Σελίδες

Thessaloniki video tour

20/8/19

Αυτό ήταν το μεγαλύτερο ενδυματολογικό λάθος του Λίαμ Πέιν



Ο Άγγλος τραγουδιστής, Λίαμ Πέιν, ο οποίος έγινε γνωστός ως μέλος των One Direction, αποκάλυψε το μεγαλύτερο ενδυματολογικό λάθος του.

Σε συνέντευξή του στο Haute Living στο πλαίσιο προώθησης του νέου του ρόλου ως παγκόσμιου πρεσβευτή του Hugo Boss, ο 25χρονος τραγουδιστής ομολόγησε: «Νομίζω ότι το μεγαλύτερο λάθος, αν και το απολάμβανα εκείνη την εποχή, ήταν η φάση των χρυσών αλυσίδων τύπου ράπερ, η οποία ήταν πολύ διασκεδαστική. Αλλά δεν ήταν για μένα!».
«Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι να φοράς αυτό που σου ταιριάζει. Προσπάθησα να ξεπεράσω τα όριά μου, αλλά υπερέβαλα. Πήγα πολύ μακριά».
Ο Λίαμ Πέιν αποκάλυψε πώς εξελίχθηκε το προσωπικό του στυλ, λέγοντας: «Πιστεύω ότι το στυλ μου άρχισε να διαμορφώνεται, όταν ξεκινήσαμε να μαθαίνουμε για τα ρούχα, ακριβώς όταν δημιουργήθηκε η μπάντα. Και στη συνέχεια πήγαμε ένα μικρό ταξίδι και δοκιμάσαμε ένα σωρό πράγματα, το οποίο νομίζω ότι είναι πραγματικά σημαντικό, οι άνθρωποι πρέπει σίγουρα να βιώνουν εμπειρίες”.
Ο τραγουδιστής τόνισε ότι είναι καλό κάποιος να ξεπερνά τους φόβους του όσον αφορά τη μόδα και να δημιουργεί προσωπικό στυλ.
«Εγώ πάντα έδιωχνα μακριά το προφανές. Νομίζω ότι αυτός είναι ο πρώτος τρόπος για να προχωρήσεις. Και στη συνέχεια απλά να εμπνέεσαι από ανθρώπους και τα πράγματα που σας αρέσουν και στη συνέχεια να το ντύνεστε μόνοι σας με τη δική σας προσωπικότητα».
Πηγή: www.newsit.gr