Σελίδες

Thessaloniki video tour

14/1/18

Δίδυμα κορίτσια γεννήθηκαν το 2010 – Τώρα είναι τα πιο όμορφα παιδιά του κόσμου!




Επιμέλεια: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή
Η Ava Marie και η Leah Rose είναι δίδυμες και γεννήθηκαν στις 7 Ιουλίου 2010, στην California...

Η Jaqi, η μητέρα τους, διαπίστωσε ότι ήταν έγκυος δύο χρόνια μετά τη γέννηση του γιου τους και η οικογένεια ήταν πραγματικά ενθουσιασμένη να μεγαλώσει .

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί οτι θα κατέληγαν με τα πιο διάσημα δίδυμα!

Λίγο μετά τη γέννηση των δίδυμων όλοι έλεγαν στη Jaqi να πάει τα κορίτσια της σε γραφείο μοντέλων.

Όταν η Ava Marie και η Leah Rose έγιναν 6 μηνών, η Jaqi αποφάσισε να τις υπογράψει σε ένα γραφείο μοντελων. Γρήγορα όμως άλλαξε γνώμη και αποφάσισε ότι πιθανώς δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για τις κόρες της να αρχίσουν το μόντελινγκ.



Αλλά όταν τα κορίτσια έφτασαν στα έβδομα γενέθλιά τους, η Jaqi επανεξέτασε την ιδέα της.
Είδε την ημερομηνία των έβδομων γενεθλίων τους (7/7/17) ως σημάδι και αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία των κοριτσιών στο Instagram.


Επτά χρόνια πριν ο κόσμος, έτοιμος ή όχι, καλωσόρισε τα δύο μικρά κορίτσια μου – την Ava και την Leah. Ήρθαν 4 1/2 εβδομάδες νωρίτερα, αλλά γνωρίζοντας τις προσωπικότητές τους πλέον, καταλαβαίνω οτι εμφανίστηκαν νωρίς, έτοιμες να αναλάβουν δράση! Είναι τα 7α γενέθλιά τους φέτος στις 7/7/17 . Τόσα επτά … τόσα πολλά σημάδια ότι αυτό ήταν το έτος τους για να λάμψουν! Πιστεύω πάρα πολύ στα σημάδια και όλοι λένε ότι το 7 είναι τυχερός αριθμός! ».


Δεν είχε ιδέα ότι ο λογαριασμός της θα γινλόταν viral.
Σε λίγο καιρό, οι Ava Marie και Leah Rose έγιναν διασημότητες του Instagram και σύντομα άρχισαν να προσελκύουν διάφορα πρακτορεία μοντέλων, που θα έκαναν οτιδήποτε για να έχουν την ευκαιρία να τις πείσουν να υπογράψουν.