Σελίδες

Thessaloniki video tour

21/9/17

Οργανωτικές λεπτομέρειες που δεν πρέπει να ξεχάσετε σε έναν γάμο




Οργανωτικές λεπτομέρειες που δεν πρέπει να ξεχάσετε σε έναν γάμο...

1. Plan B

Έτσι όπως μας τα κάνει ο καιρός φροντίστε να υπάρχει μια εναλλακτική σε περίπτωση που ανοίξουν οι ουρανοί - ομπρέλες, τέντες, πέργκολες….

2. Φυσικό φως

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πότε δύει ο ήλιος και δημιουργείται αυτή η… χρυσή ώρα με το μοναδικό φως που συμβάλλει στις μαγευτικές φωτογραφίες.

3. Δελτίο ανέμου

Ρίξτε μια ματιά όσο πλησιάζει η μέρα της δεξίωσης για να τσεκάρετε την ένταση των ανέμων ώστε να προσαρμόσετε και τη διακόσμηση σας - για να μην κυνηγάτε κορδέλες και χαρτοπετσέτες.

4. Το φως!!!!

Βεβαιωθείτε ότι στον ανοιχτό χώρο που θα βρίσκεστε θα υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε κάποια παροχή ρεύματος για το dj, το μπαρ, τους προβολείς κτλ…

5. Καθίσματα

Μπορεί το Μυστήριο να μην κρατάει πολύ αλλά κάποιοι ηλικιωμένοι ή καλεσμένοι με κάποιο πρόβλημα υγείας να μην μπορούν να παρακολουθήσουν όρθιοι. Φροντίστε να έχετε πτυσσόμενες καρέκλες για να τους εξασφαλίσετε άνεση.

6. Αγαπημένα πρόσωπα

Ο φωτογράφος σας είναι πολύ λογικό να μην γνωρίζει τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα - φίλους και συγγενείς. Δείξτε του σχετικές φωτογραφίες του ώστε να έχει και εκείνος μια εικόνα και να φροντίσει να έχει πολλά καρέ με τους συγκεκριμένους.

7. Πήγαινε - έλα

Αν ο γάμος σας γίνεται σε εξοχικό μέρος φροντίστε να έχετε κάποιο μικρό πούλμαν ώστε να εξυπηρετηθούν όσοι δεν έχουν μεταφορικό μέσο ή κάποιον γνωστό ανάμεσα στους καλεσμένους για να έρθουν μαζί.

8. Present girl

Ορίστε μια φίλη ή ξαδέρφη σας να είναι υπεύθυνη για τα δώρα ώστε να μην ψάχνουν οι καλεσμένοι σας εκείνη την ώρα σε ποιον να δώσουν τα πακέτα.