Σελίδες

Thessaloniki video tour

16/11/19

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για το Σάββατο 16/11

Σήμερα η γλυκιά Σελήνη στο Καρκίνο , ευνοεί ιδιαίτερα τα Ζώδια της Γης και του Νερού, τα οποία, θα έχουν αρκετές ευκαιρίες για συναισθηματική ανανέωση και ευκαιρίες για χαμόγελα!

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, επικεντρώσου στον εσωτερικό σου κόσμο και θα δεις πως θα πάρεις τις σωστές αποφάσεις και θα βρεις τις απαραίτητες λύσεις, ώστε να έχεις επιτέλους ξανά τον έλεγχο σε διαπροσωπικές σχέσεις, συναναστροφές και επαφές! Να ακούς τα βαθιά συναισθήματα σου και την φωνή της διαίσθησης σου, ώστε να αντιλαμβάνεσαι πλήρως τις προθέσεις των προσώπων που σε περιβάλλουν καταφέρνοντας έτσι, να γλιτώσεις πολλές δυσάρεστες καταστάσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην επαναφέρεις χωρίς λόγο, παλαιά προβλήματα και λάθη του συντρόφου σου, προκαλώντας γκρίνια και καυγάδες, χωρίς λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι από αναμνήσεις, νοσταλγία και μία αδικαιολόγητη τάση να προσεγγίσεις ξανά το ερωτικό σου παρελθόν! Σκέψου πολύ πριν κάνεις κίνηση, γιατί μπορεί να απογοητευτείς!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ανταποκρίνεσαι σήμερα άψογα στις επαγγελματικές σου και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, γεγονός που θα έχει και τις ανάλογες θετικές συνέπειες!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, οι επικοινωνιακές ικανότητές σου, είναι πλέον γρήγορες, ευφυείς, αποτελεσματικές και αξιοθαύμαστες! Αν αποφύγεις κουτσομπολιά σήμερα, θα καταφέρεις να διεκδικήσεις και να πετύχεις τους στόχους σου, όπως και να τακτοποιήσεις διάφορες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες! Οι δράσεις σου και οι πράξεις σου, σε καταστάσεις, συγκυρίες και γεγονότα, χαρακτηρίζονται από αμεσότητα! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η βιασύνη σου στην οδήγηση και γενικά στις μετακινήσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες και φλερτ! Προσοχή όμως! Κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα προκύψει κάτι σταθερό ή σοβαρό άμεσα, γι’αυτό μείωσε τις προσδοκίες σου! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να είσαι πιο υπεύθυνος, σοβαρός και έντιμος όσον αφορά την σχέση σου! Απέφυγε ερωτικές… «ζαβολιές», ακόμα κι αν πρόκειται για μία απλή επικοινωνία ή απλό φλερτ!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σωστή συνεργασία και οι αξιοθαύμαστες ιδέες σου, θα σου φέρουν επιτυχία στην καριέρα! Έξοδα προκύπτουν που έχουν να κάνουν με το αμάξι, ή κάποιο ταξίδι και μετακίνηση!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα οφείλεις να επιστρατεύσεις υπομονή, αποφεύγοντας βιασύνες και πιεστικές συμπεριφορές στις συναναστροφές σου. Στις διαπροσωπικές σου επαφές και σχέσεις λοιπόν, να είσαι ήρεμος και αποφασιστικός! Δεν χρειάζεται έπαρση και εγωκεντρισμός, για να πετύχεις αυτό που θες! Μπορείς εύκολα να βρεις λύσεις για τα προβλήματα ή τα θέματα που σε απασχολούν, αρκεί να είσαι ολιγαρκής!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, ώστε να συζητήσεις μαζί του, την ανάγκη σου για περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Προσπάθησε μόνο, να μην αντιδράς με κτητικότητα και απαιτητικότητα, κατά την διάρκεια της συζήτησης, προκειμένου να το πετύχεις! Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι σε ένα πρόσωπο, το οποίο έχει αρχίσει να δείχνει το ενδιαφέρον του για σένα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες ναι σε νέες ιδέες και πρωτοβουλίες, στην καριέρα! Οικονομικά η τύχη είναι με το μέρος σου, σήμερα, ό,τι κι αν κάνεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, η Σελήνη σήμερα στο δικό σου Ζώδιο και απλά, λάμπεις και είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας! Έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου, αν περιορίσεις την τάση σου για έπαρση και υπερβολές, θα καταφέρεις, να γοητεύσεις τους πάντες μέσα από συναναστροφές και επαφές! Έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, αφού μπορείς να πείσεις τους συνομιλητές σου για τα πάντα, λόγω της αποφασιστικής και άμεσης δράσης σου και της ισχυρής πειθούς σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για αμέτρητες κατακτήσεις, θαυμαστές και πολλές ερωτικές επιτυχίες! Φλέρταρε όσο μπορείς και κάνε νέες γνωριμίες! Η αυτοπεποίθηση σου, σε βοηθά να εκπληρώσεις μεγάλους ερωτικούς στόχους, αρκεί να μην ξεφύγεις από τα όρια! Αν είσαι δεσμευμένος, πάθος και ένταση, χαρακτηρίζουν την σχέση σου σήμερα, αρκεί να αποφύγεις ανούσια ξεσπάσματα και κόντρα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες όχι σε εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, ιδίως αν είναι υποκινούμενες από ανταγωνιστική διάθεση! Οικονομικά, απέφυγε σημαντικές αγορές σήμερα, αφού το πιθανότερο είναι να το μετανιώσεις αργότερα!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα καλύτερα, να κάνεις την ενδοσκόπηση σου και να προχωρήσεις στην λήψη σημαντικών και ωφέλιμων αποφάσεων, τις οποίες όμως δεν θα πρέπει να τις υλοποιήσεις, δρώντας αργότερα! Πιθανόν τώρα, να αισθανθείς πως δεν μπορείς να εκφράσεις με ευκολία σκέψεις, επιθυμίες και απόψεις και πως μάλλον οι γύρω σου, να παρεξηγούν τα κίνητρά σου και τα λόγια σου! Άσε λοιπόν τις σοβαρές συζητήσεις, για άλλη φορά!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά, τις προσταγές της καρδιάς σου, αφού τώρα είναι ιδιαίτερα εύκολο να υποκύψεις σε κολακευτικά λόγια και να δείξεις εμπιστοσύνη, σε ανθρώπους που δεν πρέπει, με αποτέλεσμα να κάνεις όνειρα για μέλλον που δεν έχουν βάσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε παράλληλες και απαγορευμένες ερωτικές ιστορίες, γιατί ενδεχομένως να αποκαλυφθείς!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσοχή θα χρειαστεί σήμερα σε τυχόν παραλήψεις ή λάθη στον επαγγελματικό τομέα! Στον οικονομικό τομέα, μην ξοδεύεις αλόγιστα, αφού οι συνέπειες, θα είναι δύσκολο να ανατραπούν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα πες ναι στην βοήθεια των φίλων σου, αφού έτσι θα καταφέρνεις και να εκπληρώσεις, ένα μεγάλο σου στόχο και επιπλέον πετυχαίνεις να προσαρμοστείς στην οποιαδήποτε κατάσταση έρθει τώρα! Ξεχωρίζεις για την οξυδέρκεια σου και την γοητεία σου στον τρόπο που επικοινωνείς και εκφράζεσαι, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Αρκετές οι αλλαγές που θα έρθουν τώρα και ίσως αρχικά σε αποσυντονίσουν, αλλά θα είναι τελικά εποικοδομητικές!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και αντιμετωπίζεις ένα χρόνιο πρόβλημα στην σχέση σου! Οι συμβουλές των φίλων σου, είναι οι λύσεις που θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση και θα σε απαλλάξουν από προβληματισμούς! Αν είσαι ελεύθερος, λειτουργείς περισσότερο εγκεφαλικά, απέναντι σε νέες γνωριμίες, οι οποίες θα έρθουν, μέσα από φιλικές συναναστροφές!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές σου υποθέσεις, ιδίως όσον αφορά συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις, θα έχουν απόλυτη επιτυχία σήμερα! Στα οικονομικά σου θέματα, φέρεσαι μάλλον παρορμητικά και αυθόρμητα, με αποτέλεσμα να κάνεις λάθος διαχείριση χρημάτων!

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, σήμερα θες κοντά σου, μόνο αληθινούς και γνήσιους ανθρώπους που πραγματικά σε σέβονται, σε αγαπούν και μπορείς να τους έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη! Επιπλέον, ένα οικογενειακό θέμα ή μία κλονισμένη συγγενική σχέση, βρίσκουν λύσεις και εσύ ηρεμείς! Φρόντισε οι αντιδράσεις σου, σε κάθε γεγονός ή συγκυρία, να χαρακτηρίζονται από ηρεμία, υπομονή και ωριμότητα! Δεν πειράζει που είσαι λίγο απόμακρος από τους άλλους παροντικά, αφού ουσιαστικά το χρειάζεσαι!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, επιδιώκεις σήμερα να επικεντρωθείς και να ασχοληθείς με ένα συγκεκριμένο άτομο, που οι πράξεις τους τελευταία, υπόσχονται για το μέλλον, μια σταθερή και στέρεα σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε γκρίνια και απότομες συμπεριφορές απέναντι στον σύντροφο σου, απλά επειδή απλά θες να κινείς εσύ τα νήματα της σχέσης και σε έχουν πιάσει ανασφάλειες!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κυνήγησε και κατέκτησε σήμερα με ευκολία τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου στην καριέρα! Οικονομικά, οι στόχοι σου πετυχαίνονται, χάρη στους σωστούς σου χειρισμούς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου τύχη και την αισιοδοξία σου και σίγουρα δεν θα χάσεις! Σε χαρακτηρίζει μία ισχυρή επιθυμία για περιπέτεια, τόλμη, ελευθερία, ενεργή επικοινωνία, ψυχαγωγία και έντονη κοινωνικότητα! Απέφυγε μόνο την προκλητικότητα στα λόγια σου και τον κυνισμό στο χιούμορ σου, αφού ενδεχομένως να γίνεις προσβλητικός χωρίς να θες και αυτό να πλήξει κάποιες επαφές, σχέσεις και συναναστροφές σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην ενθουσιαστείς τόσο πολύ σήμερα, με κάποιες νέες γνωριμίες και φλερτ, διότι πολύ πιθανόν να προσγειωθείς απότομα και να απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις με τον σύντροφο καλοπέραση και βελτίωση της επικοινωνίας σας! Πες ναι σε μία ψυχαγωγική έξοδο μαζί του και σε καμία περίπτωση, μην παρασύρεσαι σε τσακωμούς χωρίς ουσιαστικό λόγο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες οικονομικές δυσκολίες θα προκύψουν σήμερα, λόγω της παρελθοντικής λάθος διαχείρισης των χρημάτων σου! Επαγγελματικά, πετυχαίνεις στόχους και μάλιστα με ευκολία!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, ετοιμάσου! Σήμερα επιθυμίες και στόχοι, πραγματοποιούνται μέσα από επαφές, κυρίως λόγω της αποτελεσματικής σου πειθούς, αλλά και της ισχυρής διορατικότητας σου! Κάνε την διαφορά τώρα και μείνε μακριά από την έντονη κοινωνική ζωή, αποφεύγοντας τα πολλά ανούσια λόγια με γνωστούς και κοινωνικό περιβάλλον! Θα μπορέσεις έτσι, να πετύχεις πολύ πιο γρήγορα και σίγουρα στόχους και σχέδια, αφού ως παρατηρητής των γεγονότων, κερδίζεις σαφώς περισσότερα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, άρπαξε κάθε ευκαιρία για να απολαύσεις ερωτισμό, καυτές στιγμές, σεξουαλικότητα και πάθος χωρίς όρια, με τον σύντροφο σου! Ωστόσο, απέφυγε οπωσδήποτε την τάση σου για ζήλια και κτητικότητα, ώστε να μην καταστρέψεις την αισθησιακή αυτή ατμόσφαιρα! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι από το πάθος σου και μην προσεγγίσεις και πάλι ερωτικά το λάθος άτομο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, έρχεται μία λύση στα ξαφνικά και επιτέλους ανακουφίζεσαι! Στα επαγγελματικά σου, μετά από κάποιες συγκυρίες, αλλάζεις γνώμη για κάποιους συνεργάτες και συναδέλφους και αναθεωρείς καταστάσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα όλα θα πάνε ακριβώς όπως επιθυμείς! Αρμονικά, ήρεμα και ευχάριστα! Η σημερινή εύνοια, θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα να πάρεις τις ορθές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με τους δικούς σου ανθρώπους! Βάζεις τέλος σε όλες τις αρνητικές καταστάσεις, βρίσκεις λύσεις και επιτέλους καθησυχάζεσαι! Γενικά, η σημερινή ημέρα θα σου προσφέρει αρκετές ευκαιρίες, για να δώσεις τέλος στην μοναξιά, αφού πια, αρκετοί άνθρωποι είναι δίπλα σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα καταφέρεις να βρεις τις πολυπόθητες ισορροπίες, ώστε να προχωρήσεις στην διεκδίκηση του ατόμου που σε ενδιαφέρει και ποθείς και να τον κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου σε περιποιείται, σε κάνει να νιώθεις όμορφα, σε ηρεμεί και κυρίως σου δίνει σιγουριά για την αγάπη του και την αφοσίωση του!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, είναι η κατάλληλη ημέρα για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές! Επαγγελματικά, βρίσκεις λύσεις σε θέματα, που είχες ως εκκρεμότητα από παλιά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα ξεχωρίζεις για την ήρεμη και σίγουρη δυναμικότητα σου, την αποτελεσματική πρακτικότητα σου, την οξυδέρκεια και την τετράγωνη λογική σου! Αυτά σου τα χαρακτηριστικά, θα σε εξυπηρετήσουν απόλυτα, στην προσπάθεια σου να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου, αλλά και να πετύχεις αρκετούς από τους στόχους σου, που μέρες τώρα προσπαθείς να πετύχεις! Παράλληλα, αλλάζεις και καταφέρνεις να καταπλήξεις τους πάντες!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να επιδιώξεις σοβαρές και ήρεμες συζητήσεις με τον σύντροφο σου, ώστε να βρείτε μόνιμες λύσεις, ακόμα και για παλαιά σας προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις να σοβαρευτείς και να μην απογοητευτείς ξανά από βιαστικές αποφάσεις! Δεν γοητεύεσαι πια από μεγάλα λόγια και δίνεις ευκαιρίες μόνο σε αξιόλογες κατακτήσεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές επιτυχίες, αλλά και οικονομικές λύσεις έρχονται και επιτέλους ηρεμείς από άγχη και προβληματισμούς!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, τα σημερινά γεγονότα και συγκυρίες, θα σου φέρουν σίγουρα ενθουσιασμό, ανανέωση, χαρά και μπόλικη καλοπέραση! Σαφώς και το ενδιαφέρον των άλλων, είναι στραμμένο πάνω σου, αφού καταφέρνεις να τους γοητεύεις πολύ εύκολα! Η τύχη είναι φανερά με το μέρος σου, σε κάθε σου κίνηση, δράση και πράξη! Μην διστάσεις λοιπόν, να πάρεις πρωτοβουλία και να κάνεις θαρραλέα νέα ξεκινήματα οποιασδήποτε μορφής!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, υπάρχει σήμερα μεγάλη πιθανότητα, να παρουσιάσεις εγωκεντρική συμπεριφορά, αφού ομολογουμένως κοιτάς λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και δεν δίνεις την απαραίτητη σημασία στις ανάγκες και τα παράπονα του συντρόφου σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, επιτυχίες, φλερτ, θαυμαστές, ακόμα και ερωτικές εξομολογήσεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες ναι στις θαρραλέες κινήσεις και αποφάσεις σήμερα, στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα, αλλά όχι στην τόλμη και το ρίσκο!