Σελίδες

Thessaloniki video tour

12/8/18

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Κυριακής 12-8-2018




Κριός♈
Γενικά
Η καθημερινότητα σ’ έχει κουράσει, Κριέ μου, και θέλεις να κάνεις αλλαγές σε πολλά πράγματα. Πριν όμως προχωρήσεις σε οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά και να μη διστάσεις να ζητήσεις τη συμβουλή δικών σου ατόμων. Θα ήταν καλύτερα απόψε το βράδυ να βγεις με φιλικά σου πρόσωπα, σ’ ευχάριστο και χαλαρό περιβάλλον, για να ξεδώσεις και ν’ αποσπάσεις το νου σου από τις καθημερινές ευθύνες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σας, Κριοί, μερικοί από εσάς θέλετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα και άλλοι να σταματήσετε σχέσεις που σας κουράζουν, ενώ δε σας προσφέρουν κάτι. Πριν οποιαδήποτε κίνηση όμως, απαιτείται προσεκτική σκέψη!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, τα πας μια χαρά. Καλό είναι, να περάσεις το βράδυ με αγαπημένα πρόσωπα, για να νιώσεις καλύτερα. Τα έξοδα συνεχίζουν να πιέζουν κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι, ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα αποδειχθεί καλύτερη για τα οικονομικά σου.

Ταύρος♉
Γενικά
Μπορεί να έχεις κάποια παράπονα από άτομα της οικογένειας σου, Ταύρε μου. Καλό είναι σήμερα να μην κάνεις συζητήσεις για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις, αφού ίσως έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, κάνοντας ευχάριστες σκέψεις και προγραμματίζοντας τις επόμενες κινήσεις σου, ώστε να εξασφαλίσεις τις ανώτερες δυνατές αποδόσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα τις αντιπαραθέσεις και τους καβγάδες με το ταίρι σου, Ταύρε μου. Με συζήτηση σε χαμηλούς τόνους προσπάθησε να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μη χαλάς την ψυχολογική σου κατάσταση, Ταύρε μου, για θέματα δουλειάς. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα, διότι θα έχεις προβλήματα, παρόλο που τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να πηγαίνουν καλύτερα.

Δίδυμοι♊
Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, μπορείς να επιδοθείς σε δημιουργικές ασχολίες, για να εκτονωθείς από την ρουτίνα της καθημερινότητας που σ’ έχει κουράσει πολύ. Θα δεις αρκετές καταστάσεις από τη θετική τους πλευρά και θα αισθανθείς καλύτερα. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά ευχάριστη και θα κάνεις πολλά σχέδια για το μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Δίδυμε, θα δώσεις και θα πάρεις μέσα στη σχέση σου. Είναι καλή ευκαιρία να πεις στο σύντροφό σου τι επιθυμείς, αφού αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Δίδυμε, φρόντισε να χαλαρώσεις από τα θέματα της δουλειάς. Από αύριο, έχεις να κάνεις πάρα πολλά. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα, παρόλο που είναι σίγουρο ότι τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν.

Καρκίνος♋
Γενικά
Μερικά πράγματα που ίσως συμβούν σήμερα, Καρκίνε μου, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Καλό είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στο οικογενειακό περιβάλλον, θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Οφείλεις να έχεις προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις σήμερα με το σύντροφό σου, Καρκίνε, συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δε θα υπάρξει κέρδος. Προτιμείστε να ξεσκάσετε σε μια εξόρμηση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, θα πάνε αρκετά καλά. Προσπάθησε σήμερα να φορτίσεις τις μπαταρίες σου για την εβδομάδα που έρχεται. Έχεις φέρει τα οικονομικά σου σε πολύ καλό σημείο, αλλά απόφυγε να κάνεις έξοδα που θα σε οδηγήσουν εκτός προγράμματος.

Λέων♌
Γενικά
Ξεκινάει μια πολύ καλή περίοδος για σένα, Λέων. Οι θετικές εξελίξεις, οι ελπίδες κι ο δυναμισμός σου έρχονται να τονώσουν το ηθικό σου και την ψυχολογική σου κατάσταση. Με μεγάλη σου ανακούφιση θα διαπιστώσεις, ότι οι σκληροί κόποι και οι αγώνες που έκανες μέχρι τώρα, δεν πάνε χαμένοι. Η κοινωνικότητά σου προβλέπεται να είναι πολύ αυξημένη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Λέων, σήμερα θα είναι αρκετά καλά, αν διώξεις τις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που ίσως έχεις για το σύντροφό σου. Η αγάπη σου είναι αρκετή, για να ξεπεράσεις τα πάντα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε προβληματίζουν αρκετά τα θέματα της δουλειάς σου, Λέων, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, καλό θα είναι να ξεκουραστείς λίγο. Μην συνεχίζεις να κάνεις κινήσεις που σε θέτουν εκτός προϋπολογισμού. Πρέπει να δεις με σοβαρότητα τα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις άμεσα κάποια ζητήματα.

Παρθένος♍
Γενικά
Μην αφήνεις πολλές καταστάσεις στην τύχη τους, Παρθένε μου. Μπορείς να κινηθείς επικεντρωμένα, για να τακτοποιήσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Ο δυναμισμός που θα έχεις σήμερα, θα είναι μεγάλος και με οτιδήποτε καταπιαστείς, θα βγει εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Εκμεταλλεύσου τα αποθέματα ενέργειας που έχεις, καθώς προκύπτει μια μεγάλη ευκαιρία επιτυχίας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Παρθένε, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν δεν κλείνεσαι στον εαυτό σου και δε διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σ’ ευχαριστεί.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχουν προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα, Παρθένε μου. Προτείνω όμως, σήμερα που είναι Κυριακή, να χαλαρώσεις και κάνοντας μια αναδρομή να θυμηθείς, ότι σε ανάλογες περιπτώσεις πάντα τα κατάφερνες μια χαρά. Οικονομικά προβλήματα, μαζί πολλά έξοδα, σ’ εκνευρίζουν και σου χαλούν τη διάθεση. Είναι απαραίτητο να μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις αυτή την περίοδο.

Ζυγός♎
Γενικά
Μπορείς σήμερα να ξεπεράσεις κάποιες ενδεχόμενες δυσκολίες, Ζυγέ μου, αν προσαρμόσεις τη συμπεριφορά σου. Ίσως σε μερικά πράγματα να φταις κι εσύ. Έχεις μεγάλο δυναμισμό κι αυτοπεποίθηση και δεν είναι τώρα η στιγμή ν’ αφήσεις κάποιες ευκαιρίες να περάσουν ανεκμετάλλευτες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, Ζυγέ, σ’ ευνοεί κι η σχέση σου θα πάρει άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Μπαίνεις σε περίοδο που πολλά θέματα που σε προβληματίζουν, θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι η παραπάνω ευνοϊκή πλανητική περίοδος θα βοηθήσει να κάνεις μια νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ζυγέ, πηγαίνει αρκετά καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς, αφού έχεις φορτιστεί πολύ αυτή την εβδομάδα. Θα σου βγουν κάποια έξοδα που δεν περίμενες και θα εκνευριστείς. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς σε νέα.

Σκορπιός♏
Γενικά
Είσαι σε αναμονή, Σκορπιέ, και περιμένεις να εξελιχθούν κάποια πράγματα για διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ηρέμησε, μην εκνευρίζεσαι και να ξέρεις, ότι όλα θα έρθουν και θα είναι πολύ καλά. Μπορείς να βάλεις καινούργιους στόχους και νέα θεμέλια σε θέματα που υπάρχουν ήδη, αλλά είναι προβληματικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Για να αποφύγεις λογομαχίες με το σύντροφό σου, Σκορπιέ μου, βοήθησέ τον σήμερα να κατανοήσει μερικά πράγματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς πάντα να πετυχαίνεις αυτό που θέλεις στη δουλειά σου, Σκορπιέ. Σήμερα, προτίμησε να περάσεις χαλαρά κι ευχάριστα. Τα έξοδα που έχεις, συνεχίζονται κι αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Αυτό που σε διαβεβαιώνω είναι, ότι πρέπει να ηρεμήσεις και να ξέρεις ότι έρχονται καλύτερες μέρες.

Τοξότης♐
Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Άλλωστε, εσύ είσαι από τα άτομα που καταφέρνουν πάντα να ελίσσονται και να συμπεριφέρονται όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και τώρα. Μην αφήσεις κάποια μικροπροβλήματα, που σε βεβαιώνω ότι είναι περαστικά, να χαλάσουν την ψυχολογία σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να εμπιστευτείς το σύντροφό σου, Τοξότη, που έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Τοξότη, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο πιο χαλαρά γίνεται. Τα οικονομικά σου δε θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

Αιγόκερως♑
Γενικά
Καλό είναι, Αιγόκερέ μου, μερικές φορές ν’ ακούς και τους άλλους, πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Για ν’ αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, φρόντισε να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να ακούσεις τι θέλουν να σου πουν. Μπορείς να πας μια εκδρομή για να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις και τι σε κουράζει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, Αιγόκερε, αλλά αυτό πρέπει να το καταλάβει κι ο σύντροφός σου. Μη σταθείς σήμερα σε προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν. Καλό είναι να τα ξεχάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μάθε ότι η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει, αφού η Αφροδίτη από το Ζυγό θα κάνει τους άλλους να μαγνητίζονται από σένα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά από αύριο. Στην Κυριακή σου, φρόντισε να ξεκουραστείς. Συνεχίζουν να σε προβληματίζουν τα οικονομικά σου, αν και τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Θα μπεις σε περίοδο που θ’ αρχίσουν να ισορροπούν περισσότερο.

Υδροχόος♒
Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, θα ασχοληθείς με θέματα παιδιών ή γενικά με αγαπημένα σου άτομα. Προσπάθησε να τα ακούσεις και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μην αναλώνεσαι τόσο πολύ σε άλλα ζητήματα. Οι υποχρεώσεις που έχεις, είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις, ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου. Λάβε τα μέτρα σου και όλα θα πάνε καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα, Υδροχόε, σήμερα θα είναι μεγάλος, ενώ θα κάνεις συζητήσεις που θα θέσουν πολύ καλές βάσεις για το μέλλον της σχέσης σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, θα έχεις ισορροπία και θα δρομολογηθούν πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα. Σήμερα όμως είναι Κυριακή, οπότε άφησέ τα όλα αυτά για την εβδομάδα που έρχεται. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου πάντως θ’ αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα.

Ιχθύες♓
Γενικά
Σταμάτα να τρέχεις συνεχώς πίσω από τις καταστάσεις, Ιχθύ μου, οργάνωσε τη ζωή σου, στηρίξου στις ικανότητές σου και θ’ ανακαλύψεις, πως μπορείς να κάνεις θαύματα. Όλα για σένα θα είναι ευνοϊκά αυτή την περίοδο. Βάλε, λοιπόν, τους στόχους σου και ξεκίνα να τους επιδιώκεις, αφού δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα σου η αποτυχία. Κάνε τα πάντα για να πετύχεις, γνωρίζοντας ότι η εύνοια της τύχης είναι μαζί σου κι εσύ χρειάζεται απλά να προσπαθήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Ιχθύ μου, να έχεις κριτική στάση απέναντι στο σύντροφό σου. Μπορείς να βγάλεις τον ρομαντισμό και τον ερωτισμό σου, διαφορετικά θα έχεις αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αλλά σήμερα καλύτερα να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από την πίεση της εβδομάδας. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει όμως να ανησυχείς, αφού στο εξής τα πράγματα θα βελτιωθούν.

oroskopos.gr