Σελίδες

Thessaloniki video tour

19/8/18

Τα 10 χαρακτηριστικά των δυναμικών γυναικών που δεν μπορούν να διαχειριστούν οι άνδρες




Αυτό που θέλουν να γίνουν τα περισσότερα κορίτσια, όταν μεγαλώσουν. Αυτή η πετυχημένη...
γυναίκα που θέλουν όλοι οι άνδρες, όμως τους φοβίζει και λίγο.

Τι κάνει όμως μια γυναίκα δυναμική; Και γιατί είναι δύσκολο για τους άνδρες να τη διαχειριστούν;

Όλες οι γυναίκες που είναι ανεξάρτητες και δυναμικές, τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα, συγκεντρώνουν κάποιες ιδιότητες.

Αυτές είναι οι δέκα «αρετές» που έχουν οι γυναίκες αυτές και ο λόγος που τρομάζουν τους άνδρες:

1. Αγωνίζεται μόνη της

Είναι υπερήφανη και μπορεί να φροντίσει μόνη της τον εαυτό της. Δεν χρειάζεται έναν άνδρα για να στηριχτεί και μπορεί τα βγάλει πέρα μόνη της. Είναι υπεύθυνη για τον εαυτό της και δίνει ότι παίρνει.

2. Ξέρει τι θέλει

Ξέρει τον εαυτό της και ξέρει τι θέλει στη ζωή της. Δεν διστάζει και αν θέλει κάτι, το προσπαθεί μέχρι να το πετύχει.

3. Σέβεται την ειλικρίνεια και την ευαισθησία

Δέχεται όλα τα συναισθήματα, ακόμη και τα αρνητικά. Είναι τίμια αλλά και έχει υπομονή με τους άλλους και δεν περιμένει τίποτα λιγότερο από αυτούς.

4. Δεν φοβάται την οικειότητα

Δεν φοβάται να έρθει κοντά με κάποιον ή τη δέσμευση. Ωστόσο, είναι προσεκτική ποιους βάζει στη ζωή της γιατί η εμπειρία έχει δείξει ότι δεν «κάνουν» όλοι οι άνθρωποι.

5. Είναι ανθρώπινος ανιχνευτής ψεύδους

Μπορεί να καταλάβει πότε της λες ψέματα ή υποκρίνεσαι. Έχει ζήσει πράγματα και πλέον βλέπει μπροστά. Αν δεν είσαι αληθινός μαζί της, τότε θα σε βγάλει από τη ζωή της.

6. Χρειάζεται ακεραιότητα, σεβασμό και συνέπεια

Ξέρει τι αξίζει και δεν πρόκειται να ενδώσει σε υποκριτές. Δεν ανέχεται τα παιχνίδια και αν κάποιος δεν είναι «εκεί», του λέει αντίο. Αντίθετα, αν τη σεβαστεί και της φερθεί όπως πρέπει, θα ανταμειφθεί.

7. Μπορεί να έχει έντονη προσωπικότητα και να είναι δύσκολο να τη διαχειριστείς

Σίγουρα έχει περάσει πολλά για να φτάσει να είναι δυνατή και ανεξάρτητη. Κάνει τα πάντα με πάθος και ίσως να μην μπορεί να το διαχειριστεί ο καθένας. Λέει τι πιστεύει, δείχνει τα συναισθήματά της, έχει τα πάνω και τα κάτω της.

8. Ξέρει την αξία της αλλά και τη δική σου

Κοντρολάρει τη ζωή της. Αν της φερθείς σωστά, θα κάνει τα πάντα για σένα. Αν την προδώσεις, μην περιμένεις συγχώρεση.

9. Αγαπάει άνευ όρων

Είναι πιστή στις σχέσεις της, σέβεται και εκτιμά αυτόν που έχει δίπλα της. Σε όλους τους τομείς.

10. Θα σε κάνει καλύτερο

Θα σε αναλύσει και θα σου δείξει ποιος είσαι και τι μπορείς να γίνεις και να κάνεις. Μπορεί να «σκαλώσει» έναν άνδρα αυτό, καθώς αυτός θέλει να έχει πάντα τον έλεγχο του εαυτού του. Αλλά αν το αποδεχτεί, θα έχει μια μοναδική εμπειρία να εξελιχθεί.

Μόνο ένας άνδρας που ξέρει ποιος είναι και τι θέλει μπορεί να «αντέξει» μια δυναμική γυναίκα. Να μην φοβάται μήπως τον επισκιάσει. Πρέπει να τα έχει βρει με τον εαυτό του και να μην έχει κόμπλεξ. Πολλές φορές οι άνδρες νιώθουν απειλή από μια πετυχημένη γυναίκα και ενώ μπορεί να τους εντυπωσιάζει, προτιμούν άλλες γυναίκες, ώστε να έχουν αυτοί το πάνω χέρι.

Φυσικά, κανείς, άνδρας ή γυναίκα, δεν είναι τέλειος. Ελαττώματα έχουν όλοι ωστόσο αν προσπαθούν πολύ, μπορούν να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.