παρουσιάζουμε φρούτα που περιέχουν αλκοόλ. Η συγκεκριμένη συνταγή είναι ελαφριά, μπορεί όμως να βαρύνει αν τη θέση της μπίρας πάρει η βότκα, μιας και το καρπούζι με βότκα είναι ήδη γνωστό.
Υλικά
1/2 καρπούζι καθαρισμένο και κομμένο σε κυβάκια
> 4 μπουκάλια Erdinger Weiss
> Ξυλάκια παγωτού
Eκτέλεση
Βάζεις τα κυβάκια του καρπουζιού σε ένα μπολ. Τα καλύπτεις με την μπίρα. Τα αφήνεις εκτός ψυγείου για 1-2 ώρες.
Βγάζεις τα κομμάτια από την μπίρα και τους καρφώνεις από ένα ξυλάκι παγωτού.
Τα μοιράζεις σε μια πιατέλα, τα σκεπάζεις και τα βάζεις στην κατάψυξη για 1-2 ώρες.
Τα σερβίρεις παγωμένα.
Καλή απόλαυση.