Σελίδες

Thessaloniki video tour

13/8/18

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Δευτέρας 13-8-2018




Κριός♈
Γενικά
Σήμερα, Κριέ, που ο Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω, θα αισθάνεσαι πολύ ισχυρός για όσα έρχονται, και θα νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση. Ακόμη όμως και οι άνθρωποι με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση χρειάζονται, από καιρού εις καιρόν, κάποια μικρή επιβεβαίωση. Μια αίσθηση ανεξαρτησίας θα σε βοηθήσει να λύσεις τις υποθέσεις που εξακολουθούν να σε απασχολούν. Η επιτυχία σήμερα θα σε συνοδεύει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Κριέ, σήμερα θα υπάρξουν μερικά προβλήματα με το σύντροφό σου, οφειλόμενα στη δική σου συμπεριφορά. Καλό είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου και να μην ξοδεύεις το χρόνο σου σε άλλα θέματα, που δεν έχουν ουσία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, σήμερα θα είναι καλά, αλλά μερικές καθυστερήσεις που θα συμβαίνουν, θα σ’ εκνευρίζουν αφάνταστα. Απόφυγε να πάρεις γρήγορες αποφάσεις για ζητήματα που αφορούν το μέλλον. Συνεχίζουν να σε προβληματίζουν τα οικονομικά σου, αν και τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Θα μπεις σε περίοδο που θ’ αρχίσουν να ισορροπούν περισσότερο.  

Ταύρος♉
Γενικά
Το μυαλό σου σήμερα, Ταύρε, θα αγωνίζεται να κινηθεί γρήγορα και πρακτικά, ώστε να τα προλάβεις όλα. Έχεις έξυπνες ιδέες, οπότε θα δώσεις λύσεις σε πολλά ζητήματα που τώρα ίσως φαίνονται άλυτα. Μπορείς να κάνεις μια συζήτηση με κάποιο δικό σου άτομο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κουράσεις το σύντροφό σου, Ταύρε μου. Μην του λες πράγματα, που μπορεί να τον αγχώσουν και προβληματίσουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεξε τις παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα, Ταύρε. Απόφυγε σήμερα να ανακοινώσεις σε συνεργάτες σου τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου πάντως θ’ αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα. 

Δίδυμοι♊
Γενικά
Δεν είσαι εκτός ελέγχου, Δίδυμέ μου, αλλά συμπεριφέρεσαι λίγο απερίσκεπτα, συγκριτικά με τον τρόπο που ενεργείς συνήθως. Εξακολουθείς όμως ν’ αντιλαμβάνεσαι καλά τους κινδύνους που μπορεί να έρθουν στον δρόμο σου, οπότε μην αισθανθείς την ανάγκη να σταματήσεις αυτό που κάνεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Δίδυμε, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που ίσως παρασυρθείς και γίνεις πιεστικός.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι δυνατότητες που έχεις για να καταφέρεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμε, είναι γνωστές σε όλους. Μη χαλαρώσεις και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν και αφορούν τον τομέα της εργασίας σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει όμως ν’ ανησυχείς, αφού στο εξής τα πράγματα θα βελτιωθούν και θα έχεις πιο πολλά έσοδα.    

Καρκίνος♋
Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, που ο Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω, η σταθερότητα κι η σύνεση θα βρεθούν «στον αέρα» και οι υπάρχουσες υποχρεώσεις θα γίνουν υποσχέσεις. Αυτή τη φορά, αντί να περιμένεις τους ανθρώπους να επιστρέψουν αυτόματα στο λόγο τους, πρέπει εσύ να κινήσεις τα νήματα για ν’ αποκτήσεις εκείνο που 

θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Καρκίνε μου, σήμερα θα είναι στάσιμα. Για να προσφέρεις ομορφότερες στιγμές στη σχέση σου, προσπάθησε να μιλήσεις στο σύντροφό σου και να εξωτερικευτείς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα, Καρκίνε, και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα έξοδα συνεχίζουν την παρουσία τους κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι, ότι ξεκινάει μια περίοδος που θ’ αποδειχθεί καλύτερη για τα οικονομικά σου.   

Λέων♌
Γενικά
Είσαι ένα εξαιρετικά οργανωμένο άτομο, Λέων, αλλά ασχολήθηκες με πράγματα που μάλλον σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου. Υπάρχει κάποιο οικογενειακό θέμα που σε προβληματίζει πάρα πολύ. Εάν δε μιλήσεις με το εμπλεκόμενο άτομο, δε θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις σ’ αυτά που θέλεις. Φρόντισε να το κάνεις γρήγορα, αφού αυτά τα ζητήματα δεν παίρνουν αναβολές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη, Λέων, και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Είναι ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε κάποιες πτυχές της σχέσης της, ώστε το μέλλον της να γίνει πιο σαφές.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις όλες τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα, Λέων, να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές αυτή την περίοδο, διότι θα έχεις προβλήματα, παρόλο που τα πράγματα έχουν αρχίσει να πηγαίνουν καλύτερα. 

Παρθένος♍
Γενικά
Υπάρχουν μερικές απολαυστικές μέρες, Παρθένε, που έρχονται στο δρόμο σου κι εσύ είσαι διατεθειμένος να αφιερώσεις απόλυτα κάθε στιγμή στο να κάνεις πράγματα που λατρεύεις. Ευτυχώς - κι αυτό δε συμβαίνει πολύ συχνά - μια ονειρική περίοδος ξεκίνησε και το πλανητικό σκηνικό θα είναι με το μέρος σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, Παρθένε μου, για θέματα που θα φέρουν αντιπαραθέσεις μαζί του. Προτίμησε να αναδείξεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου, για να περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κινήσου σήμερα με μεθοδικότητα και δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά σου. Καλό όμως είναι, πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς τις εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιήσεις. 

Ζυγός♎
Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, που ο Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω, σου προσφέρονται ευνοϊκές συνθήκες. Αυτό θα συνεχιστεί για αρκετό χρονικό διάστημα, αλλά δεν είναι λόγος για ν’ αδιαφορείς για όσα συμβαίνουν γύρω σου και ν’ αγνοείς τα σημάδια που παρουσιάζονται. Δείξε σοβαρότητα και μην αφήνεσαι σε καταστάσεις, που μπορούν μακροπρόθεσμα να σε βλάψουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά πράγματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν στη σχέση σου, Ζυγέ, θ’ αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις πιο άνετα. Επιπλέον, σήμερα θα έχεις την κατανόηση του συντρόφου σου και θα βρείτε λύσεις για τη σχέση σας και το μέλλον της.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου αυτή την περίοδο, Ζυγέ, δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν πολλή επιτυχία. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Οι συζητήσεις που θέλεις να κάνεις, για βελτίωση ή τακτοποίηση των καταστάσεων, ευνοούνται. 

Σκορπιός♏
Γενικά
Έχεις ασυνήθιστη διάθεση, Σκορπιέ, έτσι δεν είναι; Πάρτι, γέλιο με φίλους και συζήτηση με νέους ανθρώπους. Καθόλου συνηθισμένη για τις τυπικές σου επιδιώξεις. Μην το κάνεις όμως σήμερα, αφού υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να λύσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι δε θα βρεθεί χρόνος κάποια στιγμή, για να κάνεις κάτι κεφάτο και να αισθανθείς άνετα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ μου, να είσαι ήρεμος όταν μιλήσεις στο ταίρι σου, ώστε να νιώσει ότι παραμένεις κοντά του. Κάνε μια ανοιχτή συζήτηση, σε χαμηλούς όμως τόνους, για να αισθανθείς καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, η τυπικότητα κι η υπευθυνότητα που έχεις, θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Απόφυγε τα πολλά έξοδα. Ευνοείσαι να κάνεις προσεκτικές οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.  

Τοξότης♐
Γενικά
Δεν υπάρχει κάτι, Τοξότη, που να μην μπορείς να πετύχεις, αν το βάλεις στο νου σου. Και το μυαλό σου τώρα σίγουρα γυρίζει, επειδή έχεις να λύσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν. Μην προσπαθήσεις να τα αποφύγεις, διαφορετικά δε θα ησυχάσεις. Σε βεβαιώνω, πως με ό,τι καταπιαστείς σήμερα, θα υπάρξει απόλυτη επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις σε άλλους τομείς, Τοξότη μου, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να προσπαθήσεις να περάσεις σήμερα περισσότερες στιγμές με το σύντροφό σου, για ν’ αποφύγεις παράπονα κι εντάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεις σήμερα πολλούς στόχους που έχεις βάλει, Τοξότη, ν’ αρχίζουν να υλοποιούνται. Αν σου κάνουν καινούργιες προτάσεις, πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά αν είναι συμφέρουσες και αν τελικά θα έχουν επιτυχία. Φρόντισε να μη σε πιάνει η χαλαρότητα και να προγραμματιστείς περισσότερο, για να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που έχεις αυτή την περίοδο. 

Αιγόκερως♑
Γενικά
Ίσως αυτή τη μέρα, Αιγόκερε, να χρειαστεί να κάνεις κάποια αυτοσχέδια… συμβουλευτική, οπότε προετοίμασε τον εαυτό σου. Κάποιο δικό σου άτομο θα ζητήσει τη βοήθειά σου. Φρόντισε να του τη δώσεις απλόχερα. Σήμερα, πάντως, που ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σου, το πλανητικό σκηνικό σ’ ευνοεί και θα πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε σήμερα, Αιγόκερε, να είσαι καλά ψυχολογικά απέναντι στο ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία, που ίσως έχεις αυτές της μέρες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φέρει τη δουλειά σου σε σημείο, απ’ όπου θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργιες συνεργασίες. Πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες στα οικονομικά σου. Μην κάνεις, λοιπόν, άλλα έξοδα.  

Υδροχόος♒ 
Γενικά
Αν καταφέρεις, Υδροχόε, να πετύχεις την απόλυτη συγκέντρωση στο στόχο σου και να μη αποσπάσεις την προσοχή σου σε ασήμαντες καταστάσεις, πολύ σύντομα θα δεις τα πράγματα να οδηγούνται σε πραγματική ολοκλήρωση, χωρίς κόπο. Τα άστρα στηρίζουν αυτή σου την προσπάθεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχουν μέσα σου κάποιες απορίες, Υδροχόε μου, προερχόμενες από τη στάση του συντρόφου σου. Μην έχεις όμως συμπεριφορά, που υποδεικνύει ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε μου, πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν το παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό είναι πριν απαντήσεις, να δεις αν είναι συμφέρουσες. Αρχίζουν σιγά – σιγά κι έχουν κάποια ισορροπία τα οικονομικά σου, άσχετα αν εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, επειδή τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε πάντως να κάνεις σήμερα περιττές αγορές. 

Ιχθύες♓
Γενικά
Αν γνωρίζεις, Ιχθύ μου, ότι πρέπει να έρθεις σε επαφή με κάποιον, κάνε το σήμερα κι όχι αργότερα. Τις επόμενες ημέρες, θα είναι δύσκολο να οργανώσεις ακόμη και τις πιο συνηθισμένες συνομιλίες. Το πλανητικό σκηνικό γενικά σ’ ευνοεί και θα έχεις μια υπέροχη μέρα. Γιατί, λοιπόν, να μην κάνεις τις προβλεπόμενες κινήσεις σου και να τελειώνεις με θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν; Πάρε τις ευκαιρίες που σου δίνονται κι οι επιτυχίες σου θα είναι πολλές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ μου, θα θελήσεις να πεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Καλύτερα όμως ν’ αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν τη σχέση σου, αφού αυτή η περίοδος δεν ευνοεί ιδιαίτερα την επικοινωνία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις ν’ αλλάξεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα, Ιχθύ. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την εργασία σου. Τα οικονομικά σου δε θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα τακτοποιήσεις τα πάντα, με τον καλύτερο τρόπο.

oroskopos.gr