Σελίδες

Thessaloniki video tour

16/7/18

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Δευτέρας 16-7-2018




Κριός♈
Γενικά
Χρειάζεται σήμερα να δείξεις λίγη ψυχραιμία, Κριέ, και προπάντων να μην αγχώνεσαι προσπαθώντας να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις που σε πιέζουν και κουράζουν. Μπορείς να βάλεις πρόγραμμα στη μέρα σου και να λύσεις τις υποθέσεις σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Κριέ, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Εσύ φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, για να φύγουν οι ανασφάλειες από το σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου σήμερα, Κριέ, θα είναι καλά, αλλά μερικές καθυστερήσεις που θα συμβαίνουν, θα σ’ εκνευρίζουν αφάνταστα. Απόφυγε να πάρεις γρήγορες αποφάσεις για ζητήματα που αφορούν το μέλλον. Συνεχίζουν να σε προβληματίζουν τα οικονομικά σου, αν και τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Θα μπεις σε περίοδο, που θ’ αρχίσουν να κινούνται ακόμη θετικότερα.

Ταύρος♉
Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα. Οι πλανήτες θα σου δώσουν μεγάλη δυναμικότητα, αλλά πρέπει να βάλεις ψηλά στις προτεραιότητές σου αυτό που θέλεις να τελειώσεις πρώτο. Έτσι, δε θα αγχωθείς και θα ολοκληρώσεις πολλές υποθέσεις σου με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει στον αισθηματικό σου τομέα, Ταύρε μου, να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, πριν μιλήσεις με το σύντροφό σου, διαφορετικά θα έχεις λογομαχίες κι εντάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεξε, Ταύρε μου, τις παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε σήμερα να ανακοινώσεις σε συνεργάτες σου τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες, αλλά σταδιακά τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα.

Δίδυμοι♊
Γενικά
Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, Δίδυμέ μου, πάνω σε θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την πορεία σου. Θα κάνεις σημαντικά βήματα στα ζητήματα αυτά, ενώ και κάποιες υποθέσεις που αφορούν το οικογενειακό σου περιβάλλον και σε προβληματίζουν, θα βρουν πολύ καλές λύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς αυτή την περίοδο, Δίδυμε, να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο προβλήματα που ταλανίζουν τη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως ένα πράγμα: Δεν πρέπει να μείνεις αδρανής αυτή την περίοδο, που είναι η Αφροδίτη στην Παρθένο, αφού η μία ευκαιρία θα διαδέχεται την άλλη και μπορείς να πετύχεις πολλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι δυνατότητες που έχεις, Δίδυμε, για να καταφέρεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα, είναι γνωστές. Μη χαλαρώσεις και σήμερα προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν και αφορούν τον τομέα της εργασίας σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει πάντως ν’ ανησυχείς, αφού στο εξής τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα έχεις πιο πολλά έσοδα.

Καρκίνος♋
Γενικά
Αρκετό τρέξιμο και πάρα πολύ άγχος, Καρκίνε μου, θα χαρακτηρίζει τη σημερινή ημέρα. Πολλές οι υποχρεώσεις, αλλά ευτυχώς μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλες. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, αλλιώς δε θ’ αποφύγεις τα λάθη. Έχεις πολλούς στόχους που επιθυμείς να υλοποιήσεις και τα θέλεις όλα εδώ και τώρα. Σε βεβαιώνω, 

ότι τα πάντα θα εξελιχθούν πολύ καλά, αλλά μην ξεχνάς ότι μερικά πράγματα θέλουν και το χρόνο τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Δίνεις στο σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, Καρκίνε μου, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου μπορείς και ξεπερνάς όσες παρεξηγήσεις έρχονται.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα, Καρκίνε μου, και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα έξοδα συνεχίζουν κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι, ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα είναι καλύτερη για τα οικονομικά σου.

Λέων♌
Γενικά
Ξεκινάει μια μέρα, Λέων μου, κατά την οποία θα είσαι σε αρκετή ένταση για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πολλές δραστηριότητες παρουσιάζονται με αρκετό ενδιαφέρον. Ξεκινάς με έντονη ενεργητικότητα και τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά σε τομείς που μέχρι τώρα σε δυσκόλευαν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση, Λέων, θα σε κάνει πιο ερωτικό και θ’ αρχίσεις να διώχνεις τις αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, δε βλέπεις με πολλή αισιοδοξία κάποιες περιπτώσεις που υπάρχουν αυτή την περίοδο. Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείς λίγο;
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις τις απαιτούμενες δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα, Λέων, για να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Απόφυγε να κάνεις χρηματικές συναλλαγές αυτή την περίοδο, καθώς θα έχεις προβλήματα, παρόλο που τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να πηγαίνουν καλύτερα.

Παρθένος♍
Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, προσπάθησε να μην κάνεις κάποια υπερβολή ή να προχωρήσεις σε βιαστικές κινήσεις. Άρχισε σιγά - σιγά να εξωτερικεύεσαι και να βγάζεις αυτό που νιώθεις. Βλάπτεις τον εαυτό σου με την αυτοαπομόνωση. Πρέπει να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν. Έχεις πάρα πολλές ιδέες που οφείλεις να ξεκινήσεις να υλοποιείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Παρθένε, να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι η Αφροδίτη, που είναι τώρα στο ζώδιό σου, θα σου φέρει δώρο μια νέα σχέση, όπως ακριβώς την ήθελες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κινήσου σήμερα με μεθοδικότητα και δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά σου. Καλό όμως είναι, πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς τις εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιήσεις.

Ζυγός♎
Γενικά
Η μέρα θα είναι αρκετά κουραστική και πιεστική, Ζυγέ μου, από τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Πρέπει να επιδείξεις μεγάλη προσοχή και ωριμότητα στις κινήσεις σου, ελέγχοντας τον εκνευρισμό σου που προβλέπεται μεγάλος. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις, κι αν τελικά χρειαστεί, κοίτα να τις σκεφτείς πολύ καλά από πριν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, Ζυγέ, δε σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Βάλε στο πρόγραμμά σου το να το πετύχεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου αυτή την περίοδο, Ζυγέ, δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Θα κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν επιτυχία. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Οι συζητήσεις που θέλεις να κάνεις, για βελτίωση ή τακτοποίηση σχετικών θεμάτων, σήμερα ευνοούνται.

Σκορπιός♏
Γενικά
Θα σε συμβούλευα σήμερα, Σκορπιέ, να επιστρατεύσεις όλη τη διαλλακτικότητά σου σε κάποια θέματα, ώστε να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα. Επιπλέον, χρησιμοποίησε τη διπλωματία που διαθέτεις, για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και θα τελειώσεις με πολλές εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί από το παρελθόν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Σκορπιέ, θα πάει πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς από άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε προβληματίζουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, η τυπικότητα κι η υπευθυνότητα που έχεις, θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Απόφυγε τα πολλά έξοδα. Μπορείς να προχωρήσεις σε άλλες οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

Τοξότης♐
Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, μπορείς να καταφέρεις απίστευτα πολλά, αν εξωτερικευτείς περισσότερο κι αρχίσεις κάποια στιγμή να ζητάς επιτέλους αυτά που πραγματικά σε ικανοποιούν. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Επιδίωξε να περάσεις τον χρόνο σου ευχάριστα, για να ξεχαστείς από κάποια θέματα που μπορεί να σ’ έχουν στεναχωρήσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Τοξότη μου, θα έχουν εντάσεις και γι’ αυτό κυρίως θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό είναι να μην εκνευρίζεσαι με το σύντροφό σου και να μην πεις πράγματα που μπορεί να τον πληγώσουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεις πολλούς στόχους σου, Τοξότη, ν’ αρχίζουν να υλοποιούνται. Εφόσον σου κάνουν καινούργιες προτάσεις, πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά αν είναι συμφέρουσες κι οδηγούν στην επιτυχία. Φρόντισε να μη σε πιάνει η χαλαρότητα και να προγραμματιστείς περισσότερο, ώστε να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που έχεις αυτή την περίοδο.

Αιγόκερως♑
Γενικά
Τον τελευταίο καιρό, Αιγόκερε, είχες έντονα τα χαρίσματα της επιτυχούς οργάνωσης και της πρωτοβουλίας με νέες ιδέες. Μπορείς και σήμερα να προχωρήσεις ακάθεκτος στα σχέδια που έχεις βάλει σε εφαρμογή και να ξέρεις, ότι σε περιμένει μεγάλη επιτυχία. Επιτέλους ανταμείβεσαι για τους κόπους σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Αιγόκερέ μου, θα έχεις κάποιες εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φέρει τη δουλειά σου σε σημείο, απ’ όπου μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Σήμερα, έχεις την ευκαιρία να κάνεις καινούργιες συνεργασίες. Πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες στα οικονομικά σου. Μην κάνεις άλλα έξοδα!

Υδροχόος♒
Γενικά
Η σημερινή μέρα, Υδροχόε μου, κάποιες στιγμές θα σου φέρνει νεύρα. Σε συμβουλεύω να δείξεις τεράστια διαλλακτικότητα και διάθεση κατανόησης σε συζητήσεις που θα κάνεις με άλλους, διαφορετικά κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις, που αφορούν στο μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Υδροχόε μου, θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που λες και κάνεις, διαφορετικά θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, πρέπει σήμερα να λύσεις προβλήματα που αφορούν το παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό είναι πριν απαντήσεις, να δεις αν είναι συμφέρουσες. Αρχίζουν σιγά – σιγά κι έχουν κάποια ισορροπία τα οικονομικά σου, άσχετα αν εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, επειδή τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε πάντως να κάνεις περιττές αγορές.

Ιχθύες♓
Γενικά
Από σήμερα, Ιχθύ, κανόνισε να βάλεις νέους στόχους, αφού έχεις όλα τα εχέγγυα για να τους πετύχεις. Οι δυνατότητές σου άλλωστε είναι πάρα πολλές και οι ιδέες σου πάντα καταπληκτικές. Η επικοινωνία σήμερα με τον περίγυρό σου θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου με φιλικά σου άτομα, από τα οποία έχεις λιγάκι απομακρυνθεί.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς, Ιχθύ, θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου, για να αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα, Ιχθύ. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν την εργασία σου. Τα οικονομικά σου δε θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις τελικά να τακτοποιήσεις τα πάντα με τον καλύτερο τρόπο.

oroskopos.gr