Σελίδες

Thessaloniki video tour

19/4/18

Σε ποιο ελληνικό νησί βρίσκεται το ψαροχώρι που γίνεται χαμός κάθε καλοκαίρι από ζάμπλουτους Τούρκους;




Με αυτό το χωριό της Σάμου με την εξωτική παραλία έχει ξετρελαθεί η ελίτ της Τουρκίας... Πρόκειται για το Ποσειδώνιο (γνωστό και ως Μουλάι Μπραχίμ) της Σάμου, το οποίο βρίσκεται περίπου 10 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά από την πρωτεύουσα του νησιού.

Συγκεκριμένα, αυτό το γραφικό ψαροχώρι απέναντι από το τουριστικό Κουσάντασι της Τουρκίας, αποτελεί έναν αγαπημένο προορισμό της τουρκικής ελίτ, κυρίως λόγου της μικρής απόμερης παραλίας με τα τικρουάζ νερά και την χρυσαφένια άμμο.



Με την παραλία να είναι οργανωμένη και να έχει θέα τα μικρασιατικά παραλία, δεκάδες πάμπλουτοι Τούρκοι περνούν εκεί τις ημέρες τους το καλοκαίρι.

Μάλιστα, η τούρκικη ελίτ φτάνει με τα πολυτελή σκάφη στον όρμο και κατακλύζει τις τοπικές ταβέρνες, οι οποίες έχουν εξοπλιστεί, με μόνιμα τοποθετημένες τσαγιέρες ώστε να εξυπηρετούν τις ανάγκες των Τούρκων τουριστών.



Επίσης, στο Ποσειδώνιο, οι πλούσιοι τουρίστες από την Τουρκία δεν φορούν μπούργκες και τουρμπάνια, αλλά μπικίνι και μαγιό, ενώ είναι πολλοί περισσότεροι από τους Έλληνες επισκέπτες.