Σελίδες

Thessaloniki video tour

12/8/17

Τι να προσέξεις για να μην μετανιώσεις το τατουάζ που θα κάνεις




Την εποχή που όλο και περισσότερα κορμιά έχουν πάνω τους τατουάζ όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που το μετανιώνουν στο πέρασμα...
του χρόνου. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με μια νέα έρευνα του Casino.org, σχεδόν οι μισοί άντρες φτάνουν κάποια στιγμή να εύχονται να μην είχαν «ζωγραφίσει» ποτέ το σώμα τους.

Αν σκέφτεσαι, λοιπόν, να «χτυπήσεις» το πρώτο ή ακόμη ένα tattoo πάνω σου, διάβασε τα παρακάτω 5 σημάδια που δείχνουν ότι είναι πολύ πιθανό να το μετανιώσεις.

Το σημείο

Το πιο συνηθισμένο μέρος του σώματος που οι άντρες μετανιώνουν για το τατουάζ που ζωγράφισαν είναι οι δικέφαλοι, με ποσοστό 24,3%. Ακολουθούν με 12% οι γάμπες και οι ώμοι.

Ο τύπος

Τα σχέδια που μετανιώνουν οι περισσότεροι, σύμφωνα πάντα με την έρευνα, είναι τα tribal, με ποσοστό 21%. Τα τατουάζ με το όνομα κάποιου (18,4%), ένα πρόσωπο (15,7%) ή κινεζικά γράμματα (2,6%) είναι επίσης ανάμεσα σε αυτά που καταλήγουν συνήθως ανεπιθύμητα.


Η κρίσιμη ηλικία

Η ηλικία στην οποία οι περισσότεροι απέκτησαν τα τατουάζ που στην πορεία μετάνιωσαν είναι μεταξύ 18 και 21 ετών για ένα ποσοστό της τάξης του 37,6% ενώ το 20% δηλώνει ότι έκανε το λάθος τατουάζ κάπου μεταξύ 22 και 25 ετών. Άπαξ, όμως, και «καβατζάρεις» τα 26 οι πιθανότητες να μετανιώσεις για το τατουάζ σου πέφτουν σε μονοψήφιο ποσοστό. Ειδικά, μετά τα 30 πέφτει κάτω απ' το 3%.

Ο χρόνος μέχρι να το αποφασίσεις

Δεν αποτελεί έκπληξη που όσο περισσότερο σκέφτεται κανείς τι τατουάζ να κάνει τόσο πιο απίθανο είναι να το μετανιώσει αργότερα. Σχεδόν ένας στους τρεις που έχει αλλάξει γνώμη για το tattoo του δηλώνει ότι το αποφάσισε εκείνη την ώρα. Το 20% δηλώνει ότι το αποφάσισε μέσα σε λίγες μέρες, το 17,5% μέσα σε λίγες εβδομάδες ή μήνες και το 14,8% μέσα σε λίγα χρόνια.

Από πού πήρες την ιδέα

Τα άτομα που κάνουν τατουάζ με θέμα κάποιο αγαπημένο πρόσωπο της οικογένειάς τους ή ένα κατοικίδιο είναι εκείνα που σπανίως μετανιώνουν. Αντιθέτως, το 42,8% που δηλώνει μετανιωμένο έκανε tattoo απλά κάτι που του άρεσε. λειτουργώντας παρορμητικά τη δεδομένη στιγμή.