Σελίδες

Thessaloniki video tour

11/8/17

Σαλάτα με καρπούζι, αγγούρι και φέτα με θυμάρι




Μερίδες: 4...

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: Καθόλου

Υλικά
1 φλιτζ. καθαρισμένο αγγούρι σε κύβους, χωρίς φλούδα
3 φλιτζ. καρπούζι σε κύβους, χωρίς τα κουκούτσια
1/2 φλιτζ. φέτα σε κύβους
1 κ.γ. φύλλα θυμαριού φρέσκου
1 κ.σ. μπαλσάμικο
1/4 κ.γ. αλάτι
1/4 κ.γ. μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
φρέσκα φύλλα βασιλικού, για γαρνίρισμα (προαιρετικά)

Εκτέλεση
Σε μέτριο μπολ, ανακάτεψε απαλά το αγγούρι, το καρπούζι, τη φέτα, το θυμάρι, το ξίδι, το αλάτι και το πιπέρι.

Γαρνίρισε με τα φύλλα του βασιλικού, αν τα χρησιμοποιήσεις, και σέρβιρε.

Θρεπτική αξία ανά μερίδα: 87 θερμίδες, 4 γραμμ. λιπαρά (3 γραμμ. κορεσμένα), 12 γραμμ. υδατάνθρακες, 3 γραμμ. πρωτεΐνες, 1 γραμμ. φυτικές ίνες, 360 mg νάτριο