Σελίδες

Thessaloniki video tour

21/6/18

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Πέμπτης 21-6-2018




Κριός♈
Γενικά
Ο κοινωνικός σου περίγυρος, Κριέ μου, αδυνατεί να αποδεχτεί τον τρόπο που κινείσαι, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κλίμα ψυχρότητας και περιστασιακών εντάσεων. Μην επιτρέπεις σε λάθος διαθέσεις να σε ζημιώσουν μακροπρόθεσμα. Χαλάρωσε και δείξε σε όλους τι αξίζεις. Η ανταπόκριση θα σ’ ενθουσιάσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Κριέ μου, από κάποιο σημείο και μετά, άρχισαν να… βάζουν νερά. Καλό, λοιπόν, είναι να κινητοποιηθείς περισσότερο και να μην αφήνεις μερικά πράγματα να περνάνε χωρίς να διορθώνονται.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις αυτά που θέλεις, Κριέ μου, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Μείνε σήμερα μακριά από περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Ταύρος♉
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα, Ταύρε, οι καταστάσεις αλλάζουν προς το καλύτερο και σου δίνεται η ευκαιρία να νιώσεις πιο ασφαλής. Μην προκαλείς με τη στάση σου αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες που χρειάζονται, για να πετύχεις χωρίς μεγάλη προσπάθεια όσα επιθυμείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, Ταύρε. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις, ότι με τις συμβουλές του θα νιώσεις καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πάντα με την ευελιξία που έχεις, Ταύρε, μπορείς και καταφέρνεις πολλά στο χώρο της εργασίας σου. Σήμερα, απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες, στις οποίες δε μπορείς να ανταπεξέλθεις. Σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, αφού στο μέλλον θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα.

Δίδυμοι♊
Γενικά
Τα ζητήματα που σου προκαλούν αίσθημα πίεσης, Δίδυμέ μου, απαιτείται να τακτοποιηθούν κι αν αυτό δεν είναι εφικτό, τουλάχιστον να δρομολογηθούν το συντομότερο. Οι εντάσεις δε σε βοηθούν να προχωρήσεις, όπως ούτε και να λάμψεις σε κοινωνικό επίπεδο. Χαλάρωσε, λοιπόν, κι άφησε τα πράγματα να αποκατασταθούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, Δίδυμε, ώστε να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου, αλλά κι η γοητεία σου, θα έχουν ένταση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, Δίδυμέ μου, που δε θα ξέρεις πως να προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Οικονομικά, δε θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Έρχονται και κάποια χρήματα από κινήσεις που είχαν γίνει στο παρελθόν.

Καρκίνος♋
Γενικά
Η δημιουργικότητά σου, Καρκίνε, βρίσκεται σε εξαιρετικά επίπεδα τον τελευταίο καιρό. Δείξε σοβαρότητα, για να ανταποκριθείς στις συνθήκες που προκύπτουν με την ανάληψη νέων ευθυνών, που φέρνει η αναγνώριση των δράσεών σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στον αισθηματικό τομέα, Καρκίνε μου, σήμερα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μην πεις πάντως υπερβολικά πράγματα, που μπορεί να εκνευρίσουν το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ξέρεις πολύ καλά, Καρκίνε, τι πρέπει να κάνεις στην εργασία σου. Μην ανακοινώσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν μια ισορροπία. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Λέων♌
Γενικά
Η καταπίεση που δέχεσαι από φίλους και συνεργάτες, Λέων μου, σ’ εξοργίζει και παράλληλα σου δημιουργεί την υποχρέωση να κινηθείς με κάθετο τρόπο, γεγονός που δε σε χαρακτηρίζει σαν άτομο. Περιορίσου στα απαραίτητα και μη βιάζεσαι να οδηγηθείς σε ρήξη με άτομα, για τα οποία έχεις ιδιαίτερα συναισθήματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Λέων, θέλουν μια ανανέωση, οπότε προσπάθησε να κάνεις το σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλησε μαζί του και δείξ’ του τις πραγματικές σου προθέσεις, για το πως βλέπεις τη σχέση σας, αλλά κι εκείνον.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα της εργασίας σου, Λέων, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Ρίξε σήμερα τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου, που θα είναι έντονος. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά και δε θα έχεις σημαντικές εξελίξεις, εκτός από προτάσεις που ίσως σου κάνουν και μπορούν να βοηθήσουν τα έσοδά σου.

Παρθένος♍
Γενικά
Η φιλία σου με θετικά και σταθερά άτομα, Παρθένε, αναβαθμίζει την καθημερινότητά σου, σε χαλαρώνει κι ενισχύει τη δημιουργική σου δράση. Οι συμμαχίες που προκύπτουν είναι ιδιαίτερα πολύτιμες και χρειάζεται να δείξεις σοβαρότητα μαζί με συνέπεια, για να αποδώσουν το μέγιστο δυνατό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δώσεις σήμερα παραπάνω σημασία στη σχέση σου, Παρθένε, επιδιώκοντας να λύσεις προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Κινήσου αργά και σταθερά, αφού βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, αφού θα έχεις τάσεις να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.

Ζυγός♎
Γενικά
Η έμπνευσή σου, Ζυγέ, σε κατευθύνει και παράλληλα σου δημιουργεί άγχος. Χαλάρωσε κι άφησε το χρόνο να περάσει, πριν οι υποχρεώσεις μεγαλώσουν. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσφέρεις σε κάθε σου συνεργασία τον καλύτερο εαυτό σου. Όλα θα βελτιωθούν πολύ σύντομα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ζυγέ, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε μόνο να μη δημιουργήσεις από κάποια απροσεξία παρεξηγήσεις με το σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να συνεργαστείς επιτυχώς, Ζυγέ μου, αλλά και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες σου, αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Να χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή όποια συζήτηση γίνει και αφορά σχετικά θέματα.

Σκορπιός♏
Γενικά
Άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου, Σκορπιέ, να εκφράσει κάθε επιθυμία και ανάγκη στα αγαπημένα σου πρόσωπα, χωρίς να βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, που θα σε οδηγήσουν μελλοντικά σε λάθος αποφάσεις. Είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο, παρά να απορείς γιατί δεν τα κατάφερες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Να ξέρεις, Σκορπιέ μου, ότι εσύ θα έχεις στα χέρια σου την πορεία των αισθηματικών σου. Πρόσεξε, λοιπόν, τη συμπεριφορά σου, για να μη στεναχωρήσεις το σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις αλλά και φόρτος εργασίας, θα σε κάνουν να κουραστείς, αλλά τελικά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Μην αμελήσεις και μη μεταθέσεις για το μέλλον το παραμικρό στα οικονομικά σου, ενώ μπορείς να κάνεις παραγωγικές συζητήσεις.

Τοξότης♐
Γενικά
Μια πλήρης αναθεώρηση πραγματοποιείται σε όλα τα επίπεδα, Τοξότη, κι αισθάνεσαι έξω από τα νερά σου. Μη βιάζεσαι να προσπαθήσεις για όσα είναι σε εκκρεμότητα – αντίθετα, αξιολόγησε προσεκτικά και με έμφαση στις λεπτομέρειες κάθε δυνατότητας που σου παρουσιάζεται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Τοξότη, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να λύσετε προβλήματα, που σας ταλανίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, σήμερα θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Η υπευθυνότητα που έχεις, θα δώσει λύσεις με τον καλύτερο τρόπο σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που μέχρι τώρα υπήρχαν. Υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις κι αυτό πρέπει να γίνει άμεσα.

Αιγόκερως♑
Γενικά
Δυσκολίες και παρεξηγήσεις, Αιγόκερέ μου, χαρακτηρίζουν το ερχόμενο διάστημα, στο οποίο αρκετά εμπόδια κάνουν την εμφάνισή τους αφήνοντας μετέωρους τους πάντες. Έχε ένα αυστηρό πρόγραμμα, για να ισορροπήσεις τις καταστάσεις στα επίπεδα που είναι απαραίτητα, ώστε να προχωρήσουν οι υποθέσεις σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Αιγόκερέ μου, σήμερα δε θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να τον αφήσεις να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι οι πλανήτες σου στέλνουν τις καλύτερες επιρροές τους, για να περάσεις όμορφα στο άμεσο μέλλον.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προοπτικές που έχεις στον επαγγελματικό σου τομέα, Αιγόκερε, θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να έχεις άνοδο στην εργασία σου. Κάνε οικονομικές συζητήσεις και ζήτα αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο, αλλά να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

Υδροχόος♒
Γενικά
Η οικογένεια σε φορτώνει με πολλές υποθέσεις, Υδροχόε μου, που δε σε αφορούν, καθώς προέρχονται από λάθη που έγιναν ερήμην σου. Μην ανακατεύεσαι και άφησε τους άλλους να αποκαταστήσουν τη ζημιά. Η βοήθειά σου εκλαμβάνεται ως αδυναμία και γίνεται αφορμή για εκμετάλλευση, γεγονός που θα εξοργίσει ένα δικό σου άτομο, αν δεν υπάρξει σωστή διαχείριση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου, Υδροχόε μου, και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που φαίνεται να υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από το σύντροφό σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς, για να περάσεις πιο όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε μου, σήμερα θα υπάρχει αρκετή ένταση, ενώ ενδέχεται να γίνουν και κάποιες αλλαγές που δεν περίμενες. Μπορείς πάντως και τα βγάζεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, έχεις σύμμαχους τους πλανήτες και μπορείς να ρυθμίσεις χρέη του παρελθόντος.

Ιχθύες♓
Γενικά
Τα άστρα σού χαμογελούν, Ιχθύ, μετά από μεγάλο διάστημα. Απόλαυσε την πλανητική εύνοια και μη βιάζεσαι να λάβεις απότομα τα αποτελέσματα της προσπάθειάς σου. Η δικαίωση θα έρθει με αργά και σταθερά βήματα, αλλά θα είναι καθοριστική και με μεγάλη διάρκεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ιχθύ, θα παραμείνουν σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, μια κι η ψυχολογία σου δε θα είναι ιδιαίτερα καλή. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του μιλήσεις για τα θέματα που σε απασχολούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, θα πας πολύ καλά και θα κάνεις συνεργασίες, που τα θετικά τους αποτελέσματα θα φανούν στο μέλλον. Θέλεις να βελτιώσεις κι άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.

oroskopos.gr