Σελίδες

Thessaloniki video tour

16/1/19

6 συνήθειες που έχουν οι εξαιρετικά ελκυστικοί και ιδιαίτερα έξυπνοι άνθρωποι!



Η πλειοψηφία των αναγνωστών θα συμφωνήσει ότι το να είσαι ευφυής σε καθιστά έναν 3έξι και ελκυστικό άνθρωπο.Άνθρωποι οι οποίοι είναι ιδιαίτερα έξυπνοι εμφανίζουν έναν μαγνητικό χαρακτήρα που έλκει τους υπόλοιπους προς αυτούς.

Έτσι γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο ή τα αμέτρητα λεφτά που ξοδεύονται σε προϊόντα ομορφιάς, δεν είναι τα απαραίτητα συστατικά τα οποία καθιστούν τους ανθρώπους ελκυστικούς.
Είναι συνηθισμένο να δίνουμε έμφαση σε ορισμένα πράγματα, όπως η ευφυΐα, η εμφάνιση και το χιούμορ και υπάρχει λόγος για αυτό. Οι άνθρωποι είμαστε προγραμματισμένοι να ψάχνουμε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στους άλλους, όταν πρόκειται να τους βάλουμε στην ζωή μας.
Δεν προσελκύουμε αυτό που θέλουμε. Προσελκύουμε  αυτό που είμαστε. – Και όσο καλύτεροι γινόμαστε, τόσο καλύτερα πράγματα, καταστάσεις και ανθρώπους ελκύουμε στη ζωή μας.
Αν θέλετε να καλλιεργήσετε λοιπόν αυτόν τον εσωτερικό μαγνητισμό ο οποίος θα σας κάνει πιο χαρισματικούς,δεκτικούς και ελκυστικούς προς τους άλλους, είναι καλό να βάλετε στη ζωή σας αυτές τις 6 καθημερινές συνήθειες! Ξεκινήστε από τώρα..
1.Ενδυναμώστε τον εαυτό σας
Εστιάστε στον εαυτό σας! Επιτρέψτε στον εαυτό σας να γίνει η προτεραιότητά σας! Μάθετε να αφιερώνετε χρόνο σε εσάς ώστε να μην νιώθετε τύψεις όταν χρειάζεται να αφιερώσετε χρόνο και στους άλλους και να μην εξαντλείστε ψυχολογικά κάθε φορά που πρέπει να φροντίσετε τους άλλους.Είναι καλό να μάθετε να βλέπετε την θετική πλευρά των πραγμάτων ακόμα και σε ένα αρνητικό γεγονός, και έτσι θα αποκτήσετε την ηρεμία που προδιαθέτει η ψυχοσύνθεση ενός ελκυστικού ανθρώπου.
2.Διαλογισμός- Βάλτε τον επιτέλους στη ζωή σας..
Τα άτομα που διαλογίζονται σε τακτική βάση μπορεί να διαπιστώσουν ότι έχει βελτιωθεί ο αυτό-σεβασμός τους και έχουν μια θετικότερη άποψη για τη ζωή. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε μια σειρά φυσιολογικών παραγόντων, όπως τα αυξημένα επίπεδα σεροτονίνης, καθώς και μια πιο συγκεκριμένη εικόνα για τον εαυτό του που απορρέει από την ενδοσκόπηση.Οι άνθρωποι με φόβους και φοβίες μπορεί να ευεργετηθούν από τον διαλογισμό, δεδομένου ότι η άσκηση μυαλού-σώματος βοηθάει τα άτομα να επιλύσουν τα εσωτερικά τους προβλήματα.Επίσης ο διαλογισμός μπορεί να αύξησει την δημιουργικότητα, να ενισχύσει την ικανότητα ενός ατόμου να συγκεντρωθεί και να βελτιώσει την μνήμη. Τέλος οι άνθρωποι που διαλογίζονται μπορεί να γίνουν πολύ ελκυστικοί καθώς έτσι γίνονται  πιο συμπονετικά άτομα, καθώς με την ενδοσκόπηση υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να αυξηθεί η ενσυναίσθηση.
3.Αυτογνωσία- Γνώρισε καλά τον εαυτό σου καθημερινά!
Άνθρωποι που έχουν  την ικανότητα να γνωρίζουν τις πτυχές του εαυτού τους είναι συνήθως και οι πιο ισορροπημένοι και ψυχικά υγιής! Συστατικά ανθρώπων που μαγνητίζουν άλλωστε..Οι αυθεντικοί άνθρωποι που έχουν την ειλικρίνεια της αυτογνωσίας τους είναι από τη φύση τους και οι πιο ελκυστικοί προς τους συνανθρώπους τους!Οπότε μάθε τον εαυτό σου! Σε καθημερινό επίπεδο!Γνώρισε και τις καλές αλλά και τις κακές πτυχές του εαυτού σου! Μην υπερεκτιμάς τον καλό σου εαυτό αλλά και μην υποτιμάς την άσχημη πλευρά του εαυτού σου! Και οι δύο συνθέτουν το πορτρέτο της προσωπικότητας σου το οποίο αν το έχεις σε θέση που μπορείς να το δεις και να μελετήσεις, γίνεσαι ένας ανθρωπο μαγνήτης που όλοι θα ήθελαν στη ζωή τους.
4.Μάθε να ακούς
Μάθε να ακούς και όχι να μιλάς γιατί αυτό είναι ένα χάρισμα των ελκυστικών ανθρώπων.Σε μια κοινωνία που όλοι θέλουν να μιλήσουν χωρίς να ακούσουν εσύ κάνε τη διαφορά. Κάνε ένα δώρο σε σένα μα και τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου και άκουσε τον ειλικρινά. Ίσως η καλύτερη και η πιο σπάνια συνήθεια που έτσι και τη βάλεις στη ζωή σου θα εκτιμηθείς από τους άλλους και θα στο ανταποδώσουν! Άκου τον άλλον και σίγουρα θα μάθεις κάτι που δεν ήξερες..
5.Φρόντισε τον εαυτό σου
Σίγουρα η εξωτερική εμφάνιση και η υγεία του οργανισμού έχει και αυτή τη σημασία της!Ένας υγιής άνθρωπος που γυμνάζεται, τρώει υγιεινά και αποφεύγει τις κακές συνήθειες έχει και καλύτερη αυτοεκτίμηση και θετικότερη ψυχολογία. Όσο πιο πολύ αλλάζεις θετικά,εσωτερικά αλλά και εξωτερικά, τόσο θα ανεβαίνει και η αυτοπεποίθησή σου, δηλαδή ο εσωτερικός σου μαγνήτης!
6.Αγάπη και καλοσύνη
H καλοσύνη είναι μια από τις αρετές που έχει υμνηθεί από πολλούς φιλοσόφους και ανθρώπους του πνεύματος ανά τον κόσμο. Θεωρείται σπουδαίο ανθρώπινο προσόν και ειδικά την εποχή που διανύουμε, όπου η ανθρωπότητα είτε δεν την αισθάνεται είτε την κρύβει διότι την θεωρεί αδυναμία και μη ωφέλιμη. Επειδή ακριβώς οι μέρες που διανύουμε έχουν ανάγκη την αγάπη και την καλοσύνη, άνθρωποι που κατέχουν αυτές τις αρετές δεν περνούν απαρατήρητοι. Μάθε να βλέπεις το καλό στους άλλους, να τους αγαπάς και να τους αντιμετοπίζεις με αγάπη. Ευχαρίστησε τους ανθρώπους που σου φέρονται καλά και προσευχήσου για αυτούς που φέρονται άσχημα! Η αυθεντική και ειλικρινής καλοσύνη είναι προνόμιο και στοιχείο των ελκυστικών ανθρώπων.