Σελίδες

Thessaloniki video tour

17/4/18

ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ ΤΡΙΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018


                   
                                              


Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Κριό:

Η διαίσθηση και η φαντασία σας είναι πολύ ενεργές. Το να τις χρησιμοποιήσετε δημιουργικά, όμως, μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολο. Τα αισθηματικά, γι’ αυτούς που είναι σε κάποια σχέση, θα είναι αρκετά ευχάριστα. Επίσης, έχετε μία γενική αίσθηση άγχους, ακόμα και χωρίς κάποιον συγκεκριμένο λόγο.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,12,19,44.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Ταύρο:

Τα περισσότερα θέματα σχετικά με την δουλειά πηγαίνουν καλά. Το να διαφημίσετε τον εαυτό σας, ή με άλλους τρόπους να προβάλετε τον εαυτό σας και την δουλειά σας στον κόσμο υποστηρίζεται από τα άστρα. Έχετε στον νου σας, όμως, ότι μπορεί να λάβετε και αρνητικές αντιδράσεις. Και ο κοινωνικός σας κύκλος μπορεί να σας φέρει κάποιο άγχος ή δυσανασχέτηση.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,17,22,43.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τους Διδύμους:

Τα περισσότερα θέματα εργασίας μοιάζουν τυχερά σήμερα. Δουλειές που έχουν να κάνουν με την υγεία και την ομορφιά είναι οι πιο τυχερές. Συμβούλια και παρόμοιες καταστάσεις μπορεί να είναι κάπως στρεσογόνες, ή να έχουν άλλα προβλήματα. Επίσης, οι συνέταιροι μπορεί να μην είναι τόσο συνεργάσιμοι ή τόσο ενθουσιώδεις όσο τους περιμένετε να είναι.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…3,16,25,41.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Καρκίνο:

Αυτή θα είναι μία μάλλον χαρούμενη μέρα για εσάς. Άμα μελετάτε κάτι, είτε σε κάποια σχολή είτε όχι, η μελέτη σας μπορεί να είναι πολύ αποδοτική. Επίσης, είναι εύκολο να βρείτε σεμινάρια ή άλλους τρόπους για να βελτιώσετε τις γνώσεις σας για οτιδήποτε σας ενδιαφέρει. Η δουλειά μπορεί να είναι κάπως αγχωτική όμως. Και η υγεία σας είναι κάπως ευαίσθητη.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,17,22,49.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Λέοντα:

Η ερωτική σας ζωή μπορεί να είναι είτε χαρούμενη, είτε το αντίθετο, σήμερα. Αν έχετε μία καλή σχέση, θα λάβετε υποστήριξη από αυτήν, ή με άλλους τρόπους θα νιώσετε να έρχεστε πιο κοντά με το έτερον σας ήμισυ. Από την άλλη, αν η σχέση σας έχει προβλήματα, αυτά το προβλήματα μπορεί να γίνουν πιο αισθητά. Το αίσθημα της μοναξιάς μπορεί επίσης να γίνει κάπως πιο ενοχλητικό γι’ αυτούς που δεν έχουν σχέση.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,11,24,47.

Ημερήσιες Προβλέψεις για την Παρθένο:

Τα περισσότερα θέματα σχετικά με την δουλειά σας προχωράνε όμορφα και ομαλά. Παρόλα αυτά όμως, η δουλειά μπορεί να είναι κάπως υπερβολικά απαιτητική. Και η οικογένειά σας μπορεί να σας δημιουργήσει κάποιο άγχος. Αν δουλεύετε σε οικογενειακή επιχείρηση, ή κάποια μέλη της οικογένειάς σας δουλεύουν εκεί που δουλεύεται, τότε αυτό το άγχος μπορεί να είναι ακόμα μεγαλύτερο.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,13,26,33.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Ζυγό:

Η δουλειά είναι μάλλον αρκετά απαιτητική, αλλά, παρόλα αυτά, αποδοτική. Η επίτευξη των στόχων σας μπορεί επίσης να είναι κάπως πιο δύσκολη, αλλά με κανέναν τρόπο αδύνατη. Κάποιοι από τους συνεργάτες σας μπορεί να αυξήσουν τον φόρτο εργασίας σας, ή με άλλον τρόπο να σας αναστατώσουν. Μυοσκελετικά προβλήματα και προβλήματα των ποδιών μπορεί να επιδεινωθούν λίγο.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…12,36,39,42.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Σκορπιό:

Τα οικονομικά σας μπορεί να σας προκαλέσουν κάποιο άγχος σήμερα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, όμως, αυτό οφείλεται σε κακή διαχείριση εκ μέρους σας. Έχετε μία τάση να σπαταλήσετε χρήματα σε άχρηστες πολυτέλειες. Φροντίστε να την κοντρολάρετε αυτήν την τάση. Η ίδια όψη μπορεί να εκφραστεί και σαν υπερβολική τσιγκουνιά. Επίσης αποφύγετέ την. Πέραν αυτών, όμως, αυτή είναι μία κατά κύριο λόγο καλή και χαρούμενη μέρα.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…10,23,41,48.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Τοξότη:

Το σπίτι και η οικογένεια, κατά πάσα πιθανότητα, θα σας αγχώσουν με κάποιον τρόπο. Υποχρεώσεις που έχετε αμελήσει, αγχωτικές καταστάσεις που τα μέλη της οικογένειάς σας έχουν να αντιμετωπίσουν, ή παρόμοια γεγονότα θα γίνουν ο τρόπος με τον οποίο θα εκφραστεί αυτή η όψη στην μέρα σας.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,17,26,44.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Αιγόκερω:

Η κοινωνική σας ζωή είναι πολύ ενεργή και ευοίωνη. Ακόμα και ένα καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον μπορεί να έρθει από την κοινωνική σας δραστηριοποίηση. Κάποιες στιγμές μπορεί να σας φέρει και λίγο στρες, αλλά σε γενικές γραμμές θα είναι ευχάριστη. Τηλεφωνήματα, και παρόμοια πράγματα θα σας κρατήσουν απασχολημένους, ιδιαίτερα στην δουλειά.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…13,24,28,43.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Υδροχόο:

Αποφύγετε σήμερα να αγοράσετε τηλέφωνα, υπολογιστές και παρόμοιο εξοπλισμό, αν αυτό είναι δυνατόν. Από την άλλη, φροντίστε αυτόν που έχετε. Ενημερώστε το antivirus σας, κάνετε back up στα σημαντικά σας αρχεία, και έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για τυχόν απάτες.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ….15,17,36,48.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τους Ιχθείς:

Όλα τα θέματα γύρω από την δουλειά σας μπορεί να γίνουν στρεσογόνα σήμερα. Μπορεί να έχετε να κάνετε πάρα πολλά πράγματα, ή, ακόμα πιο πιθανό, να χρειαστεί να αλλάξετε το πρόγραμμά σας αναπάντεχα. Ίσως και αρκετές φορές μέσα στην μέρα. Γι’ αυτό, όσο μπορείτε, κρατήστε το ευέλικτο. Κάποια άσχημα νέα μπορεί να ακούσετε, αλλά μην τα πάρετε τοις μετρητοίς. Πολλά από αυτά μπορεί να αλλάξουν μέχρι αύριο.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…2,28,39,43.