Σελίδες

Thessaloniki video tour

19/4/18

Διαβάστε αυτό το πανεύκολο Tip και θα ξεσκονίζετε πολύ λιγότερο!




Όλοι μας θέλουμε να κάνουμε λιγότερες δουλειές και να αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στους φίλους και στην οικογένειά μας. Σωστά;...
Τότε γιατί να μην γλιτώσουμε χρόνο ακόμα και από το ξεσκόνισμα; Με αυτό το σπρέι θα παρατηρήσετε πως δεν θα χρειάζεται πλέον να ξεσκονίζετε τόσο συχνά.

Πρόκειται για ένα αντιστατικό σπρέι που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας και θα λειτουργήσει ως ασπίδα στα έπιπλά σας για να μην συσσωρεύεται εύκολα η σκόνη.

Τι θα χρειαστείτε

Για να φτιάξετε το αντιστατικό σπρέι θα χρειαστείτε 1 κ.σ. οινόπνευμα, 1 κ.σ. μαλακτικό ρούχων, 250 ml νερό και ένα άδειο μπουκαλάκι σπρέι.

Το μαλακτικό ρούχων λειτουργεί ως αντιστατικό ενώ το οινόπνευμα βοηθάει ώστε να εξατμιστεί γρήγορα το υγρό από τις επιφάνειες των επίπλων σας.

Έξτρα tip

Αυτό το αντιστατικό σπρέι είναι κατάλληλο και για ηλεκτρονικές συσκευές ώστε να μην ηλεκτρίζεστε κάθε φορά που τις ακουμπάτε. Επίσης με το ίδιο σπρέι μπορείτε να ψεκάζετε και τα μάλλινα ρούχα σας για να μην ηλεκτρίζεστε και για να μην ηλεκτρίζετε και τους γύρω σας.

Οδηγίες χρήσης

Αφού βάλετε όλα τα υλικά μέσα στο μπουκαλάκι και τα ανακατέψετε καλά, ψεκάστε με αυτό τα έπιπλά σας από απόσταση περίπου 20 εκατοστών. Αμέσως μετά σκουπίστε με ένα βαμβακερό πανάκι.