Σελίδες

Thessaloniki video tour

19/9/18

Πώς να βάλεις το foundation σου σαν make up expert




Ένας σίγουρος τρόπος να καταλάβεις ότι έχεις απλώσει τέλεια το...
foundation στο πρόσωπο σου είναι να σου κάνει κάποιος κοπλιμέντο για το πόσο ωραία είναι η επιδερμίδα σου. Σε κάποιες γυναίκες βέβαια αρέσει να είναι έντονα βαμμένες έτσι ώστε να φαίνεται, και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και στις φωτογραφίες,

Όμως όλες θα παραδεχτούμε πως είναι πολύ πιο δύσκολο να πετύχεις ένα άψογο φυσικό αποτέλεσμα με το foundation σου σε καθημερινή βάση.

Σίγουρα έχεις ακούσει και έχεις διαβάσει αρκετά tips και τα περισσότερα έχουν να κάνουν με τις αποχρώσεις foundation που χρησιμοποιείς.

Εμείς βρήκαμε τους κανόνες και τα μυστικά των make up artists για ένα υπέροχο αποτέλεσμα και σου τους παρουσιάζουμε για ένα «αόρατο» μακιγιάζ!

Το κυριότερο είναι να βρεις τη σωστή απόχρωση foundation που ταιριάζει με το χρώμα της επιδερμίδας του προσώπου σου. Δοκίμασε το προϊόν στο σαγόνι σου, στο λαιμό σου ή στο εσωτερικό του καρπού σου, με φως ημέρας για να είσαι σίγουρη ότι η επιλογή σου είναι σωστή.

Η υφή του foundation σου παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην εφαρμογή του. Εάν το δέρμα σου είναι ξηρό χρειάζεσαι ένα foundation σε μορφή κρέμας ή σε υγρή μορφή ενώ οι κανονικοί τύποι επιδερμίδας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε υγρή μορφή, κρέμα ή πούδρα. Εάν πάλι έχεις λιπαρή επιδερμίδα διάλεξε ένα «ελαφρύ» στην υφή foundation και πρόσθεσε λίγη πούδρα στην Τ ζώνη του προσώπου σου.

Παρατήρησε το πρόσωπο σου και επέλεξε σε ποια σημεία χρειάζεσαι κάλυψη. Για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα άπλωσε foundation στα σημεία του προσώπου σου που έχουν «ανάγκη» και άπλωσε ελάχιστο με ένα πινέλο στο υπόλοιπο πρόσωπο σου.

Πρόσεξε ιδιαίτερα τα «κοψίματα» στο πρόσωπο σου. Εάν το foundation σου σε κάποια σημεία δεν απλώνεται καλά πιθανώς να οφείλεται είτε το ότι το δέρμα σου δεν ήταν καλά ενυδατωμένο πριν εφαρμόσεις το προϊόν είτε ότι το πινέλο σου δεν είναι αρκετά καθαρό.

Τέλος, για να είσαι σίγουρη πως το αποτέλεσμα που έχεις πετύχει είναι το επιθυμητό και φυσικό, κάνε λίγα βήματα πίσω και δες τον εαυτό σου στον καθρέφτη και μετά πήγαινε πάλι κοντά. Εάν το μακιγιάζ σου, σου φαίνεται «βαρύ» κάνε ελαφρύ μασάζ με τις άκρες των δαχτύλων σου στο πρόσωπο σου έτσι ώστε να αναμειχθεί ομοιόμορφα το foundation.