Σελίδες

Thessaloniki video tour

24/6/18

5 χρήσεις του baby oil που δεν σας περνάνε από το μυαλό!




Όλοι όταν ήμασταν μικροί θυμόμαστε ένα μπουκαλάκι λαδιού...
που μας έβαζαν στο δέρμα, για να μείνει ενυδατωμένο.

Αυτό το λάδι είναι το γνωστό baby oil, το οποίο λίγο πολύ υπάρχει σε κάθε σπίτι, πόσο μάλλον σε ένα σπίτι με μωρό! Μερικές σταγόνες στο αφρόλουτρο του μωρού σας αφήνει το δέρμα του απαλό και πλήρως ενυδατωμένο. Όμως, αυτό το λάδι, έχει και άλλες χρησιμότητες, που ίσως δεν είχατε ανακαλύψει μέχρι τώρα. Διαβάστε μερικά κόλπα, για να χρησιμοποιήσετε το baby oil.

Μπορείτε να ξοδέψετε μια περιουσία σε ακριβές λοσιόν και ορούς ή απλά να χρησιμοποιήσετε το baby oil! Ρίξτε λίγο λάδι όταν κάνετε μπάνιο και θα έχετε μια απίστευτα απαλή και μεταξένια επιδερμίδα. Και για επιπλέον ενυδάτωση και φρεσκάδα μπορείτε να ρίξετε μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο.

Θα γίνετε μανούλες;

Μην περιμένετε μέχρι να γεννήσετε για να καταπολεμήσετε τις ραγάδες, γιατί το baby oil μπορεί να γίνει ο καλύτερος σας φίλος. Απλά τρίψτε το στην κοιλιά σας για να βοηθήσει στη πρόληψη των ραγάδων, αλλά και στην ξηρότητα του δέρματος.

Θέλετε λεία και μεταξένια μαλλιά, χρησιμοποιήστε το baby oil. Ζεσταίνετε ελαφρώς το λάδι και κάνετε μασάζ στο κεφάλι σας, ύστερα το καλύπτετε με ένα σκουφάκι και το αφήνετε ένα ολόκληρο βράδυ. Το επόμενο πρωί, ξεβγάζετε τα μαλλιά σας πολλές φορές με χλιαρό νερό. Αυτή είναι μια περιποίηση που μπορείτε να τη κάνετε μία φορά το δεκαπενθήμερο και θα διαπιστώσετε, ότι τα μαλλιά σας θα γίνουν πιο λαμπερά και λεία.

Κι όμως η χρήση του baby oil δεν τελειώνει εδώ. Αν θέλετε να αποφύγετε τα δάκρυα, όταν φτάσει η στιγμή να αφαιρέσετε ένα έμπλαστρο, τότε απλώστε λίγο από το λάδι στη γύρω περιοχή. Τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά, διότι θα το τραβήξετε χωρίς να νιώσετε ίχνος από πόνο.

Ακόμα και αν θέλετε να γυαλίσετε τα έπιπλα σας, το baby oil μπορεί να το πραγματοποιήσει. Αυτό το λάδι δεν είναι τοξικό και έχει εκπληκτικά αποτελέσματα για πολλές εργασίες καθαρισμού στο σπίτι και όχι μόνο. Βάλτε λίγο λάδι σε ένα βαμβακερό ύφασμα και τρίψτε τις βρύσες, τα ασημικά σας μέχρι και τις δερμάτινες τσάντες για να φαίνονται πάντα σαν καινούριες.

Μπορεί λοιπόν να λέγεται baby oil, όμως η χρησιμότητα του το καθιστά απαραίτητο σε κάθε σπίτι, ανεξάρτητα αν έχετε ή όχι παιδιά.