Σελίδες

Thessaloniki video tour

13/12/17

Τι λάθη κάνουν οι γυναίκες όταν τους αρέσει κάποιος άντρας;

Αποτέλεσμα εικόνας για ζευγαρι

Συναντάτε αυτόν που σας αρέσει, είτε σε παρέα, είτε σ΄ένα ραντεβού οι δυο σας. Τι λάθη μπορεί να κάνετε και τελικά να τον απομακρύνετε; Ας δούμε τι δεν πρέπει να κάνουμε όλες εμείς όταν μας αρέσει κάποιος, για να ξαναβγούμε κι άλλες, πολλές φορές μαζί του!

1. Λέμε μικρά ή μεγαλύτερα ψεματάκια 
Θέλουμε να δείξουμε το ωραιότερο και καλύτερο πρόσωπό μας, σε μια συνάντηση μ΄αυτόν που μας αρέσει. Κι έτσι κάποιες φορές πέφτουμε στην παγίδα να δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο, με τον φόβο μήπως οι αληθινές δικές μας συνήθειες ή συμπεριφορές δεν του αρέσουν. Αυτό όμως είναι επικίνδυνο. Πρώτον γιατί κατά τη διάρκεια της κουβέντας, μπορεί ν΄αποκαλυφθεί το ψέμα μας, και να γίνουμε ρεζίλι, και δεύτερον γιατί ακόμη κι αν τότε δεν αποκαλυφθεί, αν ξαναβγούμε με αυτόν τον άντρα κι άλλες φορές θα φανεί πως λέγαμε ψέματα για τα χόμπυ μας, τα αγαπημένα μας φαγητά, τις ταινίες που βλέπουμε και τόσα άλλα. Το να είμαστε ο εαυτός μας, είναι το πιο σίγουρο αφροδισιακό που κάνει έναν άντρα να μας θέλει.
2. Κάνουμε χιλιάδες ερωτήσεις 
Έχουμε απέναντί μας τον άντρα που μας αρέσει. Δεν θα γίνει την επόμενη μέρα η καταστροφή του κόσμου, οπότε δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε να τα μάθουμε όλα μέσα σε λίγες ώρες. Κάντε διακριτικές ερωτήσεις και μόνο αν δείτε πως θέλει ν΄ανοιχτεί αυτός που έχετε απέναντί σας. Αλλιώς θα τον φέρετε σε δύσκολη θέση και το χειρότερο, μπορεί να τον κάνετε να το βάλει στα πόδια.
3. Κάνουμε δηλώσεις
Πολλές φορές οι γυναίκες που έχουν βγει από σχέσεις στις οποίες δεν πήραν αυτό που ήθελαν, μπαίνουν στην επόμενη σχέση και γνωριμία στην προκειμένη περίπτωση, κάνοντας δηλώσεις προκειμένου να ξεκαθαρίσουν αυτά που θέλουν. Για παράδειγμα, «θέλω σχέση», «θέλω να κάνω παιδί», «θέλω να…». Αυτά έρχονται στην πορεία. Αν κάνετε τέτοιες δηλώσεις στην αρχή, ένας άντρας το πιο πιθανό είναι να φοβηθεί (αν έχει και το πρόβλημα της δέσμευσης, δεν θα τον ξαναδείτε) κι όχι γιατί δεν θέλει να κάνει σχέση ή παιδί, αλλά γιατί αυτά τα εμπνέει μια γυναίκα στην πορεία και δεν έχετε κερδίσει τίποτε με το να ξεκαθαρίσετε τη στάση σας.
4. Πίνουμε πολύ για να νιώσουμε άνετα
Θέλετε να χαλαρώσετε γιατί είστε αγχωμένη. Ένα ποτηράκι κρασί, άντε δυο είναι ο,τι πρέπει. Μην αρχίσετε να κατεβάζετε τα μπουκάλια το ένα μετά το άλλο, γιατί μια γυναίκα μεθυσμένη δεν είναι ο,τι καλύτερο, όχι μόνο σαν εικόνα αλλά και γι αυτά που φαίνεται πως «κουβαλάει», πίνοντας πολύ. Όταν είμαστε λοιπόν με αυτόν που μας αρέσει, έχουμε μέτρο στα ποτά μας.
5. Κρίνουμε αρνητικά τα αστεία του 
Οι άντρες λατρεύουν να κάνουν μια γυναίκα να γελάει. Μερικοί δεν το πετυχαίνουν αλλά σίγουρα θα προσπαθήσουν. Γελάστε λοιπόν με τα αστεία του και μην τα κρίνετε αρνητικά, γιατί κάτι τέτοιο θα είναι… «γροθιά» στην αυτοπεποίθησή του!
6. Οι θαυμαστές μας 
Αρέσουμε, αρέσετε. Κι όχι μόνο στον άντρα που έχετε απέναντί σας, αλλά και σε άλλους. Μη νομίζετε πως αποκαλύπτοντας αυτούς που σας φλερτάρουν, θα ανεβείτε στα μάτια του… Ίσα ίσα, θα νιώσει όχι μόνο απειλή, αλλά και πως κάνετε… επίδειξη των θαυμαστών σας! Αν η γνωριμία συνεχιστεί, θα φανεί σε πόσους αρέσετε, δεν χρειάζεται να το κάνετε μόνη σας και μάλιστα τόσο νωρίς.
7. Κάνουμε υπερβολές 
Υπερβολή χαρακτηρίζουμε οτιδήποτε είναι πολύ περισσότερο από αυτό που είμαστε εμείς οι ίδιες. Αν είστε ένας τύπος που γελάει έντονα, χορεύει ή μιλάει δυνατά, δεν χρειάζεται να το μετριάσετε, γιατί είπαμε, είμαστε ο εαυτός μας. Αν όμως δεν είμαστε έτσι, ας μην υπερβάλουμε σε τίποτα. Ούτε στην έκφραση, ούτε στη συμπεριφορά αλλά ακόμη ούτε και στο ενδιαφέρον που θα δείχνουμε απέναντι στα όσα ακούμε. Γενικά αντιμετωπίζουμε τα όσα λέει ο άντρας που μας αρέσει, χαλαρά αλλά όχι αδιάφορα!
Πηγή: womannow.gr