Σελίδες

Thessaloniki video tour

15/9/17

6 κόλπα που εφαρμόζουν οι γυναίκες που ντύνονται καλά




Οι μικρές λεπτομέρειες είναι που κάνουν τα πράγματα σπουδαία...

Κανόνας απαράβατος για όλα. Άρα και για το στυλ.



Υπάρχουν κάποια στιλιστικά κόλπα που μπορούν να κάνουν κάθε εμφάνιση μοναδική. Χρήσιμα για όλες και κυρίως για όσες έχουν μια μικρή γκαρνταρόμπα ή και ντουλάπα. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει όλα να τακτοποιημένα με τρόπο τέτοιο ώστε να είναι ορατά στο μάτι.

Διαλέξετε τι θα φορέσετε από το προηγούμενο βράδυ. Σε αντίθετη περίπτωση το στρες μας κάνει να νιώθουμε ότι δεν έχουμε τι να φορέσουμε.


Σε κάθε ντουλάπα μπορεί να υπάρχουν κομμάτια «φετίχ» που σημαίνει ότι μπορούμε να τα φορέσουμε με πολλούς τρόπους. Χωρίς κανείς να το αντιληφθεί.

Υπάρχουν statement συνδυασμοί όπως το πουκάμισο + το τζιν. Ή ένα απλό μαύρο t-shirt. Επιλογές που ξέρετε ότι δεν θα αποτύχουν. Το σημαντικό είναι να βρείτε το προσωπικό σας στυλ.



Ντυθείτε για εσάς, ξεχνώντας το τι θα πουν οι άλλοι.

Αναζητήστε πηγές έμπνευσης. Η εύκολη πρόσβαση στο ίντερνετ πλέον κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα προς αυτή την κατεύθυνση. Ψάξτε στο instagram, στο pinterest, στα ρεπορτάζ μόδας εντοπίζοντας υποθετικά αγαπημένες σας εμφανίσεις. Δοκιμάστε τα και κάπως έτσι θα δώσετε μια νέα ώθηση στο στυλ σας.