Σελίδες

Thessaloniki video tour

17/1/19

Υπάρχουν 4 είδη αδερφής ψυχής.Με αυτόν τον τρόπο θα ξεχωρίζεις το κάθε ένα από αυτά!



Συνήθως συναντάς μία αδερφή ψυχή ή αλλιώς έναν πνευματικό σύντροφο εκεί που δεν το περιμένεις.Η αδερφή ψυχή είναι το άτομο που σε καθρεφτίζει, αποκαλύπτει και ανακαλύπτει άλλες στρώσεις του εαυτού σου και σε βοηθάει να πορευτείς στο ταξίδι της ζωής.

Το να μπορείς να αναγνωρίζεις τα είδη των αδερφών ψυχών που θα συναντήσεις ή και που έχεις συναντήσει στη ζωή σου είναι πολύ σημαντικό καθώς έτσι αποκτάς μία πιο βαθιά σύνδεση με τον πνευματικό σου σύντροφο και αντιλαμβάνεσαι καλύτερα τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται μέσα από τη σύνδεση αυτή.
Από κάτω ακολουθούν τα 4 πιο σημαντικά είδη αδερφής ψυχής που θα συναντήσεις στη ζωή σου:
1.Θεραπευτικές αδερφές ψυχές

Αυτές οι αδερφές ψυχές είναι άνθρωποι που φτάνουν στη ζωή σου με θεϊκή ακρίβεια την ώρα που  τους χρειάζεσαι. Ο σκοπός τους είναι να σου διδάξουν μαθήματα ζωής, να θολώσουν σκοτεινές μνήμες του παρελθόντος και να σε βοηθήσουν να συνεχίσεις μπροστά σε μία δύσκολη καμπή της ζωής σου.
Πως τις αναγνωρίζεις? 
Αναπτύσσεις γρήγορα αληθινή και ειλικρινή φιλία και συνήθως σε βοηθούν να αντιμετωπίσεις προβλήματα του παρελθόντος έμμεσα αλλά και άμεσα με την θεραπευτική τους ιδιότητα.
2.Αδερφές ψυχές παρελθοντικής ζωής
Είναι οι άνθρωποι που νιώθεις άμεσο δέσιμο μαζί τους. Μπορεί να τους ξέρεις ελάχιστα δευτερόλεπτα αλλά να είναι λες και τους γνωρίζεις μια ολόκληρη ζωή.Το ίδιο θα σου πουν και οι ίδιοι καθώς το συναίσθημα αυτό θα είναι έντονο και από τις δύο πλευρές.Είναι πολύ σημαντικό είδος καθώς τέτοιες φιλίες μπορούν να κρατήσουν μια ζωή.
Είναι ξέγνοιαστες σχέσεις χωρίς όρια όπου μπορείς να είσαι πραγματικά ο εαυτός σου, σχέσεις που σε καθορίζουν και που μέσα από αυτές αναπτύσσεις την εμπιστοσύνη για το ίδιο σου το είναι. Σε καθορίζουν να γίνεις αυτό που ορίζει το πεπρωμένο σου και δύσκολα εξελίσσονται σε ερωτικές σχέσεις καθώς δεν υπάρχει φυσική έλξη σε αυτό το είδος των αδερφών ψυχών.
Πως τις αναγνωρίζεις?
Θα τις συναντήσεις όταν βρίσκεσαι μέσα στο στοιχείο σου και τίποτα δε σε τραβάει προς τα πίσω. Όταν νιώσεις απόλυτη ειλικρίνεια έκφρασης του εαυτού σου μέσα από τη συναναστροφή με αυτού του είδους την αδερφή ψυχή θα καταλάβεις ότι ανήκει στην δεύτερη κατηγορία. Θέλει το καλύτερο για σένα και αυτό το βλέπεις και το νιώθεις έντονα.Είναι σχέσεις μακροχρόνιες που κρατάνε μια ολόκληρη ζωή.
3.Καρμικές αδερφές ψυχές.

Είναι εξίσου βαθιές και έντονες σχέσεις που οι ρίζες τους ανήκουν σε παρελθοντικές ζωές.
Νιώθεις αγάπη για τέτοιου είδους ανθρώπους αλλά ένα είδος άσπονδης αγάπης. Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δε μπορούμε ένα πράγμα.. Δυσκολεύουν αρκετά οι σχέσεις αυτές όταν μπαίνει ο εγωισμός στη μέση.Για αυτό και μέσα από αυτές θα ξεπεραστούν κάποια θέματα εγωισμού τα οποία δημιούργησαν αναταραχές σε παρελθοντική ζωή και για τα οποία το κάρμα θέλει να σας βοηθήσει να τα καταπολεμήσετε στην τωρινή κατάσταση.
Πως τις αναγνωρίζετε?
Είναι σχέσεις που θυμίζουν πολύ τις αδερφικές σχέσεις.Επίσης έντονη τηλεπάθεια, παρόμοιος τρόπος σκέψης και ενσυναίσθηση είναι τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά.
4. Δίδυμες φλόγες αδερφών ψυχών. 

Είναι το είδος των σχέσεων που ξεπερνάνε τον εγωισμό και τα συναισθηματικά εμπόδια. Είναι οι άνθρωποι που μπορείς να κάθεσαι να μιλάς με τις ώρες χωρίς να ξεμένει κανείς από ιδέες,που συμπληρώνει ο ένας την πρόταση του άλλου και που με φυσικό τρόπο λειτουργούν σαν ζευγάρι σε όποια δραστηριότητα και να κάνουν.
Πως τις αναγνωρίζεται?
Νιώθεις ότι αυτό το άτομο συμπληρώνει τη σκέψη σου πως είναι το κομμάτι του παζλ που έρχεται και δένει το μυαλό σου και τη σκέψη σου ώστε να μπορείς να παίρνεις σημαντικές συλλογικές αποφάσεις μαζί του. Αν ξέρεις δύο επιτυχημένους συνεργάτες που δουλεύουν πολλά χρόνια μαζί να είσαι σίγουρος πως είναι δίδυμες φλόγες!Αν βρεις τον έρωτα της ζωής σου τότε να ξέρεις πως είναι η δίδυμη φλόγα σου..