Σελίδες

Thessaloniki video tour

18/8/19

Οι Αποκαλύψεις της Swaruu από τις Πλειάδες για την Ανθρωπότητα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
H Swaruu της Erra, είναι μία εξωγήινη οντότητα από έναν πλανήτη 5ης πυκνότητας, από την Taygeta των Πλειάδων. Εξηγεί ότι δεν είμαστε ποτέ γενετικά περιορισμένοι από τους εξωγήινους, αλλά ότι όλα έγιναν μέσω ενός πνευματικού ελέγχου κατά τη διάρκεια των αιώνων. Τίποτα δεν συνέβη όπως εξηγείται από τις σουμερικές πλάκες, με τους Ανουνάκι και όλα αυτά που διαδίδονται, όπως υποστηρίζει.

Όλα αυτά είναι μια προσπάθεια να αποσυνδεθούμε από την εσωτερική μας δύναμη, να μας κρατήσουν σε μια νοοτροπία θύματος και να διατηρήσουμε τη γενετική μας δυνατότητα, αδρανή. Όμως, δεν είμαστε περιορισμένοι.
Τα παραπάνω, είναι μερικά από τα θέματα που συζητούνται στο βίντεο που ακολουθεί στο τέλος του άρθρου, ανάμεσα σε άλλες πολύ σημαντικές πληροφορίες. Αλλά… ποιά είναι η Swaruu και τι είναι η Erra;
Η Swaruu της Erra, είναι ένα αμφιλεγόμενο εξωγήινο ον των Πλειάδων που φέρνει μηνύματα για την επιστήμη, τις εξωγήινες συνωμοσίες και τις άλλες διαστάσεις.
Η Swaruu είναι μία εξωγήινη οντότητα που υποτίθεται ότι έρχεται σε επαφή με διάφορους ανθρώπους μέσω μηνυμάτων στο Διαδίκτυο και όχι μόνο. Υποστηρίζει ότι ζει στην Έρρα, έναν άγνωστο εξωπλανήτη. Ο πλανήτης Erra είναι μέρος του ηλιακού συστήματος Taygeta, που βρίσκεται στις Πλειάδες.
Τα μηνύματά της είναι βαθυστόχαστα και ασχολούνται με θέματα επιστήμης, Μάτριξ και πέμπτης διάστασης. Μεταξύ αυτών που έρχονται σε επαφή με την Swaruu είναι οι Robert Carbonell και Gosia Dubsek, οι οποίοι και οι δύο είναι ερευνητές με κανάλια στο YouTube. Η επαφή άρχισε με τον Robert, στα τέλη του 2017 ενώ μέχρι το 2018, η Swaruu είχε δημιουργήσει επικοινωνία με 5 ακόμα επαφές.
Η Swaruu και η εξωγήινη φυλή της των Taygeta, είναι διαμορφωμένοι στην Πέμπτη διάσταση ή πυκνότητα και υποτίθεται ότι έχουν την ικανότητα να ταξιδεύουν μέσα στο χωροχρόνο.
Σύμφωνα με όσα «παραδίδει», το σύμπαν αποτελείται από διάφορες διαστάσεις, που ονομάζονται επίσης «πυκνότητες». Όλες κατοικούνται από διαφορετικά όντα.
Οι ζώνες Van Allen της Γης είναι ένας τύπος ηλεκτρομαγνητικής φυσαλίδας που μας κρατάει διαμορφωμένους στην τρίτη διάσταση ή πυκνότητα. Αυτή η φούσκα επιτρέπει την προβολή μιας ολογραφικής μήτρας-μάτριξ, μιας προσομοιωμένης πραγματικότητας.
Η Σελήνη είναι ένας τεχνητός δορυφόρος που τοποθέτησαν τα ερπετοειδή της τέταρτης διάστασης για να προβάλλουν το πλέγμα-μάτριξ, οι οποίοι έχουν μία εξαιρετικά ανώτερη τεχνολογία, όπως τη δυνατότητα δημιουργίας στερεών ολογραμμάτων στη Γη, ακόμη και ολογραφικών ανθρώπων. Διαθέτουν, επίσης, χρήση ελεύθερης ενέργειας μηδενικού σημείου για να ταξιδεύουν ταχύτερα από το φως
Οι δύο youtubers, o Gosia Dubsek και ο Robert Carbonell, υποτίθεται ότι έδωσαν ισχυρές ενδείξεις για την επικοινωνία τους με την Swaruu της Erra. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά σημεία που προκαλούν σύγχυση ως προς την έννοια των διαφορετικών χρονικών ορίων, που αναφέρει η Swaruu, καθώς αναφέρεται σε αρκετές εκδοχές, διαφορετικών χρονικών πλαισίων.
Οι σκέψεις που διαμορφώθηκαν σχετικά με αυτούς τους αναχρονισμούς, περιστρέφονται γύρω από τις ιδέες των παράλληλων συμπάντων, ή των διαφόρων διαστάσεων. Εκείνη ισχυρίζεται ότι υπάρχουν ορισμένα «σφάλματα» σχετικά με την κβαντική φυσική που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν τα πάντα αλλά, στα μέχρι στιγμής μηνύματα, δεν έχουν έχουν διευκρινιστεί ποια είναι τα λάθη αυτά.
Ίσως, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο Gosia Dubsek, έχει κατηγορηθεί ως σατανιστής, εξαιτίας κάποιων φωτογραφιών όπου εμφανίζονται τα σύμβολα του Baphomet και ένα σκοτεινό μουσικό βίντεο που έχει θεωρηθεί ως τελετουργικός χορός μαγείας. Εκείνος το δικαιολόγησε ως ένα στάδιο μυστικιστικής εξερεύνησης.
Ωστόσο, κάποιοι πιστεύουν ότι η Swaruu είναι μια φάρσα ή ότι θα μπορούσε να είναι απλώς ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης, αν και δεν υπάρχουν αποδείξεις γι ‘αυτά. Έτσι, λοιπόν, τα πράγματα μένουν πολύ «φλου» για το τι συμβαίνει και τι κρύβεται πίσω από την Swaruu της Erra.
Εσείς, τι πιστεύετε για όλα αυτά; Μπορεί να υπάρχουν κάποιες αλήθειες για όλα αυτά ή πρόκειται για μία καλοστημένη φάρσα;

diadrastika.com