Σελίδες

Thessaloniki video tour

19/9/18

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Τετάρτης 19-9-2018




Κριός♈
Γενικά
Σήμερα, Κριέ, είναι μια καλή μέρα για διεκδικήσεις. Σε ό,τι προσπαθήσεις, δε θα πάρεις αρνητική απάντηση, αρκεί να ξέρεις τι ακριβώς θέλεις και να υπάρχει σε κάθε σου διεκδίκηση η έννοια του εφικτού. Συγκέντρωσε, λοιπόν, τη σκέψη σου και απαίτησε συγκροτημένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Κριέ, αν αφήσεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, θέλεις να κάνεις πάρα πολλά. Καθυστερήσεις κι αναβολές πάντα θα υπάρχουν, οπότε ας μη σ’ εκνευρίζουν. Μπορείς σήμερα να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις διαρκώς στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

Ταύρος♉
Γενικά
Οι καταστάσεις που αντιμετωπίζεις, Ταύρε μου, σου φαίνονται αξεπέραστες και νοιώθεις να πνίγεσαι. Δώσε λίγο χρόνο στα γεγονότα, κράτα μια απόσταση και τότε θ’ ανακαλύψεις, πως πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Τα πράγματα δεν είναι τόσο τρομερά. Λίγη ψυχραιμία χρειάζεται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποια ερωτήματα σήμερα θα σε βασανίζουν, Ταύρε μου, προερχόμενα από τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Άκου. Δεν είναι ακόμη ώρα να μιλήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί να μη φανούν τα θετικά των επαγγελματικών σου από την αρχή, Ταύρε, αλλά στο μέλλον θα καταλάβεις ότι οι πρόσφατες αλλαγές τελικά ήταν για το καλό σου. Μην αφήνεις για αύριο τις οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει άμεσα να καλύψεις.

Δίδυμοι♊
Γενικά
Η ανασφάλεια, το άγχος και η πίεση, Δίδυμέ μου, δεν έλυσαν ποτέ προβλήματα, αντίθετα τα μεγέθυναν. Σήμερα, η μέρα προσφέρεται για μια πιο ξεκάθαρη ματιά στα γεγονότα και τις καταστάσεις, ενώ αν συνδυαστεί και με λίγη χαλάρωση, θα αποδειχθεί εξαιρετική για λύσεις προβλημάτων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Δε θα πάνε καθόλου άσχημα τα αισθηματικά σου, Δίδυμε, αρκεί να μην σε πιάσουν τα… κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό σου τομέα, Δίδυμε. Να ξέρεις ότι θα είναι χρήσιμες και σε καλές συνθήκες. Κάνε οικονομικές συζητήσεις και ζήτα αυτά που θέλεις. Στην υπόλοιπη μέρα σου όμως, πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

Καρκίνος♋
Γενικά
Είσαι από τα άτομα, Καρκίνε, που βαριούνται και μετά βαλτώνουν εύκολα. Η μέρα προσφέρεται για νέες γνωριμίες ή ιδέες για νέες καταστάσεις. Φρόντισε να την εκμεταλλευτείς, για να ξεφύγεις από το τέλμα που νοιώθεις ότι βρίσκεσαι.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα η σχέση σου, Καρκίνε, αν πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, είσαι σε περίοδο που θα βρεις και θα καλύψεις όλες τις συναισθηματικές σου ανάγκες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Άφησε του προγραμματισμούς σήμερα στην εργασία σου, Καρκίνε, και προχώρα σε πράξεις. Οι πλανήτες σήμερα ευνοούν τη ρύθμιση χρεών του παρελθόντος.

Λέων♌
Γενικά
Σήμερα, Λέων, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Φρόντισε να τις αρπάξεις από τα μαλλιά, για να σε βοηθήσουν να σταθεροποιηθείς υψηλά ή ν’ απεγκλωβιστείς από το αβέβαιο περιβάλλον που ίσως βρίσκεσαι
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κάνεις ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου, Λέων, αφού οι πλανήτες δε σε ευνοούν και θα έχεις λογομαχίες με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία. Η Αφροδίτη από το Σκορπιό σού δίνει τις καλύτερες επιρροές της.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η επιτυχία στα επαγγελματικά σου, Λέων, προϋποθέτει δυναμικές κινήσεις από πλευράς σου. Θα παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Έχε καλό προγραμματισμό για να τ’ αντιμετωπίσεις.

Παρθένος♍
Γενικά
Η διαίσθηση σου αυτή τη φορά, Παρθένε, δε σε ξεγελάει. Η σημερινή μέρα, μετά από μια αποκαλυπτική συζήτηση που θα κάνεις, θα σε βοηθήσει να βάλεις τα πράγματα στη σωστή τους θέση, μακριά από λανθασμένες εκτιμήσεις και ψευδαισθήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να εκφράσεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου, Παρθένε, και να είσαι σίγουρος, ότι θα έχεις ανταπόδοση. Μην προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, αφού αυτή την περίοδο δε θα καταφέρεις κάτι.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε μου, σήμερα θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις που θα σου φέρουν αναστάτωση, αλλά η θετική αυτή περίοδος θα καταλήξει σ’ επιτυχία. Έχεις πολλές υποχρεώσεις στα οικονομικά σου, που πολλές φορές σου χαλούν την διάθεση. Θ’ ανασάνεις σύντομα, όταν τα έσοδά σου αυξηθούν.

Ζυγός♎
Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, μια τυχαία συνάντηση θα σε γεμίσει χαρά και νοσταλγία για παλιές καταστάσεις. Στο χέρι σου είναι να αναζητήσεις άτομα του παρελθόντος και να βρεθείς ξανά μαζί τους. Οι υποχρεώσεις και τα προβλήματα όμως δεν τελειώνουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι κόντρες που είχες με τον σύντροφό σου, Ζυγέ, έχουν περάσει. Καλό είναι να κάνετε ένα ταξίδι, που θα ευχαριστήσει και τους δύο. Προσπάθησε σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις στη δουλειά σου, Ζυγέ, χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με συνεργάτες σου. Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και ποιους στόχους έχεις βάλει. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Η μέρα είναι κατάλληλη για υπογραφή συμβολαίων και γραφειοκρατικά ζητήματα.

Σκορπιός♏
Γενικά
Η μέρα προσφέρεται για δυναμικές κινήσεις προς τα εμπρός, Σκορπιέ. Φρόντισε ν’ απαλλαγείς από τα άγχη και τις ανασφάλειές σου, κράτα τον έλεγχο των καταστάσεων και όλα θα πάνε καλά. Μην ξεχνάς όμως και όλους αυτούς που σε στήριξαν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπεις σήμερα σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στα αισθηματικά σου, Σκορπιέ μου, και δε θα έχεις πολύ καλή διάθεση. Προβλήματα και λογομαχίες με το σύντροφό σου που ίσως προκύψουν, αποφεύγονται, αν μιλήσεις ήρεμα και χωρίς αναφορές σε γεγονότα του παρελθόντος.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και προτάσεις, που πρέπει να δεις με σοβαρότητα, επειδή δείχνουν συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν, αφού οι υποχρεώσεις που έχεις, είναι πάρα πολλές. Μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Τοξότης♐
Γενικά
Οι νέες κινήσεις που σκέφτεσαι να κάνεις, Τοξότη, έχουν σήμερα την ευκαιρία να πάρουν σάρκα και οστά. Πρόσεξε όμως και τους άλλους γύρω σου. Καινοτόμα κίνηση δεν είναι αυτή που ισοπεδώνει τις υπόλοιπες, αλλά αυτή που διαχωρίζεται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς πια, Τοξότη, να πας πολύ καλά στον αισθηματικό σου τομέα. Κάνε σήμερα συζητήσεις με το σύντροφό σου για δύσκολα θέματα του παρελθόντος και προσπάθησε να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πολύ καλή συνεργασία στη δουλειά σου, Τοξότη, ενώ η μέρα ευνοεί τα καινούργια ξεκινήματα. Οι τελικές προτάσεις όμως που θα σου γίνουν, χρειάζονται προσεκτική εξέταση, καθώς ίσως κρύβουν παγίδες Μην πάρεις σήμερα αποφάσεις που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου. Πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις.

Αιγόκερως♑
Γενικά
Τον τελευταίο καιρό, Αιγόκερέ μου, παραπονιέσαι για θέματα που δεν μπορείς να ξεπεράσεις, ώστε να τραβήξεις μπροστά. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για πρόοδο. Θα σε βοηθήσει να κλειδώσεις παλιές υποθέσεις και να βάλεις πλώρη για νέα ξεκινήματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι δυνατές σχέσεις, Αιγόκερέ μου, αντέχουν τις συζητήσεις σε έντονους τόνους. Πρέπει σήμερα να δεις τι είναι αυτό που θέλεις, για να κάνεις στη συνέχεια τα ξεκαθαρίσματά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι υποχρεώσεις και πάλι θα είναι πάρα πολλές, Αιγόκερέ μου, φέρνοντας επιπρόσθετο άγχος. Βάλε προτεραιότητες στην αντιμετώπισή τους και θα βρεις τις καλύτερες λύσεις στην δουλειά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις από παλιά.

Υδροχόος♒ 
Γενικά
Όλοι δεν έχουν τη δική σου συναισθηματική αντίληψη, Υδροχόε μου, κι αντιλαμβάνονται τον κόσμο διαφορετικά, αφού έχουν άλλου είδους νοημοσύνη. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τους υποτιμάς ή να πληγώνεσαι από αυτούς. Αν δώσεις μια απόσταση, θα δεις πως κι οι άλλοι έχουν τη δική τους αλήθεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις, Υδροχόε, που αφορούν προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κοίτα το μέλλον και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου, μαθαίνοντας τα όνειρα και τα παράπονά του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, Υδροχόε. Αυτή την περίοδο βέβαια θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω, που πρέπει να ξεφορτωθείς όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Οφείλεις σήμερα να προσέχεις πολύ τις οικονομικές συμφωνίες και την επικύρωσή τους.

Ιχθύες♓
Γενικά
Ο αρνητισμός που κυριαρχούσε στη σκέψη σου, Ιχθύ, σήμερα πάει στο περιθώριο και νέα αισιόδοξα σχέδια έρχονται να πάρουν τη θέση του. Προσοχή όμως στις υπερβολές που είναι ίδιον του χαρακτήρα σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να είσαι πιεστικός στο ταίρι σου, Ιχθύ μου. Μην του λες πράγματα που μπορεί να το εκνευρίσουν κι οδηγηθείτε σε λογομαχίες. Μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το σύντροφό σου, αν βγάλεις τη συναισθηματικότητα που έχεις. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη ταίρι, θα δεις ότι αυτή την περίοδο, που είναι η Αφροδίτη στο Σκορπιό, θα προκύψουν πολύ καλές καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχουν πολλά επαγγελματικά θέματα, Ιχθύ, που σε απασχολούν και θέλεις να λύσεις. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες ή να υπογράψεις συμβόλαια που αφορούν το μέλλον της δουλειάς σου. Όποια συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά ζητήματα, θέλει προσεκτικό χειρισμό, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

oroskopos.gr