Σελίδες

Thessaloniki video tour

18/8/18

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Σαββάτου 18-8-2018




Κριός♈
Γενικά
Το σκηνικό αλλάζει σύντομα, Κριέ, φέρνοντας στην επιφάνεια ζητήματα που είχαν από καιρό ξεχαστεί. Αυτό σου δημιουργεί προσωρινά κάποια αναστάτωση, αλλά σύντομα οι ισορροπίες στην καθημερινότητά σου επανέρχονται κι όλα τακτοποιούνται με επιτυχία. Δείξε καλή πρόθεση και σκέψου θετικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισιοδοξία που θα έχεις σήμερα, Κριέ, θα είναι πολύ μεγάλη. Μαζί της, ο ερωτισμός σου θα βρεθεί στα ύψη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε μόνο να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, για να τα βγάλεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Προσπάθησε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να βγεις από το αδιέξοδο αυτής της περιόδου.  

Ταύρος♉
Γενικά
Το άτομο που σε φόβισε πρόσφατα με τις κινδυνολογίες του, Ταύρε, παραμονεύει για να υποσκελίσει την παρουσία σου και να προχωρήσει εις βάρος σου. Μην του κάνεις τη χάρη ν’ αφήσεις με την απραξία σου ελεύθερο έδαφος, για να περάσει μπροστά σου. Στηρίξου στις δυνάμεις σου και διατήρησε την εμπιστοσύνη προς τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία με το ταίρι σου, Ταύρε μου. Καλό είναι να συζητάς πολύ μαζί του και να το βοηθάς να καταλάβει μερικά πράγματα, ώστε ν’ αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Ταύρε, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός απέναντι σε συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι αρχικές επιλογές σου να είναι λανθασμένες. Θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που υπάρχουν στα οικονομικά σου και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρχίζει πάντως μια περίοδος, που πολλές καταστάσεις σταδιακά θα ισορροπούν. 

Δίδυμοι♊
Γενικά
Οι καταστάσεις, Δίδυμε, μετά από μεγάλο διάστημα στασιμότητας, γίνονται επιτέλους αφορμή για εξέλιξη και μάλιστα θετική. Δείξε καλή πρόθεση σε φίλους και συνεργάτες, εξετάζοντας όμως κάθε λεπτομέρεια, αφού εκεί θα διαπιστώσεις το σωστό τρόπο για να προχωρήσεις όπως ακριβώς απαιτούν οι καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που θα έχεις σε άλλους τομείς, Δίδυμέ μου, θα σε απομακρύνουν λίγο από το σύντροφό σου. Φρόντισε να του δείξεις σε δεύτερο χρόνο την αγάπη σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά, για να περάσεις σήμερα κάποιες στιγμές μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν σήμερα προβλήματα και παρεξηγήσεις με συνεργάτες σου, Δίδυμε, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος που δεν περίμενες. Οι αναποδιές στα οικονομικά σου συνεχίζονται, αλλά δε χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος, που τα έσοδά σου θ’ αυξηθούν.    

Καρκίνος♋
Γενικά
Η ιστορία επαναλαμβάνεται, Καρκίνε μου, κι αυτή τη φορά με ακόμη δυσκολότερους όρους. Μην αφήσεις κάποιον να σε αδικήσει. Στηρίξου στις δυνάμεις σου και βάλε με αυστηρότητα τους δικούς σου όρους, επιδιώκοντας καλύτερες προοπτικές, που θα φέρουν ολοκλήρωση στις προσωπικές σου υποθέσεις.



Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός σου τομέας, Καρκίνε μου, δεν πάει άσχημα, αλλά φρόντισε να μη δυσκολέψεις εσύ τα πράγματα, επειδή σήμερα θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας, βλέποντας κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου αρνητικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν σήμερα προβλήματα με τους συνεργάτες σου, Καρκίνε μου. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολλή ηρεμία να προσπαθήσεις να τα λύσεις. Η μέρα προσφέρεται για να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη στα οικονομικά του παρελθόντος, αλλά και σε ανοίγματα που έχεις κάνει και δεν έχεις ακόμη καλύψει.   

Λέων♌
Γενικά
Σύντομα, Λέων μου, θα λάβεις κάποιο πολύ σημαντικό μήνυμα, μέσα από το οποίο θα αντιληφθείς πληθώρα λαθών του παρελθόντος. Φρόντισε να μην προχωρήσεις σε επίπεδα πέρα από τις δυνάμεις σου κι αντίθετα δείξε τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε όλα να πάνε κατ’ ευχήν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Λέων, σήμερα μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή απέναντι στο σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, Λέων, που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Όποιες κινήσεις γίνουν από την πλευρά σου, πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένες. Συναλλαγές σήμερα μπορείς να κάνεις, αλλά σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς στα οικονομικά σου, μην απαντήσεις πριν τις σκεφτείς καλά. 

Παρθένος♍
Γενικά
Είναι πολύ πιθανόν, Παρθένε μου, η τυχαία, πρόσφατη συνάντησή σου με πρόσωπο του παρελθόντος να έφερε στην επιφάνεια καταστάσεις, που ήθελες να κρατήσεις θαμμένες μέσα σου. Δείξε ψυχραιμία και προετοίμασε τον εαυτό σου, για κάποια επόμενη συνάντηση που θα ολοκληρώσει τη διαδικασία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα, Παρθένε, να είσαι πολύ προσεκτικός σ’ αυτά που λες, αλλά και στο πως κινείσαι απέναντι στο σύντροφό σου. Αν υπάρξουν διαμάχες μαζί του, φρόντισε να μη φτάσουν οι καταστάσεις στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, Παρθένε, αλλά χρειάζεται να δώσεις ακόμη πιο πολλά για να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς να προχωρήσεις σε καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό. Οφείλεις να προσέξεις ιδιαίτερα τα οικονομικά ανοίγματα που θέλεις να κάνεις. 

Ζυγός♎
Γενικά
Μην αφήνεις περιθώρια σε φίλους, Ζυγέ μου, να εμπλέκονται σε ζητήματα που σε απασχολούν προσωπικά. Η αγάπη κι η αφοσίωση χρειάζονται όρια για να λειτουργήσουν. Εξήγησε με ηρεμία αυτό, όσο είναι ακόμη καιρός και προλαβαίνεις να γλυτώσεις από το ενδεχόμενο παρεξηγήσεων στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις σήμερα προβληματισμό, Ζυγέ μου, από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, σήμερα θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να κάνεις κάποια αλλαγή και προπάντων καλύτερα ν’ αποφύγεις να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά σου, πρόσεξε λίγο, διότι θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές. Μπορείς να ολοκληρώσεις σχετικές συζητήσεις και να κάνεις προσεκτικές συναλλαγές. 

Σκορπιός♏
Γενικά
Η οικογένειά σου είναι σε αναστάτωση, Σκορπιέ μου, καθώς βρίσκεται μπροστά σε κάποιο τεράστιο ζήτημα που απαιτεί άμεση επίλυση. Μη βιαστείς να δρομολογήσεις ενέργειες, αν δε συμφωνήσουν κι οι υπόλοιποι, αφού είναι αδύνατον να κουβαλήσεις ένα τέτοιο πρόβλημα, χωρίς βοήθεια και σε βάθος χρόνου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις, Σκορπιέ μου, και να μιλάς περισσότερο με το σύντροφο σου. Έλα πιο κοντά του και πες ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει. Να είσαι σίγουρος, ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Σκορπιέ, πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να περάσεις κάποιες ιδέες σου. Καλύτερα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να βοηθήσεις τους συνεργάτες σου να καταλάβουν. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να παρεκτρέπεσαι.  

Τοξότης♐
Γενικά
Νέες καταστάσεις, Τοξότη, θα σε κάνουν να ξεχάσεις όσα πέρασες και σύντομα θα βρεις τη χαμένη σου γαλήνη κι εμπιστοσύνη για τους ανθρώπους. Μη βιάζεσαι να ενθουσιαστείς, αλλά περίμενε υπομονετικά να σου αποκαλύψει ο χρόνος τις θετικές πτυχές που ξετυλίγονται μπροστά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή είναι μια περίοδος, Τοξότη, για καινούργιους έρωτες που θα έχουν διάρκεια στο χρόνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Τοξότη, θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να περάσουν χαμένες. Οι συνεργασίες κι η συλλογική δουλειά ευνοούνται σήμερα. Στα οικονομικά σου, θα γίνουν συζητήσεις ή θα έρθουν προτάσεις, που βοηθούν τα έσοδά σου. 

Αιγόκερως♑
Γενικά
Είναι σχεδόν βέβαιο, Αιγόκερέ μου, πως ο χρόνος που πέρασε, σου έδωσε στεναχώριες αλλά και μια βαθύτερη κατανόηση των καταστάσεων. Τώρα μπορείς να πάρεις αποφάσεις, που θα σε οδηγήσουν με σταθερότητα στο σημείο που επιθυμείς. Οι διακυμάνσεις έλαβαν οριστικό τέλος. Η πρόοδος κι η επιτυχία πλησιάζουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, Αιγόκερέ μου, σε καταστάσεις που σε κουράζουν και καταπιέζουν. Όταν τις ισορροπήσεις, θα νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που έγιναν στο παρελθόν. Στα οικονομικά σου, τακτοποίησε εκκρεμότητες που έχεις και ειδικά πάνω σε θέματα νόμου. Είναι ευκαιρία να κλείσεις χρηματικές συμφωνίες.  

Υδροχόος♒ 
Γενικά
Μια νέα γνωριμία σ’ ενθουσιάζει, Υδροχόε, και σου δημιουργεί τεράστια ανησυχία για την εξέλιξή της. Χαλάρωσε κι άφησε το χρόνο να αποκαλύψει τις πτυχές στις υποθέσεις σου, ώστε να αναγνωρίσεις χωρίς κάποια άλλη βοήθεια την πραγματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έλα σήμερα πιο κοντά στο σύντροφο σου, Υδροχόε, μίλησε του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν. Είναι στο χέρι σου βρεις λύσεις στον αισθηματικό σου τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα ριχτείς στη δουλειά, Υδροχόε, για να τελειώσεις θέματα που θέλεις εδώ και καιρό να δεις ολοκληρωμένα. Απόφυγε πάντως να κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην αποκαλύψεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Πρέπει να κάνεις προγραμματισμό στα οικονομικά σου, για ν’ ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν. 

Ιχθύες♓ 
Γενικά
Τα άστρα στηρίζουν τα όνειρά σου, Ιχθύ, με πολλές ευκαιρίες δράσης σε επίπεδα καθοριστικής σημασίας. Απόλαυσε την ευκολία, αλλά αξιοποίησε παράλληλα τις δυνατότητες, που δε θα έχουν ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια. Κάποιο άτομο κύρους σού συμπαραστέκεται με εποικοδομητικό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ιχθύ μου, μπορούν να πάνε και καλύτερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφο σου και σήμερα προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου του σε προβλήματα που μάλλον έχει αυτή την περίοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Ιχθύ, μπορείς να δρομολογήσεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Στα οικονομικά σου, κάνε κινήσεις, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα.

oroskopos.gr