Σελίδες

Thessaloniki video tour

15/7/18

Πρέπει ή δεν πρέπει να πίνεις νερό με λεμόνι με το που ξυπνήσεις;




Έχει μαγικές ιδιότητες το νερό με το λεμόνι αν το πίνουμε το πρωί; Ναι ή όχι;...

Πρέπει ή δεν πρέπει να πίνεις νερό με λεμόνι με το που ξυπνήσεις;

Θυμάσαι που λέγαμε ότι τόσο καιρό πίνεις το ζεστό νερό με το λεμόνι λάθος; Ε αφού βεβαιωθήκαμε ότι τώρα ξέρεις πως και πότε πρέπει να το απολαμβάνεις, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τις ευεργετικές ιδιότητες του ροφήματος που δεν γνωρίζαμε.

Σύμμαχος στο αδυνάτισμα
Σου ακούγεται αδύνατο, κι όμως το λεμόνι περιέχει την πεπτίνη, ουσία που βοηθάει πολύ στην αποτελεσματικότητα οποιασδήποτε δίαιτας γιατί προκαλεί αίσθημα κορεσμού και μας κάνει να μην πεινάμε. Παράλληλα, χάρη στις αντισηπτικές του ιδιότητες, το πρωινό αυτό ρόφημα καθαρίζει τον οργανισμό από τις επικίνδυνες τοξίνες και η διουρητική του δράση, αυξάνει την παραγωγή των ενζύμων που κινητοποιούν την αποτοξινωτική λειτουργία του οργανισμού.

Λαμπερή επιδερμίδα
Αντιμετωπίζεις προβλήματα ακμής; Το μαγικό αυτό ρόφημα περιέχει βιταμίνη Κ και καταπολεμά τα βακτήρια που δημιουργούν τα –τόσο ενοχλητικά- σπυράκια. Δοκίμασε το και σε λίγες μέρες θα δεις μεγάλη αλλαγή στο δέρμα σου. Δε θα σου εγγυηθούμε ότι θα φύγουν αμέσως αλλά, σίγουρα, θα αποκτήσεις λαμπερότερο πρόσωπο από ποτέ.

Βοηθός για άμεση πέψη
Το κιτρικό οξύ που περιέχεται στο λεμόνι συμβάλλει στην υγεία του γαστρεντερικού συστήματος και ανακουφίζει τους πόνους στην κοιλιά. Έρευνες έχουν δείξει ότι πίνοντας νερό με λεμόνι το πρωί εξισορροπούνται καλύτερα τα οξέα του στομάχου, ενώ αποβάλλονται περισσότερες τοξίνες από το γαστρεντερικό και από το ήπαρ. Κι όλα αυτά μόνο με ένα ποτήρι το πρωί. Τέλειο;

Ενίσχυση του ανοσοποιητικού
Επειδή παρέχει στον οργανισμό μας βιταμίνη C, βοηθάει στην πρόληψη του κοινού κρυολογήματος και άλλων ιώσεων. Επιπλέον, το λεμόνι προσφέρει στο σώμα κάλιο, μαγνήσιο και αντιοξειδωτικά που ενισχύουν το αναπνευστικό σύστημα, βοηθώντας ακόμα και στην καταπολέμηση του άσθματος.  Τέλος, βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου που είναι απαραίτητο για έναν γερό οργανισμό.

Ακόμα δεν πείστηκες για την νέα πρωινή συνήθεια;