Σελίδες

Thessaloniki video tour

25/5/19

Τα θρίλερ… των ζωδίων!



Τι θα μπορούσε να συμβεί αν περνάγαμε σε μια εναλλακτική διάσταση, η οποία θα επηρέαζε τη ζωή μας με καταστροφικό τρόπο; Τι θα γινόταν αν η ζωή μας αποκτούσε διαστάσεις θρίλερ και αντιμετωπίζαμε μια απειλή;

Τι σημαίνει, όμως, εναλλακτική διάσταση; Ουσιαστικά είναι σαν να γυρνάει ο κόσμος μας, όπως τον ξέρουμε, ανάποδα. Σαν να μεταφερόμαστε σε μια σκοτεινή περιοχή, σε μια διαστρεβλωμένη και απειλητική κόλαση, όπου στην καθημερινότητα επικρατούν μόνο πολικές θερμοκρασίες ψύχους, ολικής αδιαφορίας, φόβου και έλλειψης συναισθημάτων.
Πώς αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο αυτό το μαύρο τέρας που ξεπηδάει ξαφνικά στη ζωή μας, λες και πρωταγωνιστούμε στη σειρά επιστημονικής φαντασίας Stranger Things; Τι θα κάναμε, αν μεταφερόμαστε στην πύλη “Upside Down”, που έγινε γνωστή από την τηλεοπτική σειρά, και έπρεπε να επιβιώσουμε στο σκηνικό αυτό της μόνιμης απειλής;
Κριός 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου
Το αίμα του βράζει έτσι κι αλλιώς. Επομένως, φανταζόμαστε τι μπορεί να συμβεί στην ψυχοσύνθεσή του, αν δει να γκρεμίζεται το σύμπαν του και άγριες ρίζες φυτών να τον τραβούν από τα πόδια σε μια μαύρη τρύπα!
Ταυτισμένος με όλη την ένταση, θα μπει στη διαδικασία να πολεμήσει με τη σειρά του όλα τα «τέρατα»… Ωστόσο, από τη στιγμή που ένας Κριός ανακαλύψει ότι είναι μόνος του στη μαύρη τρύπα, χωρίς ανθρώπινη παρέα δίπλα του, θα βαρεθεί και θα αφήσει τελικά το Τέρας να τον παρασύρει μαζί του μήπως αποκτήσει ενδιαφέρον η υπόθεση!
Ταύρος 20 Απριλίου – 20 Μαίου
Είναι ο τύπος που θα ρίξει μια ματιά στο χάος και αφού κάνει τη βόλτα του, θα μονολογήσει «τι-στο-καλό-γίνεται-εδώ;»! Αμέσως μετά θα την πέσει για έναν μακάριο… ύπνο.
Δίδυμοι 21 Μαίου – 21 Ιουνίου
Άλλο ζώδιο, άλλες ανησυχίες. Έχει WiFi στην πύλη της κολάσεως; θα αναρωτηθεί το συγκεκριμένο αστέρι. Αν διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει καμία σωτηρία σύνδεσης, τότε θα αποφασίσει να εγκαταλείψει τον κόσμο. Στο κάτω-κάτω, τι νόημα έχει για εκείνον να σωθεί, αν δεν μπορεί να αναρτήσει το story του στο Instagram;
Καρκίνος 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου
Το πρώτο πράγμα που θα τον απασχολήσει είναι τι καλό μπορεί να μαγειρέψει. Όλες αυτές οι ενδιαφέρουσες άγριες ρίζες και τα λαχανικά (που ετοιμάζονται να τον κατασπαράξουν) μήπως θα αξιοποιούνταν σε μια ενδιαφέρουσα σούπα;
Από την άλλη, τι νόημα έχει να τρώει κανείς μόνος του στο χάος; Σε ποιον θα σερβίρει το πειραγμένο μενού; Μέσα σε μια εβδομάδα, ο Καρκίνος θα την έχει… κάνει από τη μαύρη τρύπα!
Λέων 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου
Χωρίς καθρέφτη, το χάος δεν αντέχεται. Όχι, ευχαριστώ! Το λιοντάρι δεν θα αντέξει ούτε μια μέρα!
Παρθένος 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου
Υποχόνδριοι μέχρι το κόκκαλο! Άγνωστα σωματίδια που μεταφέρουν μικρόβια… Κακή ποιότητα ύπνου… Απουσία γυμναστηρίων; Ποιος θέλει να επιβιώσει μέσα σε ένα τόσο ανθυγιεινό περιβάλλον; Παρά την εφευρετικότητά του, ένας εκπρόσωπος του ζωδίου δεν καταδέχεται να ανήκει σε αυτόν τον κόσμο. Δεν είναι φτιαγμένος για να επιβιώνει αλλά για να ζει.
Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου
Από τη φύση του αναζητάει την αγάπη. Χρειάζεται την τρυφερή συμπαράσταση ενός συντρόφου ή έστω ενός φίλου… Πώς θα περάσει αλλιώς η βραδιά; Πώς θα ανάψει τα κεριά του να χαλαρώσει; Πού θα απολαύσει ένα ρομαντικό δείπνο;
Συγγνώμη, αλλά η μόνη λύση είναι να τα βρει ένας Ζυγός με το Τέρας! Να το σαγηνεύσει, να το φέρει με τα νερά του και στο τέλος να σταθεί στο πλευρό του απολαμβάνοντας το προνόμιο της εξουσίας.
Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου
Ο φθονερός και σκοτεινός, κατά βάθος, τύπος θα είναι ο πρώτος από το ανθρώπινο είδος που θα μαζέψει όλα του τα υπάρχοντα και θα μετακομίσει στο χάος, ελπίζοντας ότι εκεί έξω θα ζήσει την υπόλοιπη ζωή του με μια σχετική ηρεμία.
Τουλάχιστον, εδώ στο Σκότος, ένας Σκορπιός γνωρίζει καλά ότι όλοι θα τον κυνηγάνε κι εκείνος θα είναι έτοιμος να τους αντιμετωπίσει με το κεντρί του. Δηλαδή, όλα θα κυλίσουν σε μια σχετική κανονικότητα, έστω και επιβιώνοντας μόνος του στο χάος.
Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου
Πάντα ευφάνταστος, ο Τοξότης δεν θα διστάσει να βρει έναν τρόπο να διασκεδάσει την ατυχία του. Θα τριγυρίσει και στο τέλος, κάπου θα ανακαλύψει την μικρή σκοτεινή Ντίσνεϊλαντ που κρύβεται στα μαύρα σκοτάδια…
Με άλλα λόγια, ένας Τοξότης θα καταφέρει να επιβιώσει για έναν χρόνο περίπου… Αυτό το χρονικό περιθώριο θα του προσφέρει η δύναμη της θετικής του σκέψης.
Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου
Ο ανθρωπότυπος αυτός θα χάσει το μυαλό του! Τι στο καλό συμβαίνει; Πού είναι η ιεραρχία; Πού χάθηκε η λογική τάξη των πραγμάτων; Σε ποιο χρηματοπιστωτικό σύστημα στηρίζεται; Ποια είναι η ιδεολογική του βάση;
Προφανώς, χωρίς αυτές τις σταθερές, ο Αιγόκερως δεν βλέπει να χωράει στο χάος. Θα καληνυχτίσει και θα αποχωρήσει… με οποιονδήποτε τρόπο, φανταζόμαστε!
Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου
Θα επιστρατεύσει όλες τις μυστικές του δυνάμεις και θα επανεφεύρει έναν κόσμο συμβατό μεν με το σκότος αλλά με έναν σωστό κυρίαρχο με ευγενικά συναισθήματα.
Τι δεν θα έχει υπολογίσει; Ότι κανένας δεν πρόκειται να τον πιστέψει! Σιγά μην μπορέσει να πάρει πάνω του ένα τέτοιο σενάριο! Θα παραμείνει στην ιστορία, ως ένας ήρωας ρομαντικός που έβλεπε μπροστά από την εποχή του, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε!
Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου
Θα μπήξει κατευθείαν τα κλάματα και θα συνεχίσει να κλαίει μέχρι να του κοπεί η αναπνοή. Μέσα σε μία ώρα, το περισσότερο, ένα ψάρι θα έχει πεθάνει… Είναι πολύ αδύναμο το καημένο για να τα καταφέρει.