Σελίδες

Thessaloniki video tour

20/3/19

ΖΩΔΙΑ σημερα Τετάρτη 20/3

Η σημερινή ημέρα είναι γεμάτη δυναμισμό, πάθος αλλά και…χρήμα! Το ισχυρό Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ευνοεί κυρίως τα ζώδια της Γης και του Νερού, κυρίως του 3ου δεκαημέρου. Γοητεία, επιτυχία και απόλυτη ικανοποίηση!

ΚΡΙΟΣ

Ώρα να φτιάξει η διάθεση σου, φίλε Κριέ! Το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, αλλά και το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο, σου χαρίζουν απλόχερα ηρεμία και σιγουριά! Να έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στο ένστικτο σου, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό, αφού οι επιλογές που θα κάνεις, θα σου βγουν σίγουρα σε καλό! Μέσα από γεγονότα και συγκυρίες, θα έρθουν κάποιες αποκαλύψεις, που θα σε ωφελήσουν, κυρίως όσον αφορά τα μελλοντικά σχέδια σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς τώρα να βρεις αυτό που σου αξίζει στον έρωτα, να κάνεις μία νέα γνωριμία ή να επικοινωνήσεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Επίσης, είναι πολύ πιθανό, να μάθεις ένα μυστικό, που αφορά έναν κρυφό θαυμαστή, γεγονός που θα ωφελήσει πολύ τα ερωτικά σου! Αν είσαι δεσμευμένος, θα εκτιμηθούν σήμερα από τον σύντροφο, οι προσπάθειες σου και η συναισθηματική σου γενναιοδωρία, απέναντι του!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά ξεπερνάς εύκολα δυσκολίες και βάζεις τέλος στις καθυστερήσεις! Οικονομικά, έρχεται μία θετική απάντηση ή είδηση, για κάτι που καιρό περίμενες!

ΤΑΥΡΟΣ

Με το σημερινό Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου και το ταυτόχρονο Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα ενισχύεις τις επαφές και καλυτερεύεις τις σχέσεις σου με τους φίλους σου, και με την βοήθεια τους, πετυχαίνεις υψηλούς στόχους! Νιώθεις σιγουριά για τον εαυτό σου και η ημέρα, θα φέρει θετικές αλλαγές! Απολαμβάνεις επιτυχίες και χαρές κάθε είδους, χρησιμοποιείς εποικοδομητικά την ικανότητα σου να «κοιτάς μπροστά», συνειδητοποιείς πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσεις στόχους ζωής και να τους υλοποιήσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σε χαρακτηρίζει γοητεία, ερωτισμός, δυναμικότητα και καλοσυνάτη συμπεριφορά, γεγονός που θα φέρει πολλούς θαυμαστές και κατακτήσεις! Οι ευκαιρίες για να ζήσεις τον μεγάλο παθιασμένο έρωτα, είναι πιο πολλές από ποτέ! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις κοινούς στόχους με τον σύντροφο, παθιασμένες καυτές στιγμές, αλλά και ισότητα στην σχέση σας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά όλα τα παροντικά προβλήματα θα ξεπεραστούν και οικονομικά, θα υπάρξουν έξοδα για λόγους ψυχαγωγίας!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, επωφελήσου σήμερα ανακαλύπτοντας παρασκηνιακές ενέργειες των άλλων ή κάποια μυστικά που σε αφορούν και θα έπρεπε να τα ξέρεις! Με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου και με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, εκμεταλλεύσου τις σημερινές συγκυρίες, ώστε να αναδείξεις τον πλέον βελτιωμένο εαυτό σου και να καλυτερεύσεις την κοινωνική σου εικόνα! Εμπιστεύσου την αυξημένη σου διορατικότητα και διαίσθηση, κινήσου παρασκηνιακά και θα καταφέρεις, ακόμα και τελευταία στιγμή, να γλιτώσεις τα κακώς κείμενα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ιδανική μέρα για σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής, είναι σήμερα, αρκεί να παραμείνεις λογικός, συνετός και έντιμος! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, αξιόλογους θαυμαστές και αξιοθαύμαστες κατακτήσεις, που μπορεί να οδηγήσουν σε μία σταθερή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως υπάρξει συζήτηση ή πρόταση για το μεγάλο βήμα στην σχέση σου με τον σύντροφο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, οι λύσεις έρχονται μετά από λογική και συνετή σκέψη! Στον τομέα της καριέρας, θα έχεις σίγουρα μία καλή είδηση ή πρόταση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου και με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, σήμερα είναι η ημέρα που θα καταφέρεις να αρπάξεις πολλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν τώρα, ώστε να καταφέρεις να κατακτήσεις μεγαλεπήβολους στόχους, αλλά και να υλοποιήσεις τα σχέδια σου με αισιοδοξία και δύναμη! Δώσε αμέριστη προσοχή, στην πορεία των συζητήσεων που θα κάνεις αυτήν την περίοδο, αφού μέσα από αυτές, θα σου ανοιχτούν δρόμοι ευκαιριών!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα θα σε βοηθήσει πολύ να έρθεις ακόμα πιο κοντά ή ακόμα και να κατακτήσεις αρκετούς από τους ερωτικούς σου στόχους! Έρχονται νέες συναρπαστικές και γοητευτικές γνωριμίες, ευκαιρίες για νέα ραντεβού και αποκαλυπτικά γεγονότα που θα εξυπηρετήσουν απόλυτα τα ερωτικά σου σχέδια! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την ημέρα, ώστε να συζητήσεις και να μπορέσεις να πείσεις τον σύντροφο σου, για αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι από την σχέση!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αν συγκεντρωθείς, θα αποφύγεις λάθη και η απόδοση σου, θα βελτιωθεί αισθητά! Οικονομικά, πες ναι σε χρηματοοικονομικές συμφωνίες, συμβόλαια και υπογραφές!

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, επιτέλους βάζεις τέλος σε παρελθοντικά προβλήματα και περίσσια βάρη, που σε απασχολούσαν καθημερινά, μειώνοντας την ενέργεια σου! Με την βοήθεια με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου και με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, βρίσκεις αποτελεσματικές λύσεις στα περισσότερα από τα θέματα που σε βασάνιζαν όλο αυτό τον καιρό! Επιπλέον σήμερα, ανανεώνεσαι ψυχικά και συναισθηματικά και βελτιώνεις στο έπακρο την κοινωνική σου εικόνα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος και ψάχνεις την κατάλληλη ημέρα, για μία ουσιαστική συζήτηση ερωτικού χαρακτήρα, τότε δραστηριοποιήσου σήμερα! Η γοητεία σου, η παθιασμένη και ισχυρή προσωπικότητα σου, η διορατικότητα σου και η πειθώ σου, θα φέρουν το αποτέλεσμα που θες στην σχέση σου με τον σύντροφο και μάλιστα μακροπρόθεσμα! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές ευκαιρίες, ώστε να ζήσεις τον μεγάλο έρωτα, με αισθησιασμό και βαθύ ουσιαστικό συναισθηματισμό!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αγγίζεις την επιτυχία, αφού καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις σε τυχόν δυσκολίες! Οικονομικά, κάθε σου δραστηριότητα, θα έχει τα αποτελέσματα που θες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου και με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, οι επαφές και οι συμφωνίες σου, είναι αυτές που θα σου δώσουν την μεγαλύτερη χαρά και την αίσθηση της ουσιαστικής επιτυχίας! Μπορείς να αναμένεις βαθιά ικανοποίηση από συζητήσεις, μηνύματα και ειδήσεις! Μείνε ώριμος και προσγειωμένος, όπως είσαι πάντα, ώστε να ακούσεις και να καταλάβεις τι έχει να σου πει ο συνομιλητής σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έχεις την μεγάλη ευκαιρία για μία νέα σοβαρή σχέση, αρκεί να είσαι ψύχραιμος, συνετός, ώριμος και έντιμος ερωτικά! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου, με στιγμές ερωτισμού, ουσιαστικής συντροφικότητας, αισθησιασμού και πάθους! Απολαμβάνεις τις χαρές του έρωτα με κάθε τρόπο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ίσως η πιο κατάλληλη ημέρα για να βελτιώσεις συναδελφικές σχέσεις και να αποκτήσεις νέους συμμάχους στην δουλειά! Τα οικονομικά σου, θα έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή ημέρα, με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου και με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, είναι η ιδανική για να πετύχεις στόχους και να βρεις λύσεις που χρειάζεσαι, κυρίως μέσω της διορατικότητας σου και της οξυδέρκειας σου! Καταφέρνεις και κλείνεις προβληματικούς κύκλους, εκπληρώνοντας βαθιές επιθυμίες και κάποιες χαμένες ευκαιρίες, επανέρχονται! Βάλε σε τάξη εκκρεμότητες της καθημερινότητας και τις παρούσες δουλειές σου, που απαιτούν την άμεση διεκπεραίωση σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, αφού το πάθος ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφο, είναι ασυγκράτητο και πιο δυνατό από ποτέ! Απολαύστε μαζί, καυτές ερωτικές στιγμές, αλλά και πολύ συναίσθημα! Αν είσαι ελεύθερος, ίσως προκύψει ένας έρωτας μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, που θα αλλάξει την ζωή σου και θα σε συναρπάσει!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αναγνωρίζεται η εργασιακή σου αποδοτικότητα, η οποία μάλιστα σε οδηγεί στην επιτυχία! Πες ναι σε οικονομικές συμφωνίες σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου και με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, μπορείς να αναμένεις μία ημέρα γεμάτη ευκαιρίες και πολλές δυνατότητες, σε κοινωνικές σχέσεις, προσωπικές υποθέσεις, θέματα παιδιών, δημιουργικότητας ή και διασκέδασης! Εκφράζεις τον βελτιωμένο εαυτό σου με κάθε τρόπο, μέσα από διαπροσωπικές επαφές, κοινωνικές δραστηριότητες και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις! Απολαμβάνεις την ζωή, αλλά και τον θαυμασμό των άλλων, για σένα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου να γίνει το επίκεντρο της προσοχής! Έρχονται ανέλπιστες κατακτήσεις και άπειρες ερωτικές επιλογές, για να διαλέξεις αυτό που πραγματικά σου αξίζει! Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις πολλές δυνατότητες για εδραίωση, επισημοποίηση και άπειρες καυτές ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου! Είναι σίγουρο, πως η σημερινή ημέρα, θα φέρει σίγουρα χαμόγελα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά αλλά και στα οικονομικά σου, δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για να πετύχεις στόχους! Προσοχή μόνο, στην τάση σου για υπερβολές και επιπολαιότητα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου και με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα καταφέρεις σήμερα με την λογική σου, να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της καθημερινότητας σου, αλλά και επιπλέον να απολαύσεις ευτυχισμένες στιγμές στην οικογένεια και στο σπίτι! Επίσης, θα έχεις επιτυχία όσον αφορά ένα παρελθοντικό θέμα που ακόμα σε απασχολεί και να βρεις μόνιμες λύσεις σε τυχόν προβληματικές συγγενικές σχέσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανό σήμερα, να κάνεις συζήτηση με τον σύντροφο, για συγκατοίκηση ή επισημοποίηση! Αν όμως ήδη συγκατοικείς ή είσαι σε γάμο, τότε απολαμβάνεις την θαλπωρή και την ζεστασιά του σπιτιού, με τρυφερές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται τώρα η μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση με έναν παλιό σου έρωτα, που ακόμα τον σκέφτεσαι!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα οικονομικά του σπιτιού, είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν σήμερα, ενώ στην καριέρα θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις και επιτυχία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου και με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, η σημερινή ημέρα δεν πρέπει να μείνει με τίποτα ανεκμετάλλευτη! Μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες, συγκυρίες της τύχης και διαπροσωπικές επαφές, θα έχεις απανωτές ευκαιρίες, ώστε να καταφέρεις να εκπληρώσεις στόχους και όνειρα, να περάσεις όμορφα και να έχεις πλούσια και ουσιαστική κοινωνική ζωή! Οι επαφές σου θα είναι ωφέλιμες και θα έχεις εύνοια σε ταξίδια, συναντήσεις και μετακινήσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σε μία έξοδο διασκέδασης σήμερα, με τον σύντροφο, αφού είναι σίγουρο, πως θα περάσετε υπέροχα μαζί! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, ευχάριστες ερωτικές επικοινωνίες, χαρούμενα μηνύματα, νέες γνωριμίες και συναισθηματικές συναντήσεις! Ήρθε η στιγμή να πετύχεις τον ερωτικό στόχο, που εδώ και καιρό διεκδικείς!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά και οικονομικά, παρασύρεσαι σε επιπολαιότητες και υπερβολές, αλλά ευτυχώς η τύχη είναι με το μέρος σου και «γλιτώνεις» τις συνέπειες των πράξεων σου, τελευταία στιγμή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου και με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα σήμερα, έχεις αυτοπεποίθηση και αξιοζήλευτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου! Αυτά τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σου, είναι εκείνα που θα φέρουν τα θετικά γεγονότα και τις χαρμόσυνες συγκυρίες της ημέρας! Προστατεύεις και διορθώνεις οικογενειακές σχέσεις και ενδέχεται να ασχοληθείς αποτελεσματικά, με θέματα που αφορούν το σπίτι ή κάποιο ακίνητο!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει σήμερα μία γνωριμία με ένα άτομο, που μπορεί να σε καλύπτει συναισθηματικά με κάθε τρόπο και να σου προσφέρει σιγουριά! Αν όμως, ενδιαφέρεσαι ακόμα για τον πρώην σύντροφό σου, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία της επανασύνδεσης! Αν είσαι δεσμευμένος, οι προσωπικές στιγμές με τον σύντροφο, χαρακτηρίζονται από πάθος, αισθησιασμό και ερωτισμό!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες εξελίξεις και συγκυρίες στον επαγγελματικό χώρο, ωφελούν πολύ την πρόοδο σου και σε φέρνουν κοντά στην επιτυχία! Οικονομικά, έρχονται νέες πηγές εσόδων, από το πουθενά!

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθυ, με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου και με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, αν φερθείς έξυπνα και λογικά, η επιτυχία είναι δεδομένη σήμερα! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες, σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, για να αλλάξεις ριζικά ότι σε ενοχλεί και να απαλλαχτείς από τοξικές καταστάσεις και σχέσεις! Μέσα από επικοινωνίες, επαφές, ειδήσεις, μετακινήσεις και συναντήσεις, θα ανακτήσεις την χαρούμενη, δυναμική και αισιόδοξη διάθεσή σου και το κέφι σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις αρκετή ερωτική εύνοια σήμερα, αρκεί να παραμείνεις ολιγαρκής, προσγειωμένος και συνετός στις συναισθηματικές σου δραστηριότητες, επαφές, επιλογές και στο φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, σαγηνεύεις τον σύντροφο με το γοητευτικό και δυναμικό σου παρουσιαστικό και έτσι απολαμβάνετε μαζί, μία παθιασμένη σχέση με ερωτισμό και σεξουαλικότητα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ενίσχυσε την υπομονή σου και την διαλλακτικότητα σου, στον χώρο της εργασίας, για να αποφύγεις εντάσεις με συναδέλφους και συνεργάτες! Οικονομικά, μπορείς να αναμένεις μία ανέλπιστα θετική εξέλιξη!