Σελίδες

Thessaloniki video tour

15/10/17

H απαραίτητη κίνηση για νεανική επιδερμίδα




Ο καθαρισμός του προσώπου, εφόσον γίνεται σωστά, εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό τη διατήρηση της υγείας της επιδερμίδας. Είναι μια...
απλή κίνηση, δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ, και δεν απαιτεί εξεζητημένα προϊόντα ή ένα «παχύ» πορτοφόλι. Στην αγορά κυκλοφορούν πολλές επιλογές εξαιρετικής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Λίγα χρήματα αρκούν για να φτιάξετε ένα αποτελεσματικό για την επιδερμίδα σας πρόγραμμα. Απαραίτητη προϋπόθεση να το τηρείται σχολαστικά και να μην παραλείπετε αυτό το βήμα στην καθημερινή σας περιποίηση. Δεν έχει νόημα να ξοδεύετε πολλά για θρεπτικές και ενυδατικές κρέμες, αν δεν έχετε δημιουργήσει προηγουμένως το «έδαφος» για την άριστη απορρόφησή τους.

Tο πρωί, το πλύσιμο του προσώπου είναι μια συνήθεια που γίνεται σχεδόν αυτόματα. Ανάλογα με τις προτιμήσεις μας, μπορούμε να επιλέξουμε προϊόντα που απομακρύνονται με νερό ή ειδικά γαλακτώματα. Και στις δύο περιπτώσεις, απαραίτητο είναι το πέρασμα με μια λοσιόν που συσφίγγει τους πόρους και απομακρύνει και τα τελευταία υπολείμματα του καθαριστικού.

Όπως ξεκινάμε την ημέρα μας με τον ίδιο τρόπο πρέπει και να την κλείνουμε, αν και το βράδυ συχνά παραμελούμε αυτήν τη διαδικασία. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό πριν κοιμηθούμε να απομακρύνουμε μακιγιάζ και ρύπους, προκειμένου να αφήσουμε το δέρμα μας ελεύθερο να αναπνεύσει και να μην επιβαρυνθεί η ανανεωτική λειτουργία του.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται επίσης το ντεμακιγιάζ στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Στην αγορά υπάρχουν πολλά ειδικά προϊόντα, οφθαλμολογικά ελεγμένα, τα οποία αφαιρούν μάσκαρα, σκιές και eyeliner με τον πιο απαλό και αποτελεσματικό τρόπο, φροντίζοντας παράλληλα την εύθραυστη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια.