Σελίδες

Thessaloniki video tour

13/3/16

Teardown των Galaxy S7 και Galaxy S7 edge της Samsung




To iFixit βάζει το κατσαβίδι του και βλέπει το εσωτερικό του Galaxy S7 και του Galaxy S7 edge και η Samsung δίνει τη δική της εκδοχή...

Το πρώτο συμπέρασμα από το teardown του iFixit στα νέα smartphones της Samsung είναι ότι δεν επισκευάζονται και τόσο εύκολα, καθώς σημειώνουν σκορ 3 στα 10 στη συγκεκριμένη κατηγορία. Την υψηλότερη βαθμολογία σε αυτή την κατηγορία είχε κερδίσει το Samsung Galaxy S4, με σκορ 8 στα 10. Το iFixit σημειώνει, από την άλλη μεριά, ότι τα διάφορα μέρη στο εσωτερικό των νέων Galaxy της Samsung είναι καλύτερα τοποθετημένα.


Η Samsung από τη δική της πλευρά έκανε το δικό της teardown στις νέες ναυαρχίδες της, δείχνοντας στις σχετικές εικόνες όλα τα μέρη από τα οποία αποτελείται η κάθε συσκευή. Μάλιστα, η Samsung έσπευσε να εξηγήσει τι ακριβώς κάνουν ορισμένα μέρη στο εσωτερικό του νέου Galaxy, με την έμφαση να δίδεται στην δίοδο απαγωγής θερμότητας που έχει τοποθετηθεί στο εσωτερικό του Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge, προκειμένου να μην εμφανίζονται φαινόμενα υπερθέρμανσης ακόμα και σε απαιτητικές συνθήκες όπως είναι το gaming.


Είναι πάντοτε ενδιαφέρον να βλέπει κανείς πώς είναι το εσωτερικό μία συσκευής που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του ευρέως κοινού.