Σελίδες

Thessaloniki video tour

14/12/19

Συμπαντική σύνδεση: 12 σημάδια που μαρτυρούν ότι γνωρίσαμε κάποιον από την ίδια ψυχική ομάδα

Συμπαντική σύνδεση: 12 σημάδια που μαρτυρούν ότι γνωρίσαμε κάποιον από την ίδια ψυχική ομάδα

Οι άνθρωποι με τους οποίους συνδεόμαστε μέσω της καρδιάς και της ψυχής μας είναι μέλη της ίδιας «ψυχικής οικογένειας» ή «ψυχικής ομάδας». Η ψυχή μας ενεργητικά βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο ψυχικό, συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο συνεχώς, οπότε οι συνδέσεις της ψυχής είναι αυτές που διαπερνούν το χωροχρόνο.

Οι άνθρωποι που μοιράζονται την ίδια συχνότητα δόνησης έχουν ένα μοναδικό δέσιμο μαζί μας και αυτό είναι σημαντικότερο από τα κοινά χαρακτηριστικά, χόμπι και οπτικές. Πρόκειται για μια έντονη μαγνητική και πνευματική σύνδεση που δεν μπορεί να αρθρωθεί καθαρά στο λόγο (είτε γραπτό, είτε προφορικό).
Αν και οι συμπαντικές αυτές συνδέσεις περιέχουν τρομερή ενέργεια, δεν χρειάζεται απαραιτήτως να είναι ερωτικές: μπορεί να είναι φίλοι, οι δίδυμες φλόγες δεν αναφέρονται μόνο σε ζευγάρια. Ο φιλόσοφος Jean-Paul Sartre κάποτε έγραψε ότι «η κόλαση είναι οι άλλοι άνθρωποι», που είναι σημαντικό να το θυμόμαστε, επειδή η γνωριμία με μία συμπαντική σύνδεση μπορεί να μετατραπεί σε αρνητική εμπειρία, αν η άλλη πλευρά περνά μια δύσκολη περίοδο στη ζωή της.
Η συγχρονικότητα είναι αυτή που δημιουργεί αυτή τη γνωριμία, είναι αυτή που ενώνει, αλλά και πάλι χρειάζεται να εστιάσουμε στην επίγνωση και στη διαίσθηση για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα χάσουμε κάποια ευκαιρία. Στραφείτε και προς την καρδιά σας επίσης και επιτρέψτε στη διαίσθησή σας να σας αποκαλύψει νέους ανθρώπους και ευκαιρίες.

12 σημάδια που μαρτυρούν ότι γνωρίσατε κάποιον από την ίδια ψυχική ομάδα

1. Βλέμματα που μαγνητίζουν

Η οπτική επαφή θα είναι φυσική και ακαταμάχητη. Ποτέ δεν θα είναι άβολη, αλλά αντιθέτως θα είναι οικεία και ανακουφιστική.

2. Ψυχοκεντρική και όχι εγωκεντρική

Η φήμη, το στάτους, τα χρήματα και η δόξα δεν θα είναι θέματα με τα οποία θα ασχολείται αυτή η σχέση. Αντιθέτως, ο διαλογισμός, η ενσυνείδητη ζωή, η υγιεινή διατροφή και το υγιές περιβάλλον είναι στοιχεία που προσελκύουν τέτοιες γνωριμίες.

3. Συνεχή προσοχή

Οι ψυχικές συνδέσεις μένουν ανεπηρέαστες από περισπασμούς. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να παραδοθείτε σε αυτή την έλξη και τότε θα δημιουργήσετε το πρόσφορο έδαφος για κάτι όμορφο.

4. Συγχρονισμένος νους

Θα μπορείτε να κοιτάτε ο ένας το πρόσωπο του άλλου και θα γνωρίζετε τι σκέφτεται ακριβώς και ότι σκέφτεστε το ίδιο πράγμα. Επιπλέον, θα παρατηρήσετε ότι θα αρχίζετε να μιλάτε την ίδια στιγμή για τα ίδια πράγματα.

5. Έμφυτη οικειότητα

Αυτή είναι η αίσθηση που γεννάται όταν έχουμε μόλις γνωρίσει κάποιον και φαίνεται σαν να τον γνωρίζουμε μια ολόκληρη ζωή. Όμως, αυτός ο λόγος από μόνους του δεν είναι αρκετός για να κάνουμε κάποιον μέλος της ίδιας ψυχικής οικογένειας.

6. Έκρηξη ενέργειας

Δύο μέλη της ίδια ψυχικής ομάδας προσφέρουν ο ένας στον άλλο ενέργεια όταν βρίσκονται κοντά και συνδέονται. Αυτό μπορεί να πηγαίνει κόντρα στους νόμους της φυσικής, αλλά εδώ μιλάμε για ψυχές.

7. Συναντήσεις της μοίρας

Ορισμένες φορές θα παρατηρήσετε ότι γνωρίζετε ένα μέλος της ίδιας ψυχικής ομάδας ακριβώς όταν το χρειάζεστε – ή σας χρειάζεται.

8. Ο χρόνος κυλά γρήγορα

Ο χρόνος θα φαίνεται ότι κυλά γρήγορα, αλλά θα αξίζει κάθε δευτερόλεπτο μαζί τους.

9. Ψυχικοί καθρέφτες

Δύο μέλη της ίδιας ψυχικής ομάδας θα μπορούν να δουν και να καταλάβουν τον εαυτό τους καλύτερα, παρατηρώντας και αλληλεπιδρώντας με το άλλο άτομο.

10. Ζωές σε αντανάκλαση

Δύο μέλη της ίδιας ψυχικής ομάδας θα ζουν και παρόμοιες ζωές σε πολλές πλευρές και αυτό θα επιτρέπει σε κάθε άτομο να μαθαίνει από τον άλλο, να εξελίσσεται μέσα από εκείνον και να ζει πιο αρμονικά.

11. Ψυχική θρέψη

Η αφιέρωση χρόνου και ενέργειας για την αλληλεπίδραση με ένα μέλος της ίδιας ψυχικής ομάδας θα είναι το ίδιο ευεργετική όσο και η υγιεινή διατροφή και ζωή.

12. Αυθεντικότητα

Τα μέλη της ίδιας ψυχικής ομάδας μπορούν και χρειάζεται να είναι 100% ο εαυτός τους όταν βρίσκονται μαζί. Συνήθως αυτό βγαίνει φυσικά και από τους δύο.