Σελίδες

Thessaloniki video tour

21/6/18

Γιατί να πας θάλασσα με το αμάξι όταν μπορείς να πας με σκάφος;




Γιατί να πάτε για μπάνιο με το αυτοκίνητο, τα πόδια, το τραμ ή το λεωφορείο, ενώ μπορείτε...
να πάτε με ιστιοπλοϊκά σκάφη; Απολαύστε μοναδικά μουσικά ταξίδια, διασχίζοντας τα ελληνικά θαλάσσια χρώματα με την παρέα του En lefko.

Φέτος το καλοκαίρι, από 24 Ιουνίου και για 4 Κυριακές, ο En Lefko 87.7 μεταφέρει τον παλμό του στη θάλασσα, διοργανώνοντας ημερήσιες αποδράσεις εν πλω, με φόντο το Αιγαίο!

Στα Sailing Parties 2018 οι DJs και παραγωγοί του ραδιοφωνικού σταθμού φορτώνουν τις μουσικές τους αποσκευές σε ιστιοπλοϊκά σκάφη και διοργανώνουν πάρτι στα καταγάλανα νερά του Σαρωνικού. Βουτιές, ήλιος, θάλασσα, φαγητό, άφθονη μπίρα και DJ Set με τις αγαπημένες μας μουσικές, για να βγουν οι δυο πρώτοι μήνες του καλοκαιριού χωρίς μποτιλιάρισμα, με πριβέ παραλίες και υποθαλάσσιες εξερευνήσεις!


DJ sets εν πλω:
Κυριακή 24.06, Εύα Μπουντούρη
Κυριακή 08.07 Εύα Θεοτοκάτου
Κυριακή 15.07 Σπύρος Παγιατάκης
Κυριακή 22.07 Laternative

Σημείο Αναχώρησης: Μαρίνα Δ Φαλήρου
Ώρα προσέλευσης: 09.00
Ώρα επιστροφής: 19.00-20.00
Προορισμός, ανάλογα με τον καιρό: Βαγία ή Αγ Μαρίνα ή Πρασονήσι.
Μπορείτε να προαγοράσετε το εισιτήριό σας με ένα κλικ από το Frontstage.gr, και το μόνο που θα χρειαστεί να φέρετε μαζί είναι το μαγιό σας, καθώς στην τιμή συμπεριλαμβάνονται σάντουιτς, νερό, μπίρα και αναψυκτικό. Φυσικά όποιος θέλει φέρνει και το δικό του, πατροπαράδοτο ταπεράκι.


Μοναδικές καλοκαιρινές αποδράσεις... μακριά από την καθημερινότητα της πόλης, με ευχάριστες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.