Σελίδες

Thessaloniki video tour

14/8/17

Λόγοι για τους οποίους χρειάζεται να στέλνετε λουλούδια




Τα λουλούδια ανέκαθεν αποτελούσαν μια συναισθηματική πράξη. Μια γλυκιά πράξη που μπορεί να μαρτυρήσει όσα δεν μπορεί να πει ...ένας άνθρωπος. Το λουλούδι έχει μαγευτικές ιδιότητες, καθώς μπορεί να γαληνέψει την ψυχή ενός ανθρώπου, να τον κάνει να χαμογελάσει, να κλάψει από συγκίνηση αλλά και να τον κερδίσει η κίνηση. Η κάθε περίσταση απαιτεί τα ανάλογα λουλούδια για να έχει και ως αντίκτυπο τα ανάλογα συναισθήματα.

Για να εκφράσετε την αγάπη σας

Όταν στέλνετε λουλούδια στους αγαπημένους σας, εκφράζετε κατά κάποιο τρόπο την αγάπη σας. Τα λουλούδια είναι για όλους και όχι μόνο για τους εραστές ή συζύγους. Δώστε τα σε άτομα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και κάντε τους ευτυχισμένους με αυτή σας την πράξη.

Να χαρίσετε ένα χαμόγελο

Η καθημερινότητα είναι αρκετά δύσκολή για τον καθένα, με τα σκαμπανεβάσματά της ρίχνει πολλές φορές κάποιους ανθρώπους ψυχολογικά. Τα λουλούδια ανεβάζουν την ψυχολογία όλων. Τα άνθη και το γλυκό άρωμα που αντικρίζεις στα λουλούδια μπορούν να αλλάξουν τη διάθεση του καθενός. Για αυτό χαρίστε στους αγαπημένους σας ένα λουλούδι στις πολύ δύσκολες στιγμές τους.

Να ζητήσετε συγγνώμη

Εάν λογομαχήσατε με κάποιον που αγαπάτε και δυσκολεύεστε να πείτε «συγγνώμη», στείλτε λουλούδια. Πολλές φορές είναι δύσκολο να ζητάμε συγγνώμη ακόμη και όταν έχουμε άδικο. Η αποστολή λουλουδιών μπορεί να αποτελέσει μια γλυκιά χειρονομία για να ζητήσετε συγγνώμη και να ανοίξετε το περιθώριο στο να επικοινωνήσετε ξανά.

Να δείξετε συμπόνια

Υπάρχουν στιγμές που συμβαίνουν πολύ άσχημα πράγματα και δεν ξέρετε τι να πείτε. Όταν τα αγαπημένα σας πρόσωπα περνούν από ατυχήματα ή από θάνατο ή κάτι που τα κάνει να αισθάνονται άσχημα, μπορείτε να στείλετε λουλούδια για να εκφράσετε τη συμπόνια σας.

Να δείξετε καλοσύνη

Επιλέξτε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο είτε είναι ο συνάδελφός σας, η αδελφή σας, ο αδελφός σας ή ο κάποιος που λατρεύετε και στείλτε ένα μπουκέτο λουλουδιών. Αυτή σας η πράξη θα φτιάξει τη μέρα κάποιου δικού σας.

Να γιορτάσετε

Τα γενέθλια και οι γιορτές των αγαπημένων σας ανθρώπων είναι σημαντικά. Τα λουλούδια είναι το τέλειο δώρο για κάθε είδους γιορτή και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γιορτάσετε τα μικρά πράγματα στη ζωή.