην εργασία σου, Κριέ, χρειάζονται και πράξεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά να έχουν κάποια ισορροπία, αν κι εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, αφού τα έξοδα είναι πάρα πολλά.


Προβλέψεις για την Αφροδίτη στους Διδύμους έως 19 Μαΐου 2018


Ταύρος



Γενικά
Η οικογένειά σου, Ταύρε, δέχεται υποστήριξη από ένα σημαντικό άτομο που σε εκτιμά πολύ. Είναι ευκαιρία να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες, ώστε να μπορέσεις να ορθοποδήσεις και να εφαρμόσεις το πλάνο, που θα φέρει ισορροπία σε όλους τους τομείς. Ευχάριστα απρόοπτα θ’ ακολουθήσουν και θ’ αλλάξουν το σκηνικό.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσεις για το πώς θα κάνετε τη σχέση σας ακόμη καλύτερη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ταύρε, να ξέρεις πως η περίοδος είναι πολύ θετική και ό,τι κάνεις, θα έχει μεγάλη επιτυχία. Απόφυγε σήμερα τα πολλά έξοδα, αν και μπορείς γενικώς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και βέβαια να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.


Άρης σε Σύνοδο με Πλούτωνα στις 26/4: Προκλήσεις και Επιθετικότητα



Δίδυμος


Γενικά
Η δυνατότητά σου να ξεκινήσεις κάτι που σε ευχαριστεί, Δίδυμε, υποστηρίζεται ιδιαίτερα από τις πλανητικές θέσεις, οι οποίες είναι ευνοϊκές και σε βοηθούν σε νέες δράσεις. Εκμεταλλεύσου το ερχόμενο διάστημα για να πετύχεις πράγματα, που απέφυγες από φόβο μην αποτύχεις. Η τύχη είναι με το μέρος σου τώρα και σου χαρίζει ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις πολλά για τη σχέση σου, Δίδυμε, και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα βοηθήσει το ταίρι σου να νιώσει όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, σήμερα πρέπει να κάνεις πράξεις μερικά πράγματα που έχεις στο μυαλό σου, για να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, αλλά εσύ συνεχίζεις να κάνεις έξοδα. Πρέπει να κατανοήσεις, ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες.





Καρκίνος



Γενικά
Η απογοήτευση που πέρασες, Καρκίνε, ήταν προσωρινή. Τώρα πια, νέες καταστάσεις θα σε κάνουν να ξεχάσεις και να προχωρήσεις σε μια καθημερινότητα πολύ πιο εύκολη, δίχως τις υπερβολικές απαιτήσεις που σε κουράζουν και στερούν και την παραμικρή δυνατότητα ψυχαγωγίας κι ανάπαυσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Καρκίνε, είναι σε πολύ καλή περίοδο. Απόφυγε σήμερα πάντως να ασχοληθείς με θέματα, που αφορούν προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πολύ καλή συνεργασία στη δουλειά σου, Καρκίνε, και θα κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά σου. Καλό είναι, πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς τις εκκρεμότητες που έχεις.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της Άση Μπήλιου για την τελευταία εβδομάδα του Απρίλη!

Λέων



Γενικά
Η επαφή σου με την πραγματικότητα, Λέων, δεν είναι πάντα η καλύτερη, καθώς η τάση σου να ονειρεύεσαι, σε παρασύρει. Προσπάθησε να εκτιμήσεις πιο σοβαρά τα ζητήματα που προκύπτουν, ώστε να αποφύγεις το ενδεχόμενο να βρεθείς εκτός εαυτού, όταν διαπιστώσεις πως εξαπατήθηκες από κάποιους που εκμεταλλεύτηκαν τη στάση σου αυτή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Λέων μου, μερικές φορές, από τους προβληματισμούς που έχεις, δεν εξωτερικεύεσαι στο ταίρι σου όπως θα έπρεπε. Φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά και να χαλαρώσεις λίγο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, πρέπει να μελετήσεις καλά τις προτάσεις που θα σου κάνουν, αφού τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως ακούγονται. Απόφυγε να κάνεις χρηματικές συναλλαγές αυτή την περίοδο, διαφορετικά θα έχεις προβλήματα, την ώρα που τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να πηγαίνουν καλύτερα.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους έως 19/5 – Για ποιους έρχονται νέοι καυτοί έρωτες

Παρθένος

Γενικά
Ένα ξαφνικό γεγονός ανατρέπει την καθημερινότητά σου, Παρθένε, με τρόπο που αρχικά φαντάζει δυσάρεστος, αλλά σύντομα θα αποδειχτεί αρκετά ευχάριστος. Οι καταστάσεις είναι αρκετά μετέωρες το ερχόμενο διάστημα και από τη στάση σου θα εξαρτηθεί η μετέπειτα πορεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Παρθένε, έχει αρχίσει να εξελίσσεται πολύ ευχάριστα και κάποια προβλήματα που είχες με το ταίρι σου, τώρα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Αν δεν υπάρχει ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη που είναι στους Διδύμους σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έρθουν σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, Παρθένε. Να ξέρεις πώς ό,τι γίνει, θα είναι πολύ θετικό και με καλές συνθήκες. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, μα θα καταφέρεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην ασχοληθείς σήμερα με γραφειοκρατικά και ακίνητης περιουσίας θέματα.



Ζυγός



Γενικά
Κράτησε τους φίλους σου έξω από θέματα που δεν τους αφορούν, Ζυγέ μου. Μερικές φορές, λίγη απόσταση προφυλάσσει όλους από κακές ισορροπίες. Παράλληλα, μπορείς να εκφράζεις άνετα πως νιώθεις. Η καλοσύνη κι η ανεκτικότητά σου έχουν παρεξηγηθεί και πρέπει να επαναφέρεις τα απαραίτητα όρια. Μην το καθυστερείς άλλο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ μου, απόφυγε να έχεις τάσεις εκνευρισμού και φρόντισε να συζητήσεις με το ταίρι σου ό,τι σε απασχολεί. Σε βεβαιώνω, πως μετά όλα θα είναι πολύ καλύτερα. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι στη ζωή σου, τώρα που ο Ερμής από τον Κριό σε ευνοεί στην επικοινωνία, μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες να περάσουν αναξιοποίητες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, μπορεί να μη φανούν τα θετικά των αλλαγών σου από την αρχή, αλλά στο μέλλον θα καταλάβεις ότι αυτές οι κινήσεις τελικά ήταν για το καλό σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά κι οι συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για τη βελτίωσή τους, σήμερα ευνοούνται.

Ερωτικές Προβλέψεις για την Εβδομάδα 23 έως 29 Απριλίου 2018

Σκορπιός

Γενικά
Αν καταφέρεις, Σκορπιέ, να απομακρύνεις τα υπονομευτικά άτομα από την καθημερινότητά σου, θα δεις παράλληλα με τα προβλήματα που θα λυθούν, τη ζωή σου να βελτιώνεται ακόμη και σε τομείς, που τους θεωρούσες ακινητοποιημένους εδώ και καιρό. Μη φοβάσαι να ανατρέψεις όσα σε δυσαρεστούν.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Σκορπιέ μου, σήμερα δε θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσετε θέματα που ακόμη μπορεί να σε αγχώνουν για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι υποχρεώσεις πάλι θα είναι πάρα πολλές, Σκορπιέ μου, κι εσύ θα πνίγεσαι μέσα στο άγχος σου. Προσπάθησε σήμερα να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Τα οικονομικά σου προβλήματα του παρελθόντος θ’ αρχίζουν να ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις συγκρατημένη διαχείριση.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 23 έως 29 Απριλίου 2018 – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Τοξότης



Γενικά
Διστάζεις, Τοξότη μου, να δώσεις στον εαυτό σου τις ευκαιρίες που χρειάζεται για να κάνεις τη διαφορά και να ξεχωρίσεις. Αν και κάνεις μικρά, σωστά βήματα και βλέπεις πως τα καταφέρνεις, δεν αποφασίζεις εύκολα να κάνεις το μεγάλο άλμα και να πάρεις το ρίσκο. Συχνά στη ζωή σου σκέφτεσαι πρώτα τι θα χάσεις και μετά τι μπορεί να κερδίσεις, κι αυτό είναι τροχοπέδη στα σχέδια και τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα, Τοξότη, που έχεις την εύνοια της Αφροδίτης από τους Διδύμους, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς στη σχέση σου και να μη σε απασχολούν θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Αν δεν έχεις βρει ακόμη ταίρι, αυτή την περίοδο που η διάθεση και ο ερωτισμός σου είναι στα ύψη, κάτι καλό θα γίνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, Τοξότη, και να υπογράψεις συμβόλαια, που αφορούν το μέλλον της δουλειάς σου. Τα εισοδήματά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.





Αιγόκερως


Γενικά
Ένα ζήτημα, Αιγόκερε, που με πολύ κόπο κατάφερες να τακτοποιήσεις, δείχνει ξαφνικά να επιστρέφει στην αρχή του. Χρειάζεται ηρεμία και τεράστια ψυχραιμία για να μην υπάρξουν προβλήματα. Τα αποδεικτικά στοιχεία είναι με το μέρος σου και δεν έχεις να φοβάσαι το παραμικρό. Μην ταράζεσαι και κινήσου με ψυχραιμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου σήμερα, Αιγόκερε, θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Κάνε αυτά που πρέπει για τη σχέση και το ταίρι σου, και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις αξέχαστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα σου γίνουν προτάσεις, που πρέπει να δεις με πολλή σοβαρότητα, αφού θα είναι συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου ισορροπούν, παρόλο που κάτι πάλι θα γίνει και τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις σήμερα χρηματικές συναλλαγές.


Ο Ήλιος στον Ταύρο: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν σύμφωνα με την Άση Μπήλιου!

Υδροχόος



Γενικά
Η ευγένεια και η καλοσύνη έχουν όρια, Υδροχόε μου, τα οποία κάποιοι παρεξηγούν και προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν, για να εκμεταλλευτούν καταστάσεις. Μην το επιτρέψεις αυτό και βάλε τα πράγματα στη θέση τους με μια ωραία συζήτηση, την οποία δεν πρέπει να καθυστερήσεις άλλο.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Η περίοδος, Υδροχόε, είναι αρκετά θετική για τη σχέση σου και μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, σε ό,τι ίσως σε πειράζει στη συμπεριφορά, που έχει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις στη δουλειά σου, Υδροχόε, χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν. Μην πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε χρηματικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό είναι να προσέχεις.


Ιχθύς

Γενικά
Οι πλανήτες, Ιχθύ, φροντίζουν να σου χαρίσουν ευκολίες, που χρειάζεσαι για να οργανώσεις το πρόγραμμά σου πιο ευχάριστα και με λιγότερο κόπο, μετά από ένα πολύ δύσκολο διάστημα που πέρασες. Εκμεταλλεύσου αυτή την πλανητική εύνοια, για να βάλεις σε τάξη όσα χρειάζεται και να προωθήσεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ιχθύ μου, να πεις στο ταίρι σου όλα αυτά που σε στεναχωρούν και μπορεί να σε απομακρύνουν από δίπλα του, κι είναι σίγουρο, ότι η κατάσταση θα διορθωθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου σήμερα, Ιχθύ. Αυτή την περίοδο βέβαια θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Προσπάθησε να τις τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Στα οικονομικά σου, θα σου βγουν κάποια έξοδα, που δεν περίμενες. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.


Πηγή: oroskopos.gr