Σελίδες

Thessaloniki video tour

5/8/17

6 δυσάρεστες συμπεριφορές που πρέπει να σε διώξουν μακριά του




Οι ανθρώπινες συναναστροφές είναι ίσως το πιο δύσκολο πράγμα σήμερα, αφού το να πιάσεις μια μύγα με τις άκρες των chopsticks είναι πολύ πιο...
εφικτό από το να κάνεις μια σοβαρή σχέση με έναν φυσιολογικό άνθρωπο. (Πολλά οξύμωρα μαζί στην προηγούμενη πρόταση, ουπς!).

Παρακάτω θα βρεις, λοιπόν, έξι συμπεριφορές που έχουν ψηφιστεί ως οι σημαντικότερες κόκκινες σημαίες για τις οποίες παραπονιέται κανείς σε μια σχέση, σύμφωνα με τα μεγαλύτερα dating sites και forums της Αμερικής. Η χιλιομετρική απόσταση τελικά, δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο.

1. Κάνει σαν γιος σου
Όταν νιώσεις πως γίνεσαι μάνα του, και παύεις να είσαι σύντροφος, γυναίκα και ερωμένη του, είναι μια πολύ καλή χρονική συγκυρία να μαζέψεις το μητρικό σου ένστικτο και τα εσώρουχά σου και να βρεις κάποιον άλλον.

2. Σε ενοχλούν οι φίλοι του
Το "δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι" δεν είναι τυχαίο. Αν όλοι οι φίλοι και κολλητοί του συντρόφου σου, είναι "παράξενοι" και δεν φαίνεται να τα βγάζεις και πολύ εύκολα πέρα μαζί τους, σε εκνευρίζουν και διαφωνείτε για τα πάντα, τότε είναι μάλλον λίγο δύσκολο να τους αποχωριστεί και ίσως θα πρέπει να απομακρυνθείς εσύ από την παρέα των ηλιθίων.

3. Σε μιζεριάζει
Προσπάθησε να δεις τι φταίει και φεύγοντας από το σπίτι του ή το ραντεβού σας, νιώθεις εξουθενωμένη ψυχολογικά. Αν δεν έχεις διάθεση να εναποθέσεις ενέργεια στο να βρείτε άκρη, τότε ίσως θα έπρεπε να αποχωρίσεις. Εκτός αν η κούραση είναι σωματική και προέρχεται από το πολύ σεξ. Τότε, he is a keeper!

4. Δεν σε εμπιστεύεται
Η έλλειψη εμπιστοσύνης στο πρόσωπό σου οφείλεται στις δικές του ανασφάλειες, αλλά αυτό δεν είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να αναλάβεις εσύ να λύσεις, πέρα από το να δείξεις με τα πολύ απλά και βασικά βήματα ότι είσαι αξιόπιστη.

5. Έχει κάτι που δεν σ' αρέσει καθόλου
Οτιδήποτε φαίνεται αλλόκοτο, από το να μη συμπαθεί τα σκυλιά, μέχρι το να είναι υπερβολικά κρυψίνους ή να παραλογίζεται χωρίς λόγο, είναι όλα σημάδια - κόκκινο πανί, τα οποία πρέπει να σε σπρώξουν μακριά του.

6. Είναι αγενής
Ένα χαρακτηριστικό που πρέπει να σε κάνει να αναρωτηθείς για το ποιόν του συντρόφου σου, είναι η περίπτωση να φέρεται με αγένεια σε ανθρώπους που δεν ξέρει, όπως π.χ. στον άνθρωπο που σας σερβίρει στο εστιατόριο. Το ότι είναι κακότροπος δεν είναι κάτι που πρέπει να απομονώσεις.