Σελίδες

Thessaloniki video tour

18/2/18

Πώς να βγάλετε ρομαντικές φωτογραφίες με το ταίρι σας




Kάθε μέρα, είναι ιδανική για να γιορτάζετε τον έρωτά σας σαν ζευγάρι. Αν αποφασίσετε να το...
γιορτάσετε, μην ξεχνάτε να κρατήσετε αναμνηστικά της ημέρας. Δεν είναι τα λουλούδια και τα σοκολατάκια που θα σας κάνουν να θυμάστε αυτή τη μέρα, αλλά οι φωτογραφίες. Αν μάλιστα εφαρμόσετε κάποια μυστικά, μπορείτε να βγάλετε ρομαντικές φωτογραφίες με το ταίρι σας που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Εσείς εστιάστε στο να περάσετε όσο πιο όμορφα μπορείτε αυτή τη ημέρα,  και εμείς θα σας βοηθήσουμε, με πρακτικές συμβουλές, να βγάλετε τις καλύτερες φωτογραφίες που θα σας συντροφεύουν στα επόμενα χρόνια, διατηρώντας θερμό τον έρωτά σας.

Δοκιμάστε διάφορες οπτικές γωνίες

Μη σταθείτε μόνο σε μια πλευρά, μόνο σε μια οπτική γωνία. Τραβήξτε φωτογραφίες από διάφορες οπτικές γωνίες μέχρι να δείτε ποια σας ταιριάζει καλύτερα.

Κάντε ζουμ

Έχει παρατηρηθεί πως τα κοντινά πλάνα είναι πιο ρομαντικά, αφού τονίζουν τις γωνίες του προσώπου σας και δείχνουν όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες. Καταγράψτε τον εαυτό σας με όλα τα ευχάριστα συναισθήματα που σας διέπουν την ημέρα εκείνη με κοντινά πλάνα.

Επεξεργασία  χρώματος

Βγάλτε την καλύτερη φωτογραφία για εσάς και επιλέξτε το καλύτερο φόντο που θα βρίσκεται πίσω από τη φωτογραφία σας. Λόγω του ότι είναι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, επιλέξτε το κόκκινο χρώμα.

Χρήση φυσικού φωτισμού

Καλό θα ήταν όταν βγάζετε φωτογραφίες  να χρησιμοποιείτε το φως της ημέρας και όχι το φλας που είναι πιο λαμπερό, γιατί το φυσικό φως είναι πιο ρομαντικό.

Διάφορες στιγμές της ημέρας

Βγάλτε φωτογραφίες από διάφορες στιγμές της ημέρας, όπως για παράδειγμα να κρατάτε το δώρο του αγαπημένου σας ή μια φωτογραφία όπου οι δύο σας τρώτε υπό το φως των κεριών.

Φωτογραφία δρόμου

Μπορείτε να βγείτε έξω στο δρόμο και να βγάλετε διάφορες φωτογραφίες όπως με τα λουλούδια στον κήπο σας και άλλες τρυφερές φωτογραφίες με το σύντροφό σας στο κήπο.

Εποχιακές φωτογραφίες

Εάν μένετε κάπου με πολύ ψυχρό κλίμα και χιόνια, μπορείτε να βγείτε έξω και βγάλετε φωτογραφίες με το χιόνι, τα έλκηθρα, με τους χιονάνθρωπους που θα φτιάξετε και το σύντροφό σας, αγκαλιά φυσικά.

Ντυθείτε απλά

Μη φορέσετε κάτι πολύ ιδιαίτερο, ντυθείτε απλά, κάντε ένα ελαφρύ μακιγιάζ, πιάστε τα μαλλιά σας απλά και είστε έτοιμη για τη φωτογραφία σας.

Χρησιμοποιήστε στηρίγματα

Εάν δεν ξέρετε τι πόζα να πάρετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα στήριγμα και να βγάλετε φωτογραφίες με αυτό π.χ. μια καρέκλα ή μπορείτε να κρατάτε κάτι όπως π.χ. ένα τριαντάφυλλο.

Πάρτε διαφορετικές πόζες

Προσπαθήστε να μη μένετε σε μια συγκεκριμένη πόζα. Αλλάζετε συνέχεια πόζες και θέσεις, μέχρι να βρείτε εκείνη που σας ταιριάζει καλύτερα.

Ψάξτε στο internet

Κάντε μια έρευνα στο internet για ρομαντικές φωτογραφίες που έχουν τραβήξει άλλοι. Εμπνευστείτε και εφαρμόστε τις ιδέες και τις πόζες μέσα από τη δική σας καλλιτεχνική ματιά.

Φώτο από τα παρασκήνια

Βγάλτε φωτογραφίες πριν από την έξοδο με το σύντροφό σας, κατά τη διάρκεια δηλαδή της ετοιμασίας σας.

Περάστε ένα μήνυμα

Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εικόνα του εαυτού σας καθισμένοι στο ένα γόνατο κρατώντας ένα δαχτυλίδι, δίπλα σε μια πινακίδα που να λέει «Θα με παντρευτείς;».