Σελίδες

Thessaloniki video tour

14/6/18

ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018




Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Κριό:

Η μέρα σας θα είναι αρκετά χαρούμενη. Τόσο τα αισθηματικά όσο και τα χρηματικά δέχονται ευλογίες. Το ίδιο και τα έργα τέχνης και οι σπουδές. Αλλά και γενικότερα, σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής σας είναι χαρούμενη. Οι σημαντικότερες και πιο στενές σχέσεις σας, όμως, μπορεί να σας προβληματίσουν λίγο, αλλά μόνο αν ήδη υπάρχουν προβλήματα σ’ αυτές. Αλλιώς, και αυτές θα σας φέρουν χαρά.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,15,22,43.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Ταύρο:

Το σπίτι σας μπορεί να είναι το καλύτερο μέρος για να είστε σήμερα. Αν δουλεύετε από το σπίτι, η μέρα σας θα είναι ικανοποιητική και πιθανότατα προσοδοφόρα. Επίσης, η οικογένειά σας, ή οι συγκάτοικοί σας θα απολαμβάνουν την παρουσία σας και εσείς την δικιά τους. Το να ομορφύνετε το σπίτι σας είναι ευοίωνο. Οι καταστάσεις ανάμεσα σε εσάς και στον σύντροφό σας μπορεί να γίνουν κάπως έντονες κάποιες στιγμές, αλλά αυτή η ένταση μπορεί να είναι και καλή ένταση. Θα εξαρτηθεί από την ιδιαίτερη περίπτωσή σας.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,17,28,33.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τους Διδύμους:

Η δουλειά σας μπορεί να σας φέρει λίγο άγχος, αλλά δεν θα είναι κακή. Πιθανότερα να έχετε παραφορτωμένο πρόγραμμα. Ίσως μάλιστα, περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται. Παρ’ όλα αυτά, θα είναι παραγωγική. Η κοινωνικοποίηση είναι ευοίωνη σε κάθε της μορφή. Αν είστε σε κάποια σχέση, φροντίστε να περάσετε χρόνο με τον άνθρωπό σας, και θα είναι ευχάριστος χρόνος. Αν όχι, φροντίστε να περάσετε χρόνο με τους φίλους σας.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…6,19,25,43.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Καρκίνο:

Η υγεία σας σήμερα βελτιώνεται, αν είχατε κάποια προβλήματα. Η δουλειά εξελίσσετε ομαλά. Δουλειές σχετικές μα την υγεία και την ομορφιά θα είναι πιο κερδοφόρες από τις υπόλοιπες. Επίσης η αγορά προϊόντων που βοηθάνε την βελτίωση της υγείας και της ομορφιάς, καθώς και η ενασχόληση με πράγματα που προσφέρουν αυτό το αποτέλεσμα, είναι ευοίωνες. Αλλά μην το παρακάνετε. Έχετε μία γενικευμένη τάση να ξοδέψετε υπερβολικά σήμερα.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,17,23,44.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Λέοντα:

Σήμερα θα έχετε μία πολύ καλή μέρα. Ο,τιδήποτε μπορεί να πάει καλά, θα πάει καλά. Τα αισθηματικά λαμβάνουν περισσότερες ευλογίες και καλοτυχία, αλλά και όλες οι άλλες πτυχές της ζωής σας λαμβάνουν, έστω και λίγες. Η οικογένεια μπορεί να σας αναστατώσει λίγο, αλλά μόνο λίγο. Σε ορισμένες περιπτώσει όμως, μπορεί να χρειάζεται να εκφράσετε την γνώμη σας δυνατά και καθαρά.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…3,12,28,47.

Ημερήσιες Προβλέψεις για την Παρθένο:

Η διάθεσή σας επηρεάζεται εύκολα από αυτά που οι άνθρωποι γύρω σας αισθάνονται για εσάς, λένε σε εσάς, κτλ. Φαίνεται όμως πως σήμερα λαμβάνεται αν όχι μόνο, τουλάχιστον κυρίως, θετικά σχόλια και θετική ενέργεια. Έτσι η μέρα σας και η διάθεσή σας είναι λαμπρές. Πέραν αυτών, θα έχετε μία γενικά αρμονική μέρα.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…6,11,34,39.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Ζυγό:

Αυτή θα είναι μία αρκετά καλή μέρα για τις επιχειρήσεις που σχετίζονται με το εμπόριο. Επίσης, αν θέλετε να αγοράσετε κάτι, σήμερα είναι ίσως η καλύτερη μέρα για να το κάνετε. Μπορεί να νιώθετε κάπως αβέβαιοι για τα οικονομικά σας. Ακόμα, μπορεί κάποια χρήματα που περιμένατε να καθυστέρησαν. Όμως, καλές εξελίξεις θα συμβούν και στα οικονομικά σας σήμερα.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…10,22,36,42.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Σκορπιό:

Κάποιες στιγμές η αυτοπεποίθησή σας μπορεί να ταλαντεύεται. Όμως, τα πράγματα εξελίσσονται καλά, παρόλα αυτά. Η δουλειά και τα χρηματικά λαμβάνουν την περισσότερη καλοτυχία, αλλά σχεδόν όλες οι πτυχές της ζωής σας λαμβάνουν καλοτυχία σήμερα.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,13,26,44.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Τοξότη:

Αυτή είναι μία πολύ δυνατή και πολλά υποσχόμενη μέρα για εσάς. Αισθάνεστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και ικανοί να κάνετε το Σύμπαν να υποταχθεί στην θέλησή σας. Οπότε, τα πράγματα εξελίσσονται καλά και αρκετή καλοτυχία έρχεται προς το μέρος σας. Επίσης, οι διανοητικές σας ικανότητες είναι πολύ δυνατές.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,19,26,44.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Αιγόκερω:

Η φαντασία σας είναι πολύ δυνατή και δημιουργική σήμερα. Οι σημαντικοί άνθρωποι της ζωής σας στηρίζουν, σας ενθαρρύνουν και σας εμπνέουν, ακόμα και χωρίς να το συνειδητοποιούν. Κάποιοι από τους λιγότερο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας όμως, μπορεί να σας ωθήσουν να αντιμετωπίσετε κάποια από τα αδύναμα σημεία σας. Και αυτοί μπορεί να το κάνουν χωρίς να το γνωρίζουν, ή να το σκοπεύουν.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,17,28,46.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Υδροχόο:

Τα αισθηματικά γι’ αυτούς που είναι σε κάποια σχέση, ή σε κάποιον γάμο μοιάζουν όμορφα και χαρούμενα σήμερα. Αυτοί που ψάχνουν κάτι δεν λαμβάνουν ούτε θετικές ούτε αρνητικές επιρροές ως προς ο θέμα. Συνδιασκέψεις με τους συνεταίρους σας ή παρόμοιες διαδικασίες μπορεί να είναι πολύ αποδοτικές σήμερα, ακόμα και με απρόβλεπτους τρόπος, καθώς μπορεί να προκύψουν καλές, αν και ασυνήθιστες, ιδέες.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,18,42,49.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τους Ιχθείς:

Όπως συμβαίνει με όλα τα ζώδια του νερού σήμερα, τα θέματα εργασίας προχωράνε όμορφα κι ευοίωνα. Αν προσπαθείτε να γίνεται πιο γνωστοί όσον αφορά στον επάγγελμά σας, ή να κάνετε την εταιρία σας πιο γνωστή στον κόσμο, αυτή η μέρα μπορεί να σας βοηθήσει, τουλάχιστον, να θέσετε τα θεμέλια για να το πετύχετε. Μπορεί να σας είναι λίγο δύσκολο να συγκεντρωθείτε, ιδιαίτερα στην μελέτη.