Σελίδες

Thessaloniki video tour

12/10/17

Η Lauren Hutton μόλις έγινε η πιο μεγάλη γυναίκα σε ηλικία που έχει ποζάρει ποτέ για εξώφυλλο της Vogue




Ηταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο του μόντελινγκ την δεκαετία του '70. Σήμερα, η 73χρονη Λόρεν Χάτον, σπάει τους...
κανόνες της Vogue και ποζάρει στο εξώφυλλό της ιταλικής έκδοσης.

Είναι η πρώτη φορά που η Vogue επιλέγει μια γυναίκα στην ηλικία της Λόρεν Χάτον να ποζάρει στο εξώφυλλό της. Αλλά από την στιγμή που αποφάσισε το περιοδικό της ιταλικής έκδοσης να κάνει αφιέρωμα στις γυναίκες άνω των 60 ετών, τότε η επιλογή της Λόρεν Χάτον ήταν η ιδανική.

Η 73χρονη έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ καθώς έχει φωτογραφηθεί 40 φορές για το εξώφυλλο της Vogue κατά την διάρκεια της καριέρας της στο μόντελινγκ.

Η γοητεία αυτής της γυναίκας είναι ανυπέρβλητη και δικαίως επιλέχτηκε να εκπροσωπήσει το «The Timeless Issue» της Ιταλικής Vogue, δηλαδή το τεύχος που είναι αφιερωμένο στη διαχρονικότητα.
«Αυτό είναι το πιο σημαντικό εξώφυλλο που έχω κάνει ποτέ, αυτό που με κάνει να νιώθω πιο χρήσιμη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Είναι ένα εξώφυλλο που μπορεί να αλλάξει την κοινωνία, γιατί δείχνει μια γυναίκα που είναι ζωντανή, ελκυστική, που γελάει ακόμα - και που για πρώτη φορά είναι γυναίκα της δικής μου ηλικίας» συμπλήρωσε η Λόρεν Χάτον.



Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο πεπεισμένοι ότι αυτό δεν είναι απλά μια στιγμή της Vogue, αλλά μάλλον η αρχή μιας νέας εποχής για τις γυναίκες όλων των ηλικιών.