Σελίδες

Thessaloniki video tour

15/8/18

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Τετάρτης 15-8-2018




Κριός♈
Γενικά
Σήμερα, Κριέ, φρόντισε ν’ αντισταθείς στην επιθυμία να διατυπώσεις με πάθος ένα επιχείρημα σε κάποιο φίλο ή μέλος της οικογένειας σου, αφού αυτό θα φέρει διαμάχη, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Μπορεί να έχεις λίγο παραπάνω εκνευρισμό απ’ όσο συνήθως. Κράτησέ το αυτό στο μυαλό σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε συζήτηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις πολύ καλά σήμερα με το ταίρι σου, Κριέ, αν αφήσεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, θέλεις να κάνεις πάρα πολλά. Καθυστερήσεις κι αναβολές που μπορεί σήμερα να υπάρξουν, ας μη σ’ εκνευρίσουν. Πάρα πολλά έξοδα, αλλά και έσοδα θα έχεις σήμερα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.  

Ταύρος♉
Γενικά
Όσο σκληρά κι αν προσπαθείς, Ταύρε μου, δεν θ’ απαλλαγείς εύκολα από τα καθημερινά θέματα που σε προβληματίζουν. Μην τα αφήσεις όμως να σε πάρουν από κάτω και φρόντισε, μ’ έναν σχετικό προγραμματισμό, να λύσεις τις καταστάσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποιες σκέψεις θα σε βασανίσουν σήμερα, Ταύρε μου, προερχόμενες από τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Προς το παρόν άκου. Δεν έφτασε ακόμη η ώρα να μιλήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί να μη φανούν τα θετικά των επαγγελματικών σου από την αρχή, Ταύρε, αλλά στο μέλλον θα καταλάβεις, ότι οι αλλαγές τελικά ήταν για το καλό σου. Μην αμελήσεις κάτι στα οικονομικά σου σήμερα και προπάντων μην αφήσεις οτιδήποτε για αύριο. Υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις. 

Δίδυμοι♊
Γενικά
Μην αφήνεις, Δίδυμέ μου, την απαισιόδοξη σκέψη να παρεμβαίνει στο να διακρίνεις πόσο πραγματικά σπουδαίο είναι κάτι. Οι προσπάθειές σου στο παρελθόν μπορεί να σε απογοήτευσαν, αλλά τώρα θα ήταν καλό ν’ αναγνωρίσεις τα ταλέντα σου και τι έχεις πετύχει, κατά την προσπάθεια να φέρεις στα μέτρα σου κάποιες καταστάσεις. Μη σε προβληματίζει το παραμικρό, αφού η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν θα πάνε καθόλου άσχημα τα αισθηματικά σου, Δίδυμέ μου, αρκεί να μη σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις πάλι με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμε. Να ξέρεις πως ό,τι συμβεί, θα είναι πολύ καλό και υπό θετικές συνθήκες. Κάνε σήμερα οικονομικές συζητήσεις και ζήτα αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο, αλλά θα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο.    

Καρκίνος♋
Γενικά
Η κοινωνική σου ζωή, Καρκίνε, ίσως περιβληθεί τώρα από μυστήριο. Μπορεί να συναντήσεις ορισμένους «εξωτικούς» κι ιδιότυπους χαρακτήρες, σε μια κοινωνική συγκέντρωση ή εκδήλωση. Αν στρέφεσαι προς το μυστηριώδες, αυτό θα μπορούσε να είναι μια συναρπαστική στιγμή για σένα. Κρατήστε τα μάτια σου ανοιχτά, για 

ενδιαφέρουσες προοπτικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα η σχέση σου, Καρκίνε, αν πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, διανύεις μια περίοδο στην οποία θα βρεις το πρόσωπο, που θα καλύψει όλες τις συναισθηματικές σου ανάγκες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς αυτή την περίοδο στην εργασία σου, Καρκίνε, απαιτείται και δράση. Μπορείς να ρυθμίσεις κάποια χρέη του παρελθόντος, καθώς έχεις σύμμαχους τους πλανήτες.   

Λέων♌
Γενικά
Σήμερα, Λέων, οφείλεις να κατανείμεις τον χρόνο σου ακριβώς όπως πρέπει. Βεβαιώσου πάντως ότι δε θα υποσχεθείς πράγματα, στα οποία δεν μπορείς ν’ ανταπεξέλθεις. Δεν χρειάζεται να πηγαίνεις σε κάθε κοινωνική πρόσκληση που δέχεσαι, καθώς ο χρόνος σου πιθανότατα να δαπανηθεί καλύτερα αλλού.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κάνεις ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου, Λέων, διότι θα έχεις λογομαχίες με το ταίρι σου, αφού οι πλανήτες δεν ευνοούν τις ήρεμες συζητήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να κάνεις και πράξεις μερικά πράγματα, Λέων μου, για να φτάσεις στην επαγγελματική επιτυχία. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες δαπάνες, που δεν περίμενες. Έχε καλό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα. 

Παρθένος♍
Γενικά
Θυμήσου, Παρθένε, ότι απ’ όλες τις πνευματικές εκφάνσεις, η κοινή λογική είναι η πιο σημαντική. Παρόλο που συνήθως πραγματικά το αναγνωρίζεις, σιγουρέψου ότι την ακολουθείς όσο καταρτίζεις τα σχέδια και το πλάνο σου για τις επόμενες μέρες. Το πλανητικό σκηνικό σ’ ευνοεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να εκφράσεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου, Παρθένε, και να είσαι σίγουρος, ότι θα έχεις την ανάλογη ανταπόδοση. Μην προσπαθήσεις όμως να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, αφού αυτή την περίοδο δεν θα το καταφέρεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις, που θα σου φέρουν αναστάτωση. Να ξέρεις όμως, πως η περίοδος είναι πολύ θετική και ό,τι κάνεις, θα έχει μεγάλη επιτυχία. Υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις στα οικονομικά σου, που πολλές φορές σου χαλούν τη διάθεση. Σημασία έχει, ότι ξεκινά για σένα μια περίοδος, που τα έσοδά σου θ’ αυξηθούν. 

Ζυγός♎
Γενικά
Φρόντισε, Ζυγέ μου, να μην αποκαλύψεις σήμερα οικογενειακά ζητήματα. Οτιδήποτε μοιράζεσαι με φίλους σου, θα μπορούσε να σου βγει στο μέλλον ανάποδα και να μην ξέρεις πώς να το αντιμετωπίσεις. Επικεντρώσου στις καθημερινές σου δραστηριότητες και να θυμάσαι, ότι όλα δεν είναι για όλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι κόντρες που είχες με το σύντροφό σου, Ζυγέ, έχουν περάσει. Καλό είναι να κάνετε ένα ταξίδι, που θα τονώσει και τους δύο. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις στη δουλειά σου, Ζυγέ, χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που ίσως γίνουν με συνεργάτες σου. Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και ποιους στόχους έχεις βάλει. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Η μέρα ευνοεί την υπογραφή συμβολαίων και τα γραφειοκρατικά ζητήματα. 

Σκορπιός♏
Γενικά
Μην αφήσεις σήμερα τον εαυτό σου, Σκορπιέ μου, να μπει σε δεύτερη μοίρα από επιπόλαιες σκέψεις ή ανώφελες αποστολές. Η εστίαση στις καταστάσεις που σε απασχολούν, είναι σημαντική, ανεξάρτητα από το τι θ’ αρχίσει τώρα. Ξεκίνησες πάντως να αντιλαμβάνεσαι, ότι έχεις φέρει τις υποθέσεις σου σε καλό σημείο κι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στα αισθηματικά σου, Σκορπιέ μου, και δε θα έχεις πολύ καλή διάθεση. Προβλήματα και λογομαχίες που υπάρχει κίνδυνος να προκύψουν με το σύντροφό σου, αποφεύγονται, αν μιλήσεις ήρεμα και χωρίς να αναφέρεσαι σε προβλήματα του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα σου κάνουν προτάσεις, που πρέπει να δεις με πολύ σοβαρότητα, αφού φαίνονται συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, επειδή οι υποχρεώσεις που έχεις, είναι πάρα πολλές. Μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.  

Τοξότης♐
Γενικά
Ασφαλώς, Τοξότη, είναι πάντοτε συνετό να εκπληρώνεις τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, αλλά σήμερα το μυαλό σου πιθανώς ν’ απασχολείται από άλλα πράγματα. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, αλλά η επιθυμία σου για κοινωνικοποίηση είναι ισχυρότερη από την αποφασιστικότητά σου να αφιερώσεις χρόνο σε κάποια θέματα που έρχονται από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στο εξής, Τοξότη, να πας πολύ καλά στον αισθηματικό σου τομέα. Υπάρχει σήμερα η ευκαιρία να συζητήσεις με το σύντροφό σου για δύσκολα θέματα του παρελθόντος και να προσπαθήσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πολύ καλή συνεργασία στη δουλειά σου, Τοξότη, και θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Προτάσεις που θα σου γίνουν, πρέπει να μελετηθούν καλά, επειδή τα πράγματα ίσως να μην είναι έτσι όπως ακούγονται. Μην πάρεις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου. Πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις. 

Αιγόκερως♑
Γενικά
Υπάρχει πάντα ένα παρορμητικό στοιχείο στη συμπεριφορά σου, Αιγόκερε, αλλά καταφέρνεις να επωφεληθείς από τον προχωρημένο σχεδιασμό σου. Είναι εύκολο να κάνεις τα πάντα να φαίνονται καλά, όταν δεν υπάρχουν άμεσα εμπόδια για την πρόοδό σου. Οι κινήσεις σου διατηρούν τη θετική σου στάση, ακόμη κι όταν πρέπει ν’ αλλάξεις τα σχέδιά σου, για να πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι δυνατές σχέσεις, Αιγόκερέ μου, αντέχουν και στα δύσκολα. Αν σήμερα γίνουν συζητήσεις σε έντονους τόνους, πρέπει να δεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις, ώστε να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι υποχρεώσεις και πάλι θα είναι πάρα πολλές, Αιγόκερέ μου, κι εσύ θα πνίγεσαι μέσα στο άγχος. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά και να βρεις τις βέλτιστες λύσεις για τη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις από παλιά.  

Υδροχόος♒ 
Γενικά
Απρόοπτες καταστάσεις σου δημιουργούν μεγάλο άγχος, Υδροχόε μου, κι αυτό γίνεται αφορμή να δυσκολευτείς περισσότερο στην διεκπεραίωση των προσωπικών σου ζητημάτων. Η ψυχραιμία είναι η μόνη λύση σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Μη φοβηθείς και να προχωρήσεις όσο αργά απαιτείται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Υδροχόε μου, να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κοίτα το μέλλον και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου, που έχει κάποια παράπονα από σένα και δεν τα λέει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, Υδροχόε μου. Αυτή την περίοδο θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Μη γκρινιάζεις και προσπάθησε να τις ξεφορτωθείς, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Πρέπει σήμερα να προσέχεις απέναντι σε συμφωνίες και υπογραφές στα οικονομικά σου. 

Ιχθύες♓ 
Γενικά
Απόφυγε αυτό το διάστημα, Ιχθύ μου, να ξεκαθαρίσεις πράγματα για τα οποία δε γνωρίζεις όλες τις παραμέτρους. Ο απαιτούμενος χρόνος αντιμετώπισης καταστάσεων θα χρειαστεί να επιμηκυνθεί. Μην επιτρέψεις σε οποιονδήποτε να σε πιέσει προς την κατεύθυνση που επιθυμεί. Άκουσε την εσωτερική σου φωνή και πράξε ανάλογα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να είσαι πιεστικός απέναντι στο ταίρι σου, Ιχθύ μου. Μη λες πράγματα που μπορεί να τον εκνευρίσουν κι οδηγηθείτε σε λογομαχίες. Μπορείς να περάσεις ήρεμα μαζί του, αν βγάλεις τη συναισθηματικότητα που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχουν πολλά θέματα που σε απασχολούν, Ιχθύ, και θέλεις να λύσεις. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συνεργασίες και να υπογράψεις συμβόλαια, που αφορούν το μέλλον της δουλειάς σου. Μείνε μακριά από οικονομικές συμφωνίες. Όποια συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα, θα χρειαστεί προσεκτικό χειρισμό, για ν’ αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

oroskopos.gr