Σελίδες

Thessaloniki video tour

16/10/17

Θυμάσαι τον γάμο της Σίντι Κρόφορντ και του Ρίτσαρντ Γκιρ;




Υπήρξαν ένα από τα πιο εντυπωσιακά και λαμπερά ζευγάρια του Χόλιγουντ. Η Σίντι Κρόφορντ, μίλησε σχετικά πρόσφατα για τον...
γάμο της με τον Ρίτσαρντ Γκιρ, ο οποίος έληξε το 1995. Όταν η Κρόφορντ ρωτήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη γιατί δεν περιλαμβάνει τον Ρίτσαρντ Γκιρ στην αυτοβιογραφία της «Becoming» είπε:

«Δεν είναι κάτι που θέλω να μοιραστώ. Αν ένιωθα ότι θα έβγαινε κάτι καλό από αυτό, ίσως αποφάσιζα να μοιραστώ περισσότερα αλλά δεν πίστευα ότι υπήρχε κάτι που θα μπορούσε να ωφελήσει άλλους ανθρώπους. Και ήθελα να δείξω σεβασμό».

Αλλά αποκάλυψε τα εξής:

«Έμαθα πολλά από τον Ρίτσαρντ. Έμαθα πώς να γίνω διάσημη. Και πολλά άλλα πράγματα που έμαθα από εκείνον αλλά τα κρατάω για μένα».

Το πρώην λαμπερό ζευγάρι, το οποίο παντρεύτηκε σε μια γρήγορη τελετή στο Λας Βέγκας το 1991, φέρεται να χώρισε επειδή οι δυο τους είχαν διαφορετικές προτεραιότητες. Η Σίντι έδινε προτεραιότητα στην καριέρα της, ενώ ο βουδιστής Γκιρ, ήθελε να επικεντρωθεί στην πνευματικότητα του. Επίσης, προφανώς δεν δούλεψαν αρκετά τη σχέση τους, σύμφωνα με τα όσα είπε η Κρόφορντ:

«Δεν περάσαμε αρκετό χρόνο μαζί. Και είμαστε και οι δύο υπεύθυνοι γι' αυτό. Σκεφτήκαμε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα αν απλά πετούσαμε από το Παρίσι στο Λος Άντζελες για να βρεθούμε για μια νύχτα για να δούμε ο ένας τον άλλον. Αλλά δεν ήταν».

Το 51χρονο σήμερα πρώην τοπ μόντελ μίλησε πριν 4 χρόνια στο τηλεοτικό δίκτυο OWN και συγκεκριμένα στην εκπομπή "Oprah's Master Class" και αποκάλυψε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα στη σχέση τους ήταν η διαφορά ηλικίας. «Ήμουν 21 ετών. Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι. Ήταν πολλά διάσημα πρόσωπα σε αυτό το πάρτι. Συνέχεια έλεγα, για παράδειγμα, "Αχ κοίτα, ο Τζακ Νίκολσον". Ήταν όλο τόσο καινούριο για μένα» παραδέχτηκε, ενώ συνέχισε: «Συνάντησα εκεί τον Ρίτσαρντ Γκιρ. Ξεκινήσαμε να βγαίνουμε σχεδόν αμέσως. Όταν ήμουν μαζί του, ήταν που άρχισα να γίνομαι κι εγώ αναγνωρίσιμη».

«Η δεκαετία των 20, ειδικά για τις γυναίκες, είναι μια περίοδος που ξεκινάς να γνωρίζεις τον εαυτό σου και την εσωτερική σου δύναμη. Είναι λοιπόν μια δύσκολη περίοδος αλλαγών -πόσω μάλλον αν είσαι μέσα σε μια σχέση, τότε είναι δύσκολο και για τον άλλο, γιατί έχει αποφασίσει να είναι με έναν άνθρωπο που ξαφνικά αλλάζει και γίνεται ένας άλλος» εξομολογήθηκε η Σίντι Κρόφορντ.
Μάλιστα, η ίδια παραδέχτηκε πως ο Γκιρ ήταν εκείνος που την έμαθε να διαχειρίζεται τη δημοσιότητα: «Έβλεπα πώς συμπεριφερόταν όταν τον πλησίαζαν οι θαυμάστριες. Πολλές φορές δεν ήταν η πιο κατάλληλη στιγμή για να υπογράψεις ένα αυτόγραφο, να σφίξεις το  χέρι του άλλου ή να βγάλεις μια φωτογραφία, αλλά εκείνος είχε τον τρόπο να θέτει τα όριά του, τα όρια που τον έκαναν να αισθάνεται εκείνος καλά. Εγώ μέχρι τότε νόμιζα ότι έπρεπε να λέω σε όλους "ναι", ήθελα να είμαι αρεστή σε όλους. Αλλά εκείνος είχε τον τρόπο να τους δείχνει ότι "Ξέρεις κάτι; Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για αυτό (για τη φωτογραφία ή το αυτόγραφο), αλλά σε έχω δει".  Είχε τον τρόπο να δημιουργεί αυτή την επικοινωνία με τον κόσμο, τους κοιτούσε κατευθείαν στα μάτια και τους έκανε να νιώθουν ότι τους έχει δει, τους έχει προσέξει».

Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε το 1991, τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη γνωριμία του. Όταν παντρεύτηκαν, η Σίντι Κρόφορντ ήταν 25 ετών και ο Ρίτσαρντ Γκιρ 42.