Σελίδες

Thessaloniki video tour

8/4/20

Τα ζώδια για την Τετάρτη 8/4/2020

Ζώδια και δίαιτα: πώς θα χάσει τα περιττά κιλά το κάθε ζώδιο ...


Κριός♈
Γενικά
Σήμερα φίλε Κριέ, με το Εξάγωνο Ερμή-Δία, κάνε μια θετική ενδοσκόπηση και αναλογίσου τι πραγματικά θέλεις για να είσαι ευτυχισμένος και θα νιώσεις δυνατός, ανανεωμένος ψυχικά και ικανός να το πετύχεις πλέον! Εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου και αναγνώρισε τον ψυχικό και συναισθηματικό σου κόσμο! Προσοχή μόνο στην Πανσέληνο στο Ζυγό, που θα φέρει εντάσεις, σε σημαντικές για εσένα διαπροσωπικές σχέσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένας κρυφός θαυμαστής, αποκαλύπτεται με ένα μήνυμα και σου δίνει χαρά! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις την μαγεία ενός κρυφού έρωτα που σου αναστατώνει ευχάριστα την ζωή! Ωστόσο χρειάζεται προσοχή, γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, δεν θα πιστεύεις ούτε ο ίδιος την τύχη σου! Επαγγελματικά, είσαι μάλλον υπερβολικά αφηρημένος και απρόσεκτος!

Ταύρος♉
Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, έρχονται σίγουρα σήμερα θετικά γεγονότα και ανανεωτικές καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, αλλά και ευκαιρίες να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους. Με το Εξάγωνο Ερμή-Δία, οι φίλοι σε στηρίζουν, σε βοηθούν, αποφέροντας σου σημαντικά οφέλη! Προσοχή μόνο στην Πανσέληνο στο Ζυγό, που θα σε κουράσει και θα σε αγχώσει!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις και βελτιώνεις στο μέγιστο και με ποικίλους τρόπους την ερωτική σου σχέση! Ωστόσο απέφυγε ρήξεις και προκλητική συμπεριφορά προς τον σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος, καταφέρνεις και κατακτάς το αντικείμενο του πόθου σου, το οποίο μαγεύεται από το συναρπαστικό σου ταπεραμέντο, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, θα υπάρξουν πολλά προβλήματα και ενδεχομένως ανατροπές! Οικονομικά έχεις τύχη, απλά πρέπει να πάρεις εσύ πρωτοβουλίες, για να πετύχεις αυτό που θες!

Δίδυμοι♊
Γενικά
Φίλε Δίδυμε, θετικές και ουσιαστικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου με το Εξάγωνο Ερμή-Δία, σήμερα! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται πιο πολύ από ποτέ, αφού σήμερα θα νιώσεις έμπρακτα και λεκτικά, πως οι γύρω σου πραγματικά σε σέβονται και σε θαυμάζουν, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες και τους αγώνες σου! Προσοχή μόνο στην Πανσέληνο στο Ζυγό, που σε ωθεί σε έπαρση και απαιτητικότητα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος δείχνει με κάθε τρόπο το ουσιαστικό ενδιαφέρον του και αυτό ανανεώνει και ενδυναμώνει την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις να βάλεις προτεραιότητα την ουσιαστική ερωτική δέσμευση, παρά τις εφήμερες χαρές του επιφανειακού φλερτ!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα από ποτέ, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου! Οικονομικά, απέφυγε τις ανούσιες σπατάλες!



Καρκίνος♋
Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, το Εξάγωνο Ερμή-Δία, σου προσφέρει άπλετη τύχη, σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα! Οι συγκυρίες μέσα από επαφές και επικοινωνίες, θα σου δώσουν πολλές ευκαιρίες να πετύχεις υψηλούς στόχους και αισιοδοξείς επιτέλους ξανά! Προσοχή μόνο στην Πανσέληνο στο Ζυγό, που θα φέρει οικογενειακές εντάσεις, αλλά θα επαναφέρει και ένα παλαιό πρόβλημα, που νόμιζες ότι είχε λυθεί!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος ετοιμάσου για φλερτ και πολλά μηνύματα μέσω διαδικτύου! Τα ερωτικά σχέδια σου μπορούν τώρα να ολοκληρωθούν, χάρη στην αισιοδοξία, την τόλμη και την αυξημένη επικοινωνιακή γοητεία σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις πλήρως την σχέση σου, με ευχάριστες και χαρούμενες στιγμές!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, κάνεις νέα ξεκινήματα και πετυχαίνεις υψηλούς στόχους! Οικονομικά θα υπάρξουν έξοδα και αρκετές ξαφνικές πιέσεις!

Λέων♌
Γενικά
Η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου φίλε Λέοντα, όσον αφορά βαθιές επιθυμίες και σχέδια που έχεις σαν σκοπό να υλοποιήσεις εδώ και καιρό! Το Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σου δώσει εσωτερική δύναμη, σε ότι κι αν θελήσεις να κάνεις ή να διεκδικήσεις σήμερα! Προσοχή μόνο στην Πανσέληνο στο Ζυγό, που θα φέρει ένα δυσάρεστο νέο, που θα μειώσει το κέφι σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος έχεις άπειρες ευκαιρίες για να κερδίσεις το «πάνω χέρι» στις ερωτικές σου επικοινωνίες, να ανανεώσεις και να μεταμορφώσεις την ερωτική σου ζωή και να σαγηνεύσεις το άτομο που ποθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την αυξημένη σεξουαλική σου διάθεση, αλλά απέφυγε νεύρα και επιθετικότητα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς τώρα με απαράμιλλη ευκολία να διευθετήσεις οφειλές αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες! Στην δουλειά πέφτουν οι μάσκες κάποιων και αυτό θα σου ανοίξει τα μάτια για το μέλλον!

Παρθένος♍
Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, το Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σε ωθήσει σήμερα σε ορισμένες σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις και επικοινωνίες σου, που θα βελτιώσουν πολύ αυτόν τον τομέα! Επίσης, αν πρόσφατα είχες μία παρεξήγηση με κάποιον, σήμερα θα μπορέσει να λυθεί, αρκεί να δραστηριοποιηθείς! Προσοχή μόνο στην Πανσέληνο στο Ζυγό, που σε κάνει πεισματάρη και δογματικό, απέναντι στους άλλους!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα βιώσεις την απόλυτη ανανέωση στην σχέση σου σήμερα, η οποία βελτιώνεται στο έπακρο και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μία πρόταση ή εξομολόγηση από τον σύντροφο σου, που θα σου δώσει πολύ μεγάλη χαρά! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις πάρα πολλά φλερτ και εξομολογήσεις, που πολύ πιθανόν αργότερα να οδηγήσουν σε μία σταθερή και όμορφη σχέση!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, οι συνεργασίες σου είναι αυτές που θα σε απογοητεύσουν σήμερα! Μία οικονομική λύση έρχεται και σε βγάζει από το αδιέξοδο και την αναποφασιστικότητα!



Ζυγός♎
Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, το Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα γλυκάνει με πολλούς τρόπους την καθημερινότητα σου! Θα καταφέρεις να κάνεις θετικές κινήσεις σήμερα και όλες οι υποχρεώσεις σου θα διεκπεραιωθούν με ευκολία! Επιπλέον, φροντίζεις τον εαυτό σου και ανανεώνεσαι ψυχικά, αλλά και εμφανισιακά! Προσοχή μόνο στην Πανσέληνο στο ζώδιο σου, που θα σε κάνει υπερευαίσθητο και νευρικό!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε με πράξεις την αγάπη σου και αυτό θα κάνει τον σύντροφο σου να μην αμφιβάλλει πια για το αν πραγματικά τον αγαπάς και τον επιθυμείς! Αν είσαι ελεύθερος, καλύτερα να αποφύγεις φλερτ και παιχνιδάκια! Ασχολήσου μόνο με μία αξιόλογη και σοβαρή γνωριμία, που είχες στο πρόσφατο παρελθόν!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, ήρθε η ώρα να καταφέρεις πάρα πολλά στον εργασιακό τομέα και αν το θελήσεις πραγματικά, θα καταπλήξεις τους με τις αποδόσεις σου! Οικονομικά, οι σπατάλες σου είναι υπερβολικές και θα έχεις απώλειες!

Σκορπιός♏
Γενικά
Σήμερα φίλε Σκορπιέ, το Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σου φέρει σίγουρα δημιουργικότητα, ακαταμάχητη λάμψη και θάρρος! Μπορείς τώρα να κατακτήσεις κάθε σου υψηλό στόχο, αφού η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου! Προσοχή μόνο στην Πανσέληνο στο Ζυγό, που θα φέρει αρκετά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και άγχη!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις σημαντικά την σχέση σου και περνάτε υπέροχα με ποικίλους τρόπους μαζί με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι απόλυτα ερωτεύσιμος και χορταίνεις φλερτ! Ένας νέο συναρπαστικό φλερτ είναι εδώ και το επιλέγεις ανάμεσα σε άπειρες κατακτήσεις και θαυμαστές!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Εύνοια οικονομική θα έχεις, αρκεί να αποφύγεις υπερβολές και ρίσκο! Στον τομέα της καριέρας, θα υπάρξουν αναποδιές!

Τοξότης♐
Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, με το Εξάγωνο Ερμή-Δία, υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία επιθυμίες, σκοπούς και στόχους, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια! Κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι και θες! Προσπάθησε τώρα που έχεις εύνοια, να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις! Προσοχή μόνο στην Πανσέληνο στο Ζυγό, που θα φέρει έναν καυγά, με έναν φίλο σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η κατάλληλη ημέρα σήμερα, για μία απόφαση συμβίωσης, αλλά και επίλυσης παλαιών διαφορών! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις τρυφερά μηνύματα και φλερτ, αλλά και μία ευκαιρία να έρθεις ξανά κοντά επικοινωνιακά, με έναν έρωτα από το παρελθόν!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, είσαι αποτελεσματικός, ακούραστος και απόλυτα ικανός, γεγονός που αναγνωρίζεται! Ενδεχομένως να νιώσεις λίγο άγχος, λόγω οικογενειακών οικονομικών υποχρεώσεων, αλλά θα ξεπεραστούν σύντομα!



Αιγόκερως♑
Γενικά
Σήμερα φίλε Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Ερμή-Δία, ευνοούνται απόλυτα επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, αλλά και σχέσεις με αδέλφια! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές συζητήσεις! Μία ευχάριστη είδηση έρχεται κατά την διάρκεια της ημέρας και αλλάζει τα δεδομένα σου! Προσοχή μόνο στην Πανσέληνο στο Ζυγό, που σε ωθεί σε συμπεριφορές, που θα σε εκθέσουν κοινωνικά!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η συζήτηση και τα τρυφερά λόγια, θα σε φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφο, με τον οποίο θα πάρετε μία κοινή απόφαση σήμερα, που θα ωφελήσεις την σχέση σας στο άμεσο μέλλον! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις την χαρά του φλερτ και κάπως έτσι, έρχεται η ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα, έστω επικοινωνιακά!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές για σένα, λόγω των αξιοθαύμαστων εκφραστικών σου μέσων! Οικονομικά, θα υπάρξουν ξαφνικές απώλειες!

Υδροχόος♒ 
Γενικά
Σήμερα φίλε Υδροχόε, με το Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα ξεχωρίσεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και την ώριμη γοητεία σου! Σημαντικά για σένα θέματα και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται, ακριβώς όπως εσύ μέχρι τώρα επιθυμούσες και είχες ανάγκη! Προσοχή μόνο στην Πανσέληνο στο Ζυγό, που σε ωθεί σε επικοινωνιακά λάθη και βιασύνες!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι και μην ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα και γρήγορα με ένα φλερτ, διότι πρώτα πρέπει να σου αποδείξει με πράξεις ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την τάση σου για ζήλια και κτητικότητα και μην παρασύρεσαι σε καυγάδες και τσακωμούς!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά, κάνεις σοβαρά λάθη και θα υπάρξουν απώλειες!

Ιχθύες♓ 
Γενικά
Σήμερα φίλε Ιχθύ, με το Εξάγωνο Ερμή-Δία, η τύχη είναι σε όλους τους τομείς με το μέρος σου! Οφείλεις να εκμεταλλευτείς όλες τις ευκαιρίες που θα έρθουν στην ζωή σου και να κάνεις επιθυμίες και όνειρα πραγματικότητα! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές κάθε είδους διορθώνονται και λύσεις έρχονται από το πουθενά! Προσοχή μόνο στην Πανσέληνο στο Ζυγό, που σε κάνει λίγο καχύποπτο!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα αν είσαι ελεύθερος, θα είσαι απόλυτα δραστήριος ερωτικά και επικοινωνιακά και σίγουρα θα το απολαύσεις, αφού οι συνέπειες θα είναι θετικές για σένα! Ετοιμάσου να φλερτάρεις ασταμάτητα! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου σήμερα, θα σου φέρει ένα πολύ καλό νέο ή θα σου κάνει μία συναρπαστική πρόταση!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα μόνο επιτυχία και εύνοια θα έχεις σήμε