Σελίδες

Thessaloniki video tour

17/1/19

Τρεις τύποι αντρών που δεν αξίζουν τον χρόνο σας!



Υπάρχουν άντρες ιδανικοί για να ζήσετε μια περιπέτεια ή να βγαίνετε μαζί τους νιώθοντας ότι δεν έχετε καμία συναισθηματική υποχρέωση απέναντί τους. Κι αυτό δεν είναι καθόλου κακό! Τι γίνεται όμως, αν θέλετε μια σοβαρή σχέση που θα σας οδηγήσει σε κάτι μόνιμο και μακροχρόνιο;
Αν αυτός είναι ο στόχος σας, τότε θα πρέπει να αποφύγετε απαραιτήτως τους 3 παρακάτω τύπους αντρών!
Σε όλες μας αρέσει το παιχνίδι του φλερτ όπως και να γνωρίζουμε ενδιαφέροντες άντρες. Ανάλογα όμως με το τι ζητάτε κάθε φορά από μία γνωριμία, είναι σημαντικό να γνωρίζετε και τον κατάλληλο σύντροφο. Αποφύγετε να δεσμευτείτε με τους ακόλουθους τύπους ανδρών για να μην ζήσετε… δράματα!
1. Ο ανώριμος
Είναι μια κατηγορία αρκετά δύσκολη, αφού πολλές φορές οι ανώριμοι άντρες είναι και χαρισματικοί. Συνήθως είναι τύποι διασκεδαστικοί και αρκετά γοητευτικοί.
Δεν είναι δύσκολο να ερωτευτείτε έναν ανώριμο άντρα. Η γοητεία του και οι εντυπωσιακές επιδόσεις του στο κρεβάτι πολλές φορές μπορεί να σας ρίξουν στα «δίχτυα» του. Αλλά μην ξεχνάτε πως αυτό δεν αρκεί για μια σταθερή σχέση.
Αυτό το είδος άντρα είναι το απόλυτο χάσιμο χρόνου για μια γυναίκα που θέλει κάτι σοβαρό. Έχει τη δικαιολογία στο τσεπάκι του και πάντα φαίνεται τόσο κοντά και ταυτόχρονα τόσο μακριά από τη σύντροφό του.
Το πρόβλημα είναι ότι τους αρέσει τόσο πολύ να ζουν τη στιγμή, που δεν ανέχονται κανενός είδους πίεση. Θέλουν να αφήνουν τα πράγματα να κυλάνε χωρίς σχέδια για το μέλλον. Και το να μην μπορείτε να κάνετε κοινά σχέδια για το μέλλον δεν θα οδηγήσει τη σχέση σας πουθενά.
Ο ανώριμος είναι συχνά χαρισματικός, ο τελειομανής είναι εργατικός και ο «παίχτης» είναι γοητευτικός… Αλλά κανένας από τους τρεις αυτούς τύπους δεν είναι ικανός για μία υγιή σχέση, ούτε δεσμεύεται πραγματικά.
2. Ο τελειομανής / εργασιομανής
Είναι ωραίο να είναι κανείς εργατικός και να αγαπάει τη δουλειά του. Αλλά συνήθως, ειδικά όταν κάποιος είναι νέος, επικεντρώνεται αποκλειστικά στην καριέρα του αδιαφορώντας για μια σταθερή σχέση.
Θα τον καταλάβετε από το πόσο πολυάσχολος είναι συνεχώς, εκτός από όταν σας καλεί για καμιά…βραδινή επίσκεψη. Μία στις τόσες μπορεί να βγείτε και για ένα κανονικό ραντεβού σε κάποιο εστιατόριο ή μπαρ, αλλά και πάλι θα κάνει τόσο όσο προκειμένου να σας κρατήσει stand by. Οι άντρες αυτοί στην πραγματικότητα βρίσκουν χρόνο μόνο όταν μια γυναίκα τους ενδιαφέρει αληθινά.Το πραγματικό πρόβλημα όμως με τον εργασιομανή τύπο είναι ότι καταλαβαίνει τι πραγματικά αξίζει όταν είναι πια αργά. Και όταν τελικά αποφασίζει να δεσμευτεί σπάνια έχει χρόνο για την οικογένειά του. Ποιος το θέλει αυτό;
Μπορεί στην αρχή να φαίνεται καλή περίπτωση, αλλά σπάνια ένας τέτοιος άντρας είναι ικανός να χτίσει μια υγιή σχέση ή έναν επιτυχημένο γάμο. Συνήθως βλέπει το φλερτ σαν παιχνίδι και τη γυναίκα σαν μια πρόκληση που πρέπει να κερδίσει.
3. Ο «παίκτης»
Εδώ δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Αν δεν έπαιζε με τις γυναίκες άλλωστε δεν θα τον αποκαλούσαν παίκτη! Είναι ο τύπος άντρα που οι γυναίκες αποφεύγουν όσο τίποτα, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να τον καταλάβουν.
Γιατί ο «παίκτης» δεν πλασάρει τον εαυτό του ως τέτοιον. Αντίθετα, είναι καλά εξασκημένος στο να λέει σε μία γυναίκα αυτό που θέλει να ακούσει.
Αν όμως ακούσετε προσεκτικά, θα βρείτε ένα κοινό στοιχείο στις συζητήσεις σας με αυτού του είδους τους άντρες. Δεν σας περιλαμβάνουν στα σχέδια τους και γενικότερα δεν έχουν σχέδια!
Από τη Σοφία Κροκιδά